beylerrr nerdesiniz yaa havalar bozdu siteye kımse ugramaz oldu (bu lafta baya kafiyeli oldu )
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
dadlu su motorcuları saklanmış gibi dimi melih
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Manavgat var mı aranız da _? el kaldırsın
' ρĺىLĺk*
selam eyyy mt gençliki nasılsınız arkadaşlar yaza bomba gibi girelim ))
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Ben hep burdayım bilen biliyo
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Yaza bomba gibi girelimde aslında antalyada motorcu cok ama nerdeler yha en yakın zamanda toplanalım olmaz mı millet bi gezi görsün_?
' ρĺىLĺk*
eet biz her hafta CUMARTESİ günleri selekler önünda saat 19:00 da bulusuyoruz.. gelmek isteyenler gelebilir...önceden yazıyoduk ama artık herkes bildiği için cmrtesiki blşmaları yazmıyoruz ama bilgi amaçlı yazmak gerek yinede ) bekleriz
[COLOR="Cyan"][B]
herkese selamlar...150RF ile Antalya mt ye katılmış bulunmaktayım...melih kardeşimle her cumartesi seleklerdeyiz bundan sonra..yaz etkinlikleri başlar inş. yakında..
aramıza hoş geldin kardeş yaz gelsin aktivitelere bi el atcas
[COLOR="Cyan"][B]
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
sağolun arkadaşlar..cumartesi günü görüşürüz..Burak...
hoşgeldiniz arkadaşlar yaza çokdan girdik arada sırada yağmur atsada sokaklar canlı
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
piyasacı gençlik len fahrettin ne piyasa adamsın hee yamur cmr farketmez diosn yani :D
[COLOR="Cyan"][B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)