Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yenisi Yamaha AEROX,Eskisi suzukı an125
    Alıntı an12507 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar...
    foruma yeni üye oldum bugün itibariyle 2008 model 3750 km de siyah renkli suzuki AN 125 Kullanıcısıyım. motoru uzun araştırmalarım sonucu almış bulunmaktayım. aldığım motoru çok fazla test edemesemde genel anlamda memnun kaldım fakat motorun gaz elcikleri aldığım arkadaş tarafından değiştirilmiş ve uyduruk bişey takılmış orjinalindeki kaliteli görünümden çok öte bi görüntüsü var malesef.. yetkili suzuki bayine sordum parçayı ve iki elciğin 120 tl olduğunu söylediler! sizlerden ricam bu konuda bana ne önerirsiniz ? daha ekonomik 2.el yada sıfır orjinal elcik bulabileceğim bir yer mevcutmudur antalyada? bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim..
    kazasız sürüşler herkese...
    ohh napmış o ya ) Bendede an125 vardı gecen seneye kadar memnun kalmadım sattım.O motora nersede direk uyumlu iridyum buji var.Oğuz motordan harris elciklerin çiftini 50 ytl ye elde edebilirsin.Angel eye ve beyaz park takarsan motor cok hoş oluyor.Eksoz nikelajının üstüne akrapoviç stickerı yapıştır oda cok hoş bi görüntü katıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 800GT
    Alıntı Ahmet07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohh napmış o ya ) Bendede an125 vardı gecen seneye kadar memnun kalmadım sattım.O motora nersede direk uyumlu iridyum buji var.Oğuz motordan harris elciklerin çiftini 50 ytl ye elde edebilirsin.Angel eye ve beyaz park takarsan motor cok hoş oluyor.Eksoz nikelajının üstüne akrapoviç stickerı yapıştır oda cok hoş bi görüntü katıyor.
    teşekkürler ahmet07 oğuz motor bildiğim kadarıyla burhanettin onat tarafındaydı sanırsam?

valla ben çinli markalardan ağzımız yanmasın hesabıyla suzukide karar kıldım ama sanırsam parça fiyatları konusunda da suzukiden ağzımız yanacak
    hayırlısı bakalım..

Motosikleti
    teşekkürler ahmet07 oğuz motor bildiğim kadarıyla burhanettin onat tarafındaydı sanırsam?

valla ben çinli markalardan ağzımız yanmasın hesabıyla suzukide karar kıldım ama sanırsam parça fiyatları konusunda da suzukiden ağzımız yanacak
    hayırlısı bakalım..
    Ben memnun kalmadım an 125 den.Marş motoru 1 sene olmadan arıza yarattı.Sonra sigorta atmaya başladı.Motor aküyü yedi.Sonra sattım yamaha aerox 100 aldım.Şımdı gayet mutluyum performans ve yol tuttusu harika an 125 e göre.Tek kötü yanı aydınlatması iyi değil onuda xenon takarak halledicez.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    kardeş sana tavsiyem harris elcikler al hem şık tasarım çok rahat kullanım malzemesi fln kaliteli made in italya fiyatı 35 € 70 ytl ye almıştım
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    BMW F 800GT
    teşekkürler arkadaşlar..
    parça pahalımı acaba falan derken bugün motordan düşerek ilk kazayı yaptık malesef allahtan ciddi bir durum yok biraz dizim incindi birazda motorun sol tarafı yere sürtülüp çizildi o kadar. ama kafama takılan şu ki o çukura tekerlek çapı daha büyük olan bi motorla girseydim de motor dengesini kaybedip yana yatarmıydı?

allahtan hızım çok yavaştı daha hızlı gitseydim çok daha kötü bir durum olurdu mutlaka.. demekki daha dikkatli bineceğiz bu merete artık
    herkese kazasız sürüşler..

mass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 500 ri & super 8
    eger lastıklerı orjinal lastıkllerıyse o motor duz yolsa bıle duzgun gıtmıyo benımde vardı 1 hafta once sattım hıc bı sıkayetım yoktu ama sana tavsıyem lastıkelrı pırellılerle deıstırmendır.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    kardeşim tabikide tekerleğinin çapı önemli sizinkiler küçük teker çok etkiler çukurlar ama ybr nin teker büük fazla etkilemiyo yani sonuç o şekilde olmaz öle söyleyeyim geçmiş olsun allah büyünden korusun inş..
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    Gilara runner
    pazar gun kemere gelcekler yazsın bakalım

1)tevfik(runner)

Motosikleti
    teşekkürler arkadaşlar..
    parça pahalımı acaba falan derken bugün motordan düşerek ilk kazayı yaptık malesef allahtan ciddi bir durum yok biraz dizim incindi birazda motorun sol tarafı yere sürtülüp çizildi o kadar. ama kafama takılan şu ki o çukura tekerlek çapı daha büyük olan bi motorla girseydim de motor dengesini kaybedip yana yatarmıydı?

allahtan hızım çok yavaştı daha hızlı gitseydim çok daha kötü bir durum olurdu mutlaka.. demekki daha dikkatli bineceğiz bu merete artık
    herkese kazasız sürüşler..
    Arkadaşım düşmen önemli değil çizik her şartta olucak.Boyatmak istersen ben an 125 imi araba çarptıktan sonra komple boyaya soktum 0 dan farkı yoktu.An 125 de anlas diye çin malı bir lastik var.Onları pirelli ile değiştirmen hem yol tutuşunu,virajları alışını büyük ölçüde etkilicektir.

Ben derimki an 125 i 1.5 sene kullanımış biri olarak.Motorunun yağına dikkat et.Castrolden başkasını kullanma.İridyum bujini tak,eğer paran varsa xenon takıp aydınlatmanı geliştirebilirsin.Ben angel eye ve beyaz parklar taktırmıştım.Çok hoş durmuştu bak fotolarıda koydum senın için.Her türlü yardımcı olurum sana an125 konusunda başın ağrımaması için.Çünkü benım başım çok ağrıdı bari senin ağrımasın

mass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 500 ri & super 8
    Alıntı tewfik_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar gun kemere gelcekler yazsın bakalım

1)tevfik(runner)
    ben gelırm

2)kAyA(gts 250):D

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    millet bu arada pazar günü kemere gidiorz yarışlara gelmek isteyenler cumartesiki buluşmaya gelsin detaylı bilgiyi orda knşruz...

CUMARTESİ SAAT 19:00 SELEKLER ÇARŞISI ÖNÜ
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    s.a beyleruzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım ;))) Bu arada lordum msj atmış şafak 84 die lordum göüzmüz yollarda bekliyoruz al teskereni çabucak geL ;)
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

yerim grubunuzuu yaa

grup grup diionuzz ne zmn toplu halde bi yere gittinizz ne zmn toplandınız kii böle atışıoonuzz bırakın bu kolpalıkları yaa boş işler bunlar her aynasını söken piyasa oldunuuu sanıoo boş işle bunlar boooşş

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı ilkimcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    grup grup diionuzz ne zmn toplu halde bi yere gittinizz ne zmn toplandınız kii böle atışıoonuzz bırakın bu kolpalıkları yaa boş işler bunlar her aynasını söken piyasa oldunuuu sanıoo boş işle bunlar boooşş
    gelip gördünmü kardeşim konuşuosun pc başından . Ayrıca biz piyasa degil motorcuyuz
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    walla kardeşim grup bu güne kdr çok gezi düzenledi gelen geldi gelmeyen arkadaslarımız çok şey kaçırdı biz piyasacı diiliz motorcuyuz çoğumuzunda aynası var ona göre doru konus bu grup öle abuk subuk laflarla dağılmaz hadi yoluna ;)
    [COLOR="Cyan"][B]

gelıp gordun mu toplanıyoz mu toplanmıyoz mu aynasını cıkarıp kendını pıyasa sananları bılmem ama bıgun toplantıya gelırsen o motorlardakı butun aynaları teker teker soktururum sana sırf piyasa olsun dıe haberın olsun ...
    ([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    Siz kimsiniz ? ? ?
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    sakın olun gençler aldırış etmeyın sallamayın bölelerını bile bizi bilen bilir bilmeyende kendı bilirböle çapulcular anca klawye delıkanlısı oluryolumuzda açık olsun Farımızda Kazasız belasız sürüşler
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    Herkese Selam arkadaşlar
    :thumright

Motosikleti
    Land Cruiser
    Selamlar arkadaşlar. 2008 senesinde 5.500 TL'ye almış olduğum Keeway Land Cruiser 250 cc motorumu istemeyerek satmak zorunda kaldım. Tek neden mevcut ekonomik sıkıntımdır. 3.000 TL + satış masraflarına motorumu hemen vereceğim.

Motorumu işlerim nedeni ile az kullanabildim ve şu anda ortalama 500 km.de. Hiç bir parçası değiştirilmemiş, plakası, ruhsatı ve sigortası mevcut, yeni alınmış hali gibidir. Bakımı yapılmış ve özenli kullanılmıştır. İlgilenen var ise bana özel mesaj göndermesini rica ederim.

Forumun ''Keeway Land Cruiser 250 cc test'' konusu tarafımdan açılmış ve fotoğraflarda görebileceğiniz şu anda satılık olan motorumdur.
    Ride the wild wind

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler