olsun yaw tekrar başa sararsınız siz de:D
olsun yaw tekrar başa sararsınız siz de:D
gençlik sewgililer gününde napıoz
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
büyük ihtimalle yalıma gider kola çekirdek yapar sevgilileri izleriz :D:D
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
:D:D Baska Yapıcak Bişi Yok :D Hakan :D CoLa Cekıder 4ewer:D
üf
3 ündende ayrıldım hediye almamak için
o günden sonra barışırım tekrar
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
bende o gun dışarı çıkmamayı tercıh edıyorum en güzelıçıkınca ınsanda moral kalmaz nereye baksan bi çift kendıne baksan sen ve motorun olsun oda güzel
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
osun kanka cık sen gene :D
[COLOR="Cyan"][B]
en güzel aşkı yaşıyoruz aslında biz..Motorumuz ve biz..Bundan iyisimi olur arkadaslar yaa
inşallah yarın hava güzel olurda bi bulusma yaparız..
Bu arada ehliyet sınavına gireceklere şimdiden başarılar.Bende giriyorum..Giren herkese bol şans (:
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
14 subat hayal ürünüdür gercek olan antalya trıbunudur
herkez maca
Pofudukss
günaaaydın
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
bura yine kurumuş kalmış yaw nerdesiniz milleeeeeet
oyy oyy samedimm bu gerçekten sensin dimi ? kafanı duvaramı vurdun yoksa
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
günaydın mt antalya kış dolayısıyla sanırım okullarında açılması sebebiyle çok durgun bir dönem geçiriyoruz umarım nisan mayıs gibi eskiye döneris güzel gezilere imza atarıs :D temennisiyle ........
[COLOR="Cyan"][B]
kış mış farketmez 2 teker herzaman vazgeçilmezimiz işte
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
MT Antalya selamlar;bu yağmurda selde giyinip kuşanıp sulara dalmamakla çok şey kaçırıyorsunuzbana lastikçi tavsiye edebilir misiniz? motosiklet için balans makinası bulunan ve adam gibi işçiliği olan.buzmotorun şubesi vardı iyidi oda kapatıp izmire gitti.
·sevgi eylem ister·
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)