Renk geldi biraz
Günaydınlar olsun
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
hepiniz sağolun arkadşlar size burdan tavsiyem en ufak korumanız olsa bile işe yarıyor..eğer canınızın değerini düşünüyosanız korumalrınızı ihmal etmeyin...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
slm millet nerdesiniz
ben buralardayım da kimse yok be
Sa Beyler ii Günler Beyler Biz 2008 siyah Honda beat Daha Tertemız 600km idi Motor Calıntı Felan Aslaa Deıldır Sadece Hacızlık warıdır okadar ondan Motoru Dagıttık Antalya olanlar Honda Beat Parcası Arıyorlarsa Elımısde Herparca Wardır Ama Yawas Yawas Satılıor Eger Alıcaklı olursa Msnden Ulasabılrler Bana kesse_fordalf@hotmail.com
aklımızda olsun beatçi çok burda
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
hafıften hazırlık basladı motoru yıkıyalım arkasından sehır turu ordanda seleklere gecerız 3 4 hafta oldu gelmıyelı heycanlandım walla =)
nadircan eğer alıcıysan kesin 70e bırakıor öle demişti bna ama deişeblr
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Nadircan Eger ALmaya dusunuosn
kesse_fordalf@hotmail.com EkLe arkdasım.
arkadaşlar bugün, yani pazar günü akşam, beachpark girişinde varyantın oraya geldiniz mi beatçılar? 8-10 motorcu arkadaş vardı da. hatta meteoroloji kavşağında ben arabayla durdum yanlarında kornaya bastım selam verdim.. merak ettim de..
sen antalyadamsınz picasso*
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
:D Warya Beat Parcası warken kımse aLmas Yokken Herkes beat parcası arar: D
selam millet sonunda bugün hava açtı motoru tekrar yıkadım bıktım artık :D:D havalar düzelsede gezi yapsam blsmalara dwm etsek :D
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
:D Nadircan Kaputu aLıcanmı ?
aslında antalyalıyım doğma büyüme. ama üniversiteden dolayı bursadayım. tatillerde vakit bulabiliyorum gelmek için, motosikletim de bursada zeten
bursa mt ile geziler yapıyoruz, çok zevkli bi il grubu orası ama antalya mt ile gezmedim fakat eminim ki sizler de zevkli geziler yapıyosunuz. sonuçta antalya ve gezecek yerler bi harika
ve ve ve gezilecek yer kalmadı antalyada geze geze
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)