günaydın millet nerdesiniz yaw....
günaydın millet nerdesiniz yaw....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Konu : YANARTAŞ GEZİ ORGANİZASYONU...
İstikamet : OLYMPOS >>>----> YANARTAŞ
Aksiyon : DAĞA TIRMANMA ve SOHBET, DOĞAL ATEŞ & MANGAL SUCUK...
Buluşma : PAZAR SABAH 8:30.. selekler önü
Alışveriş : YOL ÜZERİ MAKRO
Benzinlik : YOL ÜZERİ UYGUN OLAN...
Tüm Herkes Davetlidir... Katılımlarınızı bekliyoruz...
Katılacaklar :
1-uniAkrep_07
2-lewo
3-storm
4-bRaun
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
hocam napıosunuz yaw
valla benim için de gezin, en güzeli..
valla hacı bu aralar milletin içinde bi ateşlenme var herkezi gezi muhabbetı tuttu artık
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
Evet DiqeR ŞehiRLeRe qöRe AnTaLya da motoR sayısı Biraz Daha fazLa buluşup bişeyLeR yapaBiLiRiz...
tabiki de gidin arkadaşlar
biz bursadayız, yağmurdan çamurdan gezintiler yapamıyoruz
az kaldı az, bitsin şu üniv. bi geleyim de oraların tadını almaya başlayayım
heeyt bee
her hafta gezimi olur :D mt antalya biraz sakin olun yazın hergün yapalım istersenizzzz ))
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
eeee hakanım ne dıorum milletin kafasına bişiler düştü herhalde herkez çıkıor daha taşa )))
akşamki toplantıda bazı eksık ve bazı yanlısların olması bizi ya da en azından beni üzse de melih abilerin evdekı ortam fena değildi
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
arkadaşlar herkese selamlar ben akdeniz üni. 3. sınıf öğrencisiyim bu yıl cbr 125 ime kavuştum.. birde arkadaşım var mt 03'lü gezilerinize katılmak isteriz..
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
oguz hafta sonları gel soz sana star krax alcam :D
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
selam arkadaslar aslında yenı uye deılım ama bayadr nett alemıne uzagım ılkk gezı organızasyonuna katılmak ısterım
ahbe mass daha bu hafta sonu çıralıya gıttık bız her hafta bı yerlere gıdıyoruz. her vumartesı gunude toplantılarımız vardır selekler onunde 19:00 da beklerız.
Gurbetde olmak zordur tabi. bende askerlıgımı orda yapmıstım. bır arkadasımda senın motordan var. en yakın zamanda senıde buraya geldıgınde gormek ısterız yanımızda.
picasso ramzeyden memnunmusun?? bızım arkadaşda enduroya gecıcekte
kısmet bı dahakı sefere lewo.
inşallah kardesım beklerız. msn grubumuza ve facebook grubumuza kendını eklersen guncel olaylardan haberdar olabılırsın.
Yeni Arkadaşlar Hepiniz Hoş Geldiniz Umarım GEzilerimize Toplantılarımıza Katılırsınız Görüşmek Dileğiyle
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
.........................................
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)