MT Antalya
Gelecek hafta sonu 2009 yılının ilk gezisini planlıyoruz.11.01.2009 Pazar günü Saklıkent'te çıkıyoruz.Herkez tebbirini alsın sıkı giyinsin.Saat belli olduğu zaman buraya bilgi yazılacaktır...
MT Antalya
Gelecek hafta sonu 2009 yılının ilk gezisini planlıyoruz.11.01.2009 Pazar günü Saklıkent'te çıkıyoruz.Herkez tebbirini alsın sıkı giyinsin.Saat belli olduğu zaman buraya bilgi yazılacaktır...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
11/01/2009 Pazar Günü Saklıkente Çıkıyoruz Arkadaşlar GElmek İsteyenler Listeye İSmini Eklesin...Motorum yok gelemem diyenleri Artçı alırız sorun diil.
Buluşma YERİ : Selekler ÇARŞISI ÖNÜ
Buluşma SAATİ :09:00
Kalkış : 09:45
1-hakan07--yamaha ybr125
2-uniakrep07--yamaha ybr125
3-lewo---kymc süper 8
4-MElih --- Mobileyt
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
motor cıkcak gıbı cıkmassa artcıyım bana yer ayırın =)
orda olsam kesinlikle gelirdim. zaten kışın hep gitmek istediğim bir yer hem de motosikletle
deli miyiz neyiz
hepimiz deliyiz...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
hangimiz değiliz ki
Beyler grubun adı önce Antalyaspor'un dergisinde ve şimdide Antalyasporun resmi wep sitesinde "Plakaları Antalyaspor"adı altında çıktı.Sizden isteğim siteye girip herkezin yoruym yazmasını istiyorum.Başka bir şey değil.
http://www.antalyasporum.com/popuphaber.asp?hid=6247
Arkadaşlar YETERLİ İLGİ NEDEN YOK ACABA Bİ SORUNMU VAR BİLMİYORUM BEN GENEDE GÜNCEL TUTAYIM LİSTEYİ SON 2 GÜN KALDI !!!!!.........
11/01/2009 Pazar Günü Saklıkente Çıkıyoruz Arkadaşlar GElmek İsteyenler Listeye İSmini Eklesin...Motorum yok gelemem diyenleri Artçı alırız sorun diil.
Buluşma YERİ : Selekler ÇARŞISI ÖNÜ
Buluşma SAATİ :09:00
Kalkış : 09:45
1-hakan07--yamaha ybr125
2-uniakrep07--yamaha ybr125
3-lewo---kymc süper 8
4-MElih --- Mobileyt
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
evet ya neden kımse ılgı gostermiyo.ben sabah 9 da ordayım hakan kesın gelıyorum
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.adım ilker.antalya'lıyım ama mesleğim gereği izmir'de görev yapıyorum ve ancak tatillerde memleketimde olabiliyorum.sizinle tanışmak isterim.tatillerde de gezilerde size katılmak isterim.görüşmek üzere aradaşlarım.ha bu arada avatarda var ama motorum hyosung gv250 arkadaşlar.bu motora sahip olan başka arkadaşım varmı antalya'da?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Arkadaşlar ,abilerim
,arkadaşım xt 660 x turuncu aldı.
Bir aksilik çıkmaz ise geliceğiz. inşallah kesin olmadıgı ıcın yazmıyorum ..
Ayrıca kendisi de bu sitenın eski üyelerinden
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
ah o makinadan ben de alsam alabilsem
arkadaşına ve artçısı olursa eğer ikisine keyifli, bol egzost patlatmalı, torkunu hissetmeli sürüşler
daha önce de dediğim gibi antalya'da olabilseydim kesinlikle ve kesinlikle kaçırmazdım bu geziyi..
bol bol fotograf çekin ki görelim arkadaşlar :=)
len olm kayarda biz hakanla beraber gittik YBR ile taaa tepeye kadar çıktık jantların yarısına kadar kar vadı çıktıgımz yerde vede gayet normal gittik geldik bişii olmadı yavaş gittikten snra bişii olmaz bizim önmüzdende 50-60'a yakın motor gitti hepsi çıktı moblyt bile çıktı olm
herkes çok yorgun sanırım, kimse fotoğraf eklememiş. yoksa üşüdünüz de gitmekten vazgeçip ışıklarda mı takıldınız arkadaşlar
fotolar sonra ark.lar hekez yorgun dha şimdi dağıldık evlere akşam veya yarın atılır resimler
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)