[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Slm Gencler....
grup herkese açık beyler...yer var mı die sormayın direk dalın olaya...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
arkadaşlar tşklr benide aranıza kabul ettiginiz için. ozaman mt kervanına bende dahilim bundan sonra inşallah
07-gєηçℓιк
inş. kardeşim bu arada 07 gençliğe üyemisn sen?
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
farukk ozele bak kardesim
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
yok degilim nasıl olacaz
07-gєηçℓιк
arkadaşlar 2009 a saatler kaldı.Şimdıden hepınızın yenı yılını kutlarım.yenı yılda gonlunuzde yatan motora kavuşmanız dilegiyle.
Mutlu Yıllar..
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Adana Mt sevgili Antalyalı motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz
Antalya Mt'nin Yeni Yılını En Içten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Antalya mt şimdiden hepinizin yeni yılını kutlar sağlık mutluluk huzur geitrmesi ni dilerim...
Antalya MT'nin yeni yılını kutlar, sizlere ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir geçirmenizi temenni ederiz. Sevgilerle Çanakkale MT
Kuyuya taş atan kişi
mutlu yıllar
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
yeni yılın;
kellere saç,
hastasına maç,
züğürde para,
işsize iş,
dişsize diş,
olmayana çocuk,
üşüyene gocuk,
rakıya buz,
yemeğe tuz,
nazar değmişe hoca,
evde kalmışa koca,
dırdırcıya akıl,
onu cekene sabır vermesini dilerim herşey gönlünüzce olsun......
YENI YILINIZ KUTLU OLSUNNNNNN
Erhan Karaibrahim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
nice mutlu yıllara arkadaşlar
kahraman maraş mt
tüm mt grupları ve antalya mt hepimizin yeni yılı kutlu olsun...
iyi seneler herkese
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
İyi Seneler BeyLerr
saol sanada
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
beyler bu aksam pırpır yok artçı alıcaksanız gelicem
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)