krizdenmidir nedendir bi durgunluk var piyasada buda herşeye yansıo...anlamadım gitti...soğuklar ve yağmurlar başladı...biz motorcular ne olcak bakalım...bizde 15 tatilemi çıksak... nese herkese günaydın millet huzur ve para sizinle olsun....
krizdenmidir nedendir bi durgunluk var piyasada buda herşeye yansıo...anlamadım gitti...soğuklar ve yağmurlar başladı...biz motorcular ne olcak bakalım...bizde 15 tatilemi çıksak... nese herkese günaydın millet huzur ve para sizinle olsun....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
İyi qunLer CümLetten Günaydin
gezgin290 Eved Yagmur , Soguk Geldıgı Icın Pıyasa öLü :D
yağmur çamur soğuk bizi durdurmaz
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
WAyşşş :D İyi BakaLımm^^
biz antalya çocuğuyuz piyasacıyız yaii doğukan ayıp sana
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
Kardes :D Hersey Bı yana Pıyasa Bı yana Bılıon :D Ama ben Soqugu sewmıorum Ewımı Tercıh Ederım Yazın Ustume Yoktu pıyasalıkta :D
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
iyi BakaLım :D Takılın siz ...
ya millet ben antalyaya geldiğimde beraber yapalım şu piyasayı
benim motor bursada ama arkadaşın gilera runner'le takılırız size
qeLde SEn TakıLmaq Iste Sen HerturLu qezdırırs ;)
aynn ya ayıpsın gel sen ister cross ister runner farketmez :D
eyvallah arkadaşlar. valla iyi oldu bu muhabbet. biz de geldiğimizde boş boş gezerdik. bari 2 muhabbet olcak desenize
Sen qeL YapıLAcak SEy cok Sorun deeL :D
kış geldı piyasacılar ortaya çıkmış bakıyomdakışın ayrı yazın ayrı bız zewklı oluyo yeterki werelım gazı
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
herkeze iyi akşamlar
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
selam gencler....yıne pıyasasınız hepınız .... 7/24
MT ANTALYA
eeeee yapcak bişii yok erferim 7/24 ...
SelamaLar. Antalya Manavgattan Katılıyorum. İsmim Mehmet. Aranızda banada yer varmı? yoksa Ayaktada Giderim :D
herkeze yerımız war yeterki gelin siz ayakta gıtmessın bırının arkasına bınersın en kotu ıhtımal=)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)