gelemem olm belkide yaa :S
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
günaydın gençler....
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
kmsecikler yazmıor artık ne iş anlamadım haaa
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
günaydınlar hayırlı işler bol kazançlar darısı başıma inşallah
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
slm beyler hava yagmurlu ama bu bızı durdurmıcak aksam ordayız dimi?
akşam toplanıyoz yaw bi problem yok...no problem inş...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
saat 19:oo mu 19:3o mu qençler?
[COLOR="Red"][B]* [U]ĆomàndànTè oo7''[/U][/B][/COLOR]
tam 19.00 da selekler onunde
Arkadaşlar merhaba. Ben de bir Antalyalı olarak aranıza katılmak isterim.
İsmim Erdem, ramzey 200 cross var bende.
Ama şuanda okulumdan dolayı Bursa'dayım. Bursa MT ile geziler düzenliyoruz.
İnşallah okulum yaza bitecek ve temmuz ayı içinde motorumla oraya geleceğim. Yaklaşık 7 aydır motosikletim burada. Ondan önce de Antalya' da 6000 km gezmişliğim var ama hiç de aklıma buradan sizlere ulaşmak gelmemişti
Geldiğimde de gezilerde, toplantılarda beni görceksiniz artık
Slm beyLEr
as doğukan hoşgeldin
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
Eyw bıladeer Sana bısı sorcam SEn bu howarda Beatın ılk sahıbımısın yoksa ıkıncımı _?
1. sahibi 0 almıştı artık sattı oda bir ybrli
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
1.sahibiyim 0 almıştım hakanın dediği gibi artık YBR'liyim....
Nolduki bişiymi vardı?
[07 Bcs 33] Tanıosundur BEnı Hataa Waryanta Yanıma qeLıp Konusmsduk Hatılardınmmı
beyler herkeze sımdıden gunaydın kusura bakmayın 3 haftadır toplantılara gelemıyorum ılk 2 hafta bayram tatılı nedenıyle yoktum sorakı haftada arka lastıgın azızlıgıne ugradım sızlerıde ozledım vala acaba dıyorum hafta ıcıde ara sıra sole toplasıp bısey yabsakmı her seferınce cumartesıyı beklemek kotu oluyo ya
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)