mrk etme oğuzhan ben lewo faruk burak fln gelcez hep birlikte
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
biz gelcez + orda kalcaz bile oguzum ;) sen rahat ol içini ferah tut ;)
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
günaydın mt antalya nasılsınız bakalım enduro ya hazırmısınızzzzzzzzz !........:D
[COLOR="Cyan"][B]
bn hazır deilim diyebilirm çnkü bnm izin pazr günü gece yani cumartesi günü gece oteldeyim izin vermıorlar cuma gunu 350 kişilk grup gırıoo onun için vermıorlar mecbur pazar kullanıorum off :(
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
tabikide dewam ediyor toplantılarımız her cumartesi saat 19:00 da selekler çarşısı önündedir artık siteye yazmıyoruz çünkü herkes yeri ve saati bilior yeni gelenler için tekrar yazalım sorun diil toplantımıza tüm mt il gruplarını bekleris ayrım yok
[COLOR="Cyan"][B]
hakannn abiiii
bişi dicem siz çakırlarda kamp mı yapcanız 2 günlük ben mi yanlış anladım faruk abi orda kalcaz dedi de
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
kamp diilde büyük bi ateş yakılcakmış gitar getiren biri olursa sabaha kadar şarkı müzik eşliğinde ateşin etrafında kıvrılır yatarız :D diye düşündük kamp fln yapcamız yok baktım çok soğuk ev yakın eve geçerim ordan pazar sabah gene giderim öle olr yani )
[COLOR="Cyan"][B]
sizi terk edermiyim ama şu var bende aşırı antalya sevgisi var o yüzden arada arkadaşlara takılırım, az gezmedim
önceden resim ekliyordunuz antalya özlemi gideriyordum, şimdi pek göremiyorum.eyer ekibin çoğalmasını, yeni katılımları istiyorsanız gezi yazıları, toplantı yazıları hazırlamanız çok faydalı olur derim
"demirgursel " kardeşim dediklerinde çok haklısın bunları bizlerde uygulamaya çalışıyoruz.grubu yavaş yavaş topluyoruz acele işe şeytan karışır saten.yavaş tan başlıyoruz...yinede saol...
günaydın millet....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
herkeze günaydınlar
eywalla sizede günaydınlar döndüm
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
.......................................
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)