lem adaş bkle hel bi yawsss yavş yavş herşey ok
lem adaş bkle hel bi yawsss yavş yavş herşey ok
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
adaş bizde biliyosun bi saman alevi gibi yanmak var biliyonmu...hemncik yapıverelim die ama kış artık tişört gitmez bide artık baskı işi düşünmyorum..benim fikrim nakış yaptıralım kalıcı olsun söker dikeriz sorunda olmaz nakışın tanesi 3 ytl hiç olmazssa kalıcılık sağlarız
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
tişörtte yaptırıız monttan yaptırırz ne isterseniz yaptırırz merak etmeyin kuzucuklarım)
adama bak yaa nekadar rahatsıznız siz yahuu alalala para bol herhalde sizde bol ise bnm 750 YTL'cik cezam var onuda bi zahmet diyim bari
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
valla lem nerelerdesın sen pır pır :D
assolıstler son cıkar sahneye .. pazar gunu gelmeyı cok ıstedım ama derseyle cakıstı gelemedım...bu cumartesı gelıcem ıns.. mobıletlı bır moturcuya yer yenıden varmı aranızda....
MT ANTALYA
2 dene mobılet var zaten senle beraber mobılet olsun camurdan olsun cın malına degısmem.. ) sitemız acıldı erfer bu arada
gününüz aydın işleriniz hayırlı ola
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
kış uykusunamı çeklidik ne oldu bi sesizlik bi yorgunluk çöktü millete...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
selam dostlar yarın antalyadan ayrılıyorum yarın müsiat olanınız varsa otogarda tanışabiliriz
lifan 100
Bayramdan önce bir gezi yapalım mı Ehliyetli vatandaşlar )şöyle alanya yada ısparta taraflarına
ıspartaya beklerim hepinizi dostlar
lifan 100
gezi olabilir askında ama bayramdan önce derken hangi gün olacak bu gezi zaten bayram haftasına kadar çalışıyoruz...cumartesi eğer izinli olursak bence olur...
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)