[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
acemi senii :D kardeşim başımızın üstünde yerin var Cumartesi Günleri Saat aksam 7 de selekler çarşısı önünde her hafta buluşuyoruz senide aramızda görmekten mutluluk duyarız hoş geldin
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
neyse artık kardeş buda nazarlık olsun...
cumartesi gelmeye çalışcam inşallah
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
ii aksamlar mt antalya
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Cumartesi Toplantılarına ılgısız kalmıyalım.. Motorsikletinde sorun olan ,yada motorsıkletsız olanlarda katılabılırler. Sonuçta bu bir sevgı meselesıdır.
Ramazan sende gel asker adamsın gıdıcen göremıcez zaten.
19:-15 arası selekler onunde çay bahcesıne kalkış.
19:15 - 20:00 arası çay bahcesinde muhabbet.
20:00-20:30 arası Eskı sanayı garantı kokoreç.
20:30- 124:00 arası şehir turu,sıcak bir mekanda geyik.
Yok ben geldım bulamadım,nerdesınız ne bılıyım dıyenler bahane uretenler ıcın programı acıkladım
Selam gencler nasılsınız bugün hava yağışlı olabilir yetkililere duyrulur ama ölmek var dönmek yok genede buluşcaz tabikide :)))
[COLOR="Cyan"][B]
yagmur,camur,soguk,karburator kapagı hıcbıse durduramaz beni aksam ordayım ama gozunuzu sevim usumeyecegimiz bi yer bulalım artık
inşallah yetişirim walla şimdi kaçıyorum ewden
ben eve döndüm sayın antalya Mt
sakata gelmemek için benzin konusunda ramazan abiyle samet abiye söyledim kusura bakmayın
Manavgat şimdilik . . .
slm beyler ne zamandır katılamıyorum ock ozledım hepınızı.herkese slm ıyı gezmeler...
MT ANTALYA
ii akşamlar arkadaslarr aranıza katılmama az kaldıı motorun takozları aldımm inşallah yarın tamirciye götürecem fakat boyacı bulamadım bnmkii 3 aylık işi varmışş almadıı sizin tnaıdık varmı ben boyayı getirecem o sadece boya atacakk yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar aslında sizinle tanışlmayı bende çok istiyomda kaç kere gelmek istediysemm hakan bilioo hep şirketten iş veriolar yetişemiomm o yüsden motoru yaptırıp geçde olsa gelmek istiyomm
bilader bi konuşalım benm msn adresi aliguler_89@hotmail.com bana ulaş biz kendi motorlarmızı boyuyoruz seninkinide boyarız...
la kanki bana sorsana sen nese şirkette görüşürüz benim tanıdık var
[COLOR="Cyan"][B]
olm ramazan varya activalı ona söleyek yaaa
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
ii akşamlar
Manavgat şimdilik . . .
Günaydın mt antalya
günaydın eyyy ahali nasılsınız....
[COLOR="Cyan"][B]
Değişiklik oldu.. Yenisini bildiricem.
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)