adaş hayırlı olsun altında eskisin kaza bela görme...kızlardan kurtulma emi...
adaş hayırlı olsun altında eskisin kaza bela görme...kızlardan kurtulma emi...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
faruk abi motorun hayırlı olsun
......................... bu da benden
ozan abi
bulusmalara gelemiyoruz erdalla dogru dusgun :(
bu arada gecen gün bızım evın orda bırı kopek gezdırıyodu uzaktanfatih abiye benzettim meger oymus yanına gıdemedım
herkesi çok özledim ..................
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
ii aksamlar mt antalya
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
o kadar msj atmayalım yada atmayın demek için attığınız mesajlar bence daha fazla yer dolduruyor.
orda başka şekiller vardı ama çıkmamış
ayrıca site sahibi siz değilsiniz ki atma demenizle atmayayım.
Forum Antalya forumu
Forum motorsıkletcılerın, gonul verenlerın forumu.
oğuz: ''nerde bu mıllet yahu''
Millet cumartesı aksamları aynı yerınde.
Milllet her aksam bulusmak ıcın bahane arayan mıllet.
Millet aksamları bı evde toplanıp fılm ızleyen, Yaş gunu olana suprız yapan bır mıllet... Herkez iç içe. ya sen??
Yeteri kadar katılmaz,aktıf olmaz. hele de olaylardan haberdar olmazsan böyle sorarsın.
Günaydın millet.....nasılsınz arkadaşlar mt antalya hadi artık uyanınnnn.........
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
GÜNAYDIN MİLLET BEN DAA İŞE YENİ GELDİM ÇOK UYKUMÖ VAR
ewt herkez her hafta sonu gelior her hafta sonu işi olan olsa bile 5 dakikalıgına buluşma noktasına gelıor 5 dk durup gıdıor.oda bi marifet.ama siteye yazıpta işim var film izlıorum gelemıorum dienler hiç işii demıorum...
biz herkeze açıgız her zamn herkezi bekleriz gelen gelir gelmeyen gelmez.arkasından koşacak değiliz yani...
topiğide fazla tartışmalra karşı tutmayalım lütfen...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
günaydın arkadaslar nasılsınız....
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
iiiz kanka sen naslsın tüm mt antalyaya günaydın...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
günaydın mt.
bilader (faruk :D ) eksoz çıkışını kızarttınmı yoksa benmi yanlış görüyorum...
nasılsınız faruk abi motorun çok güzel ::
Manavgat şimdilik . . .
ben ce beat ybrden daha güzel.nasıl ybr bu????
Manavgat şimdilik . . .
tekrardan motorun hayırlı olsun faruk.Allah kaza bela gostermez inş..
arkadaşlar bnde yeniyim motorumu alalı 3 ay oldu bn kumlucada oturuorm buluşmalara benide davet ederseniz büyük zevkle gelirim
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)