günaydıııın inş hepimize ii pazarlar olurr hava süper piaysa günü :D
günaydıııın inş hepimize ii pazarlar olurr hava süper piaysa günü :D
Burak noldu yakalayabıldın mı nıssanı?
nereyeee yakalıor yaa adamın ehliyeti yok bıde yakalamaya çalışıyor suç burakta bide utanmadan peşindne gidiıor :D :D olan volkana oldu yne çocuck ceza yedi
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
harbiden yazık oldu cocuga ya.çok uzuldum harbıden.Burak cocugun cezasını senin odemen lazım abı bastınız gıttınız bıan kaldım ben arkadan yapıştırdım ama ben 60 a cıkana kadar sız meydana varmıstınız herhalde
günaydın millet atraksiyonlu bir hafta daha geçirdik umarım bu hafta birazda olsa durgun geçer temennisiyle diyorum ne diim
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
ewt yapmazdım nedn bilionmu çnkü ehliyetim yok.adam orda polis çağırcak çıakrt ehliyeti diecek bn 25-30 vercekkem 750-800 nie vereyım biraz mantıklı düşünürse cvp arasın burak...sinirlenme fln olmaz orda çnkü hata sende zaten bak bnde kaza yaptım adam durdu baktı bna hemn polis çağıralım dedi tutanak tutsun dedı bn dedım hata bnde abı çağırmaya gerek yok dedım gitti adam çnkü bnm motora 300 ytl masraf çıktı ama ehliyetsizlikten ceza yeseydım 750 ytl + 300ytl masraf 1050 ytl yapar hangisi mantıklı burak.bide snn motor çin malı grenajlar dha ucuz yaptırı geçersın yani...
bu arada YBRyi aldım bugun resimler kısa bı sure sonra siteye koncak ;)
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
hayırlı olsun kardesım kazasız belasız suruşler inş.
h.o kank kazasız belasıız tekerine taş gelmesin güzel güzel kızlar bindirsin arkasına kızların arkadasları olsun benimkinede bindirelim :D
[COLOR="Cyan"][B]
öncelikle faruk kardeş geömiş olsun sonrada HAYIRLI OLSUN
benimkinedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bindirelim beyler...
s.a arkadaşlar nbr kimse yok mu huhu
:thumright
Arkadaşlar malum kış ayı geldi..çay bahcesının kapalı alanı yok. yenı mekan bulmamız lazım. Tabıkı yenı mekanın ozellıklerı olmalı heryerde toplanamayız.
1) otopark sorunu olmayacak.
2) Fiyatlar uygun olacak.
3) Fazla şehir dışı olmamalı herkezın ulasımı kolay olmalı.çokda çarşı içi olmamalı malum şu aralar denetımler çok.
4) mekana sığabılmelıyız.
5) Gürültüden rahatsız olmamalılar.
evetttt...bu ozellıklere uygun mekan arayısımız surmektedır.
Toplantılarda motorsıklet ayırımı yoktur. bunu gelenler zaten goruyor. mobılet den tutda kross u na kadar her sınıfdan var ve acıgız. motorsıkletınız yoksa oda sorun degıl. onemlı olan gonul vermenız ve bu bahaneyle arkadaşlıkların pekişmesi. motorum yok, benımkısı kucuk kalır gıbı şeyler aklınızdna geçirmeyın.herkezi bekleriz..
saolun beyler herkeze allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun faruk kazasız cezasız surusler
bu arada kımse fark etmemız heralde kuyruk kısmında ufak bı egrılık war gıbı bı duzeltmek lazım onu=)
hallederiz ;;)
.......................
boş mjslar atmayalım lütfen...
evet hatta hiç atmayalım ;)
[COLOR="Cyan"][B]
bncede boşu boşuna doldurmaya gerek yok yni
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)