ben ara sıra alanyaya gidiyorum ince iş için erdalda geliyo benle alanya dan abilerle tanışırız inşallah
ben ara sıra alanyaya gidiyorum ince iş için erdalda geliyo benle alanya dan abilerle tanışırız inşallah
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
beyler YRByi aldım...Pazartesi günü inş.elimde olcak hade bklm kendinize cici bakın ;)
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
hayrlı olsn kardeşim aman dikkat et antalyada özellikle RX115 ve ybrler çok çalnyr..
arkadaslar bende yarın motor degısıklıgıne gıderım 4 zmanlı runner werıp 2 zmanlı almak ne kadar mantıklı bılmıom ama bakıcas artık
sans dıleyın ıns temızdır bakıcagım motor
günaydın arkadaşlar...teyfik bence 4 zamanlı verip 2 zamanlı almak pek akıl karı bişi diil genede sen bilirsin tabi :S
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
30 kasımda ant da modıfıye fuarı olcakmıs haberı we bılgısı olan warmı
[B][I][MEDIA]N O S C U[/MEDIA][/I][/B]
yok valla bilgisi olan yazssın buraya beyler
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
facebook ta var akradaşlar modofiye fuarı varmış orda detaylı bilgi mevcut
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Öncelıkler butun herkeze selamlar.Benı aranızda tanıyanlar vardır eskı an125 im vardı angellı.Sımdı Aeroxum var 2004 ün 8. ayında trafiğe cıkıslı tertemız orjinial.Bu motora malossi multıvar varyatör ve polini kevlar kayış getirticem.Arkadaşlar herhangibir parça getirtmek isteyen varsa toplanalım getirtelım hem gümrük hemde kargo işini ucuza getirmiş oluruz.%10 gümrük ve 20 euro kargo tutuyor.
slm beyler uzun suredır ortelıkta yoktum en kısa zamanda toplantılara dvm edıcem ıns..faruk motor hayılrı olsun..
MT ANTALYA
Beyler millet yalım ve varyant baskınlarından bıktı yenı mekanlar buldum.Kundu yolu portakalın orda tali yol var 1-2 km uzunlukta bombos ister tek ister drag müsait.Oraya gidersek sadece bız olruz orda.
kardesim guzel demişsın ama oraya gıderseniz siz gidersınız 2 saat sonra arkanızdan anca gelirim ben benim pırpırla
günaydın millet....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
gunaydın mt antalya
s.a hemşerilerim nasılsınız şu anda üniversitede vizelerim var 2 hafta sonra antalyadayım hepinizle tanışmak isterim
lifan 100
a.s tetikçi iiyiz çok şükür hoşgeldın herzman beklrız wizeler sağlam çalış ama he altdan ders bırakma sora benım gıbı
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
gel tetikçi ama vizeleride verde öle gel ;)
günaydın mt antalya ii pazarlarr
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)