yine aynı mesajlar mesaj yazın arkadşalr sabah girdim aynı mesaj akşam da offf
yine aynı mesajlar mesaj yazın arkadşalr sabah girdim aynı mesaj akşam da offf
walla arkadaşlar bende alanyadayım aslında bende aranıza katılıp buluşmalara katılmak isterim ama hiç kısmet olmucak gibi..çünkü ben alışveriş merkezindeyim ve sadece hafta içi cumaları izin oluyo benim..onda da gelsem herkes hafta içi çalışıodur burda :( ama alanyaya gelirseniz güzel bi hawada beklerimm..en kral şekilde günümüzü gçiririz burda da..
kardeşim bn alanyaya gelcem bi ince iş varda onun için ;) anladın sen onu bnı karşılarsın ama önce şu ehliyeti almam lazım bugun açıklancaktı bklm nlcak dua edın beyler
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
millet şu anda ışıklar monoply cafe karşısında çevirme war ehliyrti olmayan arkadaşlar dikkat etsin...
buqünLerde sürekli cevirme oluyo zaten
[B][COLOR="Red"]Honda BeaT Tutkusu:cat:[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][COLOR="Black"] By JackAss[/COLOR][/COLOR][/B]
Sonunda ulan!!!Aldım ulan ehliyeti!!!Ayvayı yediniz polisler tutmayın beni artık B+A2
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
hayırlı olsun arkadasım cebinde paralansın inşallah
h.o kanka geçen gün tranvay yolu monopoly önünde ceza yedim ztn 55 ytl tranvay yoluna girmekten yazdııo...... bu arada bakan gelmiş demişki çok az ceza yazıyosunuz adamlarda koçanları dolduruyo herkavşakta trafik polisi olrmu be nerde bu devlet erdoğana şikayet edin herkes =
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
devletin borcu çok adamda ceza kese kese biraz cebine para katcak bu devlet adam olur mu be 3 kuruşluk ceza ile devletin borcu kapancaksa ben hayır yapayım ceza yazmasına gerek yok...............sadakası olsun....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
AYNEN öyle kanka walla nalet olsun baska bisi demiorm ....
[COLOR="Cyan"][B]
Sonunda başka bir Alanya'lı gördüm burada Antalya MT eğer Alanya tarafına gelmeye karar verirse bir program önerisi yapmak isterim. Bir cumartesi öğleni Antalya'dan çıkış. Alanya'ya varış. Bedavaya yakın konaklama ayarlarız. Akşam hepberaber keyifli bir yerde akşam yemeği ve sohbet. Pazar günü Anamur'a gidiş. Çok tatlı virajları ve manzarası olan bir yoldur. Anamur'da deniz kenarında balık. Ardından dönüş. Nefis olurdu...
Ride the wild wind
ahhhhh ahhhh bu teklif hiç ret edilmez işte süper olur be xenkos ;)
s.a millet ne var ne yok ben girmeyeli siteye
:thumright
Yok be erferım ne gezmesı motor degıstı tadını cıkaramadık daha. iş degısıklıgı nedenı ıle gunduzlerı ınternette olamıyorumm artık. Akşamlarıda mesaı 6 da bıtıyor eğer extra bısı olmazsa.
Yazmasakta hafta sonlarını bulusmak ıcın ıplle cekıyoruz,Tayfa yıne obulusma yerınde. ısı olan halıyle gelemıyor
op genclük günaydın nasılsınz bakem
[COLOR="Cyan"][B]
iyiyiiiiiiz öğlan yemeni bekliyoz hakan kardeş
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)