günaydın mt antalya...
günaydın mt antalya...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
günaydın millet yatıyonuz laynnn daha
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
gunaydın millet
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
herkeze gunaydın
Özgürlük = Motor kullanmak
herkese tünaydın
:thumright
kimse ykmu millet
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
alah alah kurumuş kalmış bura yaw
millet bişi dicem internet cafeden giriyorum başka zaman yazamam..
şu işçilerin giydiği fosforlu yeşil renk ve üzerinde reflektör olan yelekler varya onlardan alıp üzerine nakış yada baskı yaptırsak nasıl olur mağlum kış geldi sayılır karanlıkta daha fazla farkedilir olmak lazım..
ben bunu hemen yaptıralım demiyorum sadece aklınızda olsun ortak bir karar alırsak yaptırabiliriz yeleklerin tanesi 8 ytl eğerki gurubumuz bu yeleklerden almayacaksa ben zaten kendim için almayı düşünüyorum..
ya millet nerde kimse girmiyormu .slmmmmmmmmmmmmm
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
kerem bugün hakan gilin orda birinin üstünde gördüm odaha iyi yağmurluğun kolsuzunu düşün daha şekil duruyo 3-5 fazla verip oından yaptıralım derim buda bi fikir....bence o daha hoş yinede hakan gilin oraya bi uğra bak...valiliğin arkasındaki gökmen spora yaptırmış bence harika olmuş...
kerem bugün hakan gilin orda birinin üstünde gördüm odaha iyi yağmurluğun kolsuzunu düşün daha şekil duruyo 3-5 fazla verip oından yaptıralım derim buda bi fikir....bence o daha hoş yinede hakan gilin oraya bi uğra bak...valiliğin arkasındaki gökmen spora yaptırmış bence harika olmuş...
buyrdayız burda
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
sula ozman ramo gübreyide fazla verme kurutursun mazallah muhahahahahah
walla nadırcan bı anda oldu herşeyy sozde bakmaya gıtmıstım bankada kredı vermez dedım cunku beate vermemsıtı bana arkadasın ustuneydı.
nyse artık hylı olsun dıoruz biz motorun kıçını düzelttik nasılsa allah kazasız belasız kullananmak diler inş.
bizede hayırlı olsun demek düşer...
Bugün ilk kazamı yapmış bulunmaktayım ön çmrlk kırıldı başka bişi yok motorda allahtan kendimde sağlamım allah başka kaza bela vermesin inş...
[COLOR="Cyan"][B]
geçmiş olsun!! sende bişi varmı??
cbr 125 RR :bounce:
saol tewfik bişiyim yok allahtan motrdada kendimdede bişi yok bi ön çmrluk kırıldı o kdr
[COLOR="Cyan"][B]
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)