Bakmayın sz bunların reis dediğine
Çakırlara gittik; reis su doldursana , reis çay doldursana , ömrümü yediniz lem bi daha çayın yanına oturan zaten
Bakmayın sz bunların reis dediğine
Çakırlara gittik; reis su doldursana , reis çay doldursana , ömrümü yediniz lem bi daha çayın yanına oturan zaten
eee reis olmak kolay değil reis bütü yük sende şimdi...yakından bunlar reis çocuğun bezini alıver derler muhahahahhahahahah
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
he walla onuda derler. gerçi evlenınce grubdan cıkar bunlar sımdı ))))
Antalya grubu eğlenceli gözüküyor. Ben çok yeniyim. Alanya'da olmam ve yoğun çalışmam biraz durumu zorlaştırsa da bir süre sonra siz de uygun bulursanız aranıza katılmak isterim.
Herkese selamlar.
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
arkadaşlar satılık uzatmalı beat ön grenajı (07 HB 093 den çıkma)
kymco Super 8 e gecıs yapıcam arkadaşlar. benım 2008 beat ı satıyorum. nısan 1 de aldım.Motorun yana düşmesi bile yoktur dıyım. benım surusumu zaten belırsınız sıfır fıyatı 3.600 bıraz bıseyler daha yaparım fıyatta
Ek olarka takılanlar; Xenon [95ytl]
pırellı lastık [2 haftalık-90 ytl]
Harris elcik [70 ytl]
Shad canta sıfır [130 ytl]
Fiyat: 2.800
bilader vernikte akma var böle alınırsa 50 ye brakıcam. boya denirse hangi renkve sedef olsun 60 brakıcam pazarlık payı yok... ;)
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
bnmde kafam karıştı yahuuu :S
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
YENİ GELEn arkadaşlarımız hoşgeldiniz biraz geç oldu ama idare edin beni bende yeniyim sizler gibiYolunuzda Açık oLur inşallah Kazasız cezasız Sürüşler dilerim herkese
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)