selam millet herkes iyidir umarım
selam millet herkes iyidir umarım
:thumright
Selam Antalya, Merhaba Arkadaşlar...
Bendeniz bRaun, Motorum ise CBF150... Benide listeye yazabilirsiniz. Yeni üyeyim ve elimden geldiğince sizlere katılmaya çalışacağım... Memnun oldum.
Hoşca ve Dostca kalın...
bu cumartesi baya kalabalıktık arkadşlar gelenede gelmeyende teşekkür ederiz...antalya mt büyüyorrrrrrrr
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
maşallah de la fatih :D araya apachiler girmese ii olcaktı..o tek cekeni bi yakalasaydım waryaaa
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
ben akşam buluşdukdan sora karizmayı çizdim ama biraz umarım gören kızlar warsa bidaha beni görünce yüz çewirmez buarada yardım eden kınge el atan arkadaşlarım çok saolun siz olmasaydınız bidiydim ben bakım zamanı geldi işde kaçış yok illaki masraff
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
masraf kacınılmazsa zevk almaya bakacaksın
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
ya beyler akşam akdenzde bugunde çkmamış yaaa
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
haberler once ıstanbula gıdıyor. olar matbaaya aktarıyor haberlerı secıp. ınada bındı bu işş okan abımızle bı alakası yok. onun bıle daha haberı yokt anlasılan cıkmadıgındna yoksa benı arardı.
çıksada gazetelerde izlesek kendimizi yawkızlar ozman daha büyük bi ilgi gösterir imza gunu düzenlerim artıkAntalya mt sen nelere kadirsin böyle
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
arkadaşlar antalyada motorcu gruplar ve bunların isimleri var aranızda benim gibi bu grupları tanımayan ve üye olmak için gerekli kuralları bilmeyenler var acaba bu grupların liderleri gruplarını bi tanıtsada bende bir gruba üye olsam.tirşört basıyormuşsunuz bendede olsa fenamı yani...
SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...
[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:
Tişörtlerı çarşamba pazarında satar gıbı satmıyoruz. yada çıkar amaçlı.. Tişörtu Alan arkadaşımız Grubu benimsemiş, kuralları kabul etmiş, ve Grubun bir parçası olarak kendini görücekse verilir.
reis konuştumu az konuşur öz konuşur...bizede bu yakışır....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Reis Seçimindeki isabetimiz bir kez daha tastikLendi..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
yakın bir zmanda antalya mt olarak bi örnek davranış daha yapıcaz reisle görüşim bu konuyu özelden eğer ok derse haftaya bir günde onuda gerçekleştircez..önce yönetim olarak bi karar alalım...
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)