Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    selam millet herkes iyidir umarım
    :thumright

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bRaun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam Antalya, Merhaba Arkadaşlar...

Bendeniz bRaun, Motorum ise CBF150... Benide listeye yazabilirsiniz. Yeni üyeyim ve elimden geldiğince sizlere katılmaya çalışacağım... Memnun oldum.

Hoşca ve Dostca kalın...

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    Alıntı bRaun adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bendeniz bRaun, Motorum ise CBF150... Benide listeye yazabilirsiniz. Yeni üyeyim ve elimden geldiğince sizlere katılmaya çalışacağım... Memnun oldum.

Hoşca ve Dostca kalın...
    Eyvallah kardeşim aramıza hoşgeldin aktif katılımcı olman umuduyla tekrar hoşgeldin..
    :thumright

Motosikleti
    kanuni hussar 2004

Hoşca ve Dostca kalın...
    aramıza hoşgeldin braun kalıcı ve katılımcı olman dileiği ile listeye ekledik seni gönülden inş akşama aramızda olursun...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Honda CBR 600F6

Hoşca ve Dostca kalın...
    Aramıza hoş geldin kardeşim aktif ve katılımcı olman dileğiyle

fatih buralardamısın la msn gelsene
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı lewo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burakla aksma beraberdık 2 saat. ben eve kacyorum dıyorum saat olmus aksma 10.
    buragın cvp: ben daha yalımda oturcam nöbetcı oldu adam

buraga cadır alcam ben..bosuna hergun gıtmesın yalıma ...benzıne yazık .. bu aksam gelememe durumum var haberınız olsun gelcek olursam ararım..yarın kahvaltı ıcın aksam bırınız benım turksele mesaj atarsa yarın ona katılırım...ıyı aksamlar...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    bu cumartesi baya kalabalıktık arkadşlar gelenede gelmeyende teşekkür ederiz...antalya mt büyüyorrrrrrrr
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    maşallah de la fatih :D araya apachiler girmese ii olcaktı..o tek cekeni bi yakalasaydım waryaaa
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    ben akşam buluşdukdan sora karizmayı çizdim ama biraz umarım gören kızlar warsa bidaha beni görünce yüz çewirmez buarada yardım eden kınge el atan arkadaşlarım çok saolun siz olmasaydınız bidiydim ben bakım zamanı geldi işde kaçış yok illaki masraff
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    masraf kacınılmazsa zevk almaya bakacaksın
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]

Motosikleti
    YK200GY-2 ENDURO

Hoşca ve Dostca kalın...
    hoş geldin yar topic ime elalem ne derse desin 1 2 3 4 5 eeeeeee kadar yolu var

ondan sona debriyaj a bas çek bas çek
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
    ben - ozo

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    ya beyler akşam akdenzde bugunde çkmamış yaaa
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    haberler once ıstanbula gıdıyor. olar matbaaya aktarıyor haberlerı secıp. ınada bındı bu işş okan abımızle bı alakası yok. onun bıle daha haberı yokt anlasılan cıkmadıgındna yoksa benı arardı.

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    çıksada gazetelerde izlesek kendimizi yawkızlar ozman daha büyük bi ilgi gösterir imza gunu düzenlerim artıkAntalya mt sen nelere kadirsin böyle
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    YaMaHa ybr 125
    arkadaşlar antalyada motorcu gruplar ve bunların isimleri var aranızda benim gibi bu grupları tanımayan ve üye olmak için gerekli kuralları bilmeyenler var acaba bu grupların liderleri gruplarını bi tanıtsada bende bir gruba üye olsam.tirşört basıyormuşsunuz bendede olsa fenamı yani...
    SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...

[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    Tişörtlerı çarşamba pazarında satar gıbı satmıyoruz. yada çıkar amaçlı.. Tişörtu Alan arkadaşımız Grubu benimsemiş, kuralları kabul etmiş, ve Grubun bir parçası olarak kendini görücekse verilir.

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı lewo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tişörtlerı çarşamba pazarında satar gıbı satmıyoruz. yada çıkar amaçlı.. Tişörtu Alan arkadaşımız Grubu benimsemiş, kuralları kabul etmiş, ve Grubun bir parçası olarak kendini görücekse verilir.
    %100 katılıorum sana reis ..haklısın

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    reis konuştumu az konuşur öz konuşur...bizede bu yakışır....

RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Reis Seçimindeki isabetimiz bir kez daha tastikLendi..
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    yakın bir zmanda antalya mt olarak bi örnek davranış daha yapıcaz reisle görüşim bu konuyu özelden eğer ok derse haftaya bir günde onuda gerçekleştircez..önce yönetim olarak bi karar alalım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)

Bu Konudaki Etiketler