19/10/2008 Çakırlara sabah kahvaltısı organizasyonu.
Çakırlarda sabah kahvaltının yerı bır baska bılırsnız. sıcak bazlma,börek , çay ve kahvaltı. fıyatlarda uygun 10 ytl ye tıka basa doyarsınız herşeyi ile.
1)lewo
19/10/2008 Çakırlara sabah kahvaltısı organizasyonu.
Çakırlarda sabah kahvaltının yerı bır baska bılırsnız. sıcak bazlma,börek , çay ve kahvaltı. fıyatlarda uygun 10 ytl ye tıka basa doyarsınız herşeyi ile.
1)lewo
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlardan özür diliyorum o heyecanla size hoş geldiniz demeyi unuttum :D hoşgeldiniz aktif ve katılımcı olmanız dileklerimle...
aramıza hoş geldin GHOSTRİDERAKTİF OLURSUN İHŞLLAH??
slm bende yeni katıldım aranıza
saol kardeşim sanada iyi forumlar
cbr 125 RR :bounce:
MT AntaLYa Büyüme Dewam Ediyor... Yeni geLen ArkadaşALr tekrar hoşgeLdiniz..!!
HepbirLikte Daha İyiye...!
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
arkadşlar 18/10/2008 cumartesi günü genel yönetim seçimi vardır.tüm arkadşların iştirak etmesini rica ediyorum...lütfen sadece seçim için 5 dk ayırıp iştirak ediniz.
Arkadaşlar 5 dakikalına bile olsa seçim için herkes katılsın lütfen !...
yer: selekler önü
saat: 19:00
1)hakan07---hakan---yamaha ybr125
2)gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
3)lewo------levent--Honda Beat
4)uniAkrep_07---FaRuK---HondA BeaT
5)tewfik_07-----Gilara Runner
6)nadircan07---NadircaN---Honda Beat
7)Beat_BuLL -- aLy -- Beat'buLL
8)burak07----Burak----Motoran Torro 100
9)darkstrysea---samed---mondial150zc
10)erfer---erfer----mobileytttt:D
11)tewfik07--tefik--honda cbr 125
12)braun--?????----honda cbf 150
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
hoşbulduk :
cbr 125 RR :bounce:
günaydın millet
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
gunaydın millet
beyler bugun saat 7de bn orda olcam ama saat 8de mesaim var artık bn seçerm başkanı giderm :D :D
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
günaydın arkadaslar...aksam antalyayı sallayak yaw :D tişörtlerimizi giyelim piyasa yapalım
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
arkadaşlar bizim patron kararlı hoda beat alıcak bilginiz yada satanınız varsa adresime numaranızı mail atın fiyat ve motor hakkındada bilgilendirirseniz iyi olur
adresim: lileko@w.cn
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
aksam 4 motor orda olucas buyuk ıhtımal aksam gorusmek uzere
akşam herkesi bekliyoruz !
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
burakla aksma beraberdık 2 saat. ben eve kacyorum dıyorum saat olmus aksma 10.
buragın cvp: ben daha yalımda oturcam nöbetcı oldu adam
abone o adam oraya..ne zaman büyücek bu çocuk ya
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)