şimdi yarın gazeteye çıkıyozmu yoksa başka bi günemi kaldı...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
siz yıne yarın akşam gazetesi alın belki çıkar belli olmaz
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
...................................
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
yaaşimdi yarın gazeteye çıkıosmuuu :D
burak abime laf ettirmem hee piyasada yapar seleklerin önünden geçen çimento kamyonlarınada selam veirri herşeyide yapar :D
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
bööle basmakla benzin cok yakıo 3günde bi gidiom bende depoyu fullluyem :D
eywallah oguzcum onlar çimento kamyonu deil.onlar daha büyük oluo.bu slm verdigim ve durdurdugum beton mikseri :D ben bütün gün bu mikserlerle beraberim :D içim dışım beton oldu yaw
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
karıstırdım yaw :D kusura bakmayın gencler :D
akşam gazetesinde cıkmısızdır umarım.ben alacam ii geceler
----------
günaydın arkadaslar.bugün aksam akdenizde cıkmamışız.bilginiz olsun
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
beyler boşa gazete almayın çıkmamış :S:S
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
maalesef yokuz beyler gazetede...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
gecen gun burakla tophane nargıleye gıttıgımız gunde actım tel konustum burdada yazdım hatta sıze. reklam olayı az olursa tam sayfa cıkarıcam dedı. tams ayfaya gerke yok dedım. olmaz ole şey leow dedı. bu normal bır durum. malum antalyaspor taraftar grubu red soldiers ın basın ılıskılerınede ben baktıgımdan, haber yognluguna reklam yogunluguna gundeme gore aksaya bılıyor. babamızın gaetesı yokkı dedıgmız gun cıksın
öle tabi değişmişte olabilir bazı şeyler sonuçta medya bakalım çıkar herhalde bi gün...biz zaten bugün belki çıkmıştır die aldık gazete....
aynn lewo boşver yaa sonuçta çıkıcak dei biz ona bklm ne zamn çıkarsa çıksn reklam olcazmı olcaz ;) ;)
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
kendi gazetemizi çıkarsak kaça maal olur acaba yoksa dergimi çıkarsak
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)