oke lewo biz daha önceki bulusmayı da orda yapmıstık dedin gibni ortam güzel sıcak bir ortamı var hemde fiyatlarıda o kdr pahalı diil sanırım 1 çar 1 ytl gibi bişi olması lazm
oke lewo biz daha önceki bulusmayı da orda yapmıstık dedin gibni ortam güzel sıcak bir ortamı var hemde fiyatlarıda o kdr pahalı diil sanırım 1 çar 1 ytl gibi bişi olması lazm
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
2 çay 1 tost 1 elma çayı 7 ytl verdık. bence uygun oyle bır semt de.hem çarşıda. sımdı cumartesı aksma yagmur yagsa bıze ulasmaıyanlar yagmur var dıye beklemez dağılırlar.
tamam ozamn bu hafta toplanıp oraya g,delim derim bn
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
BU ARADA BEYLER SAAT BELİRTMEMİŞİZ KUSURA BAKMAYIN SAAT 19:00 DA SELEKLER ÖNÜ !....
[COLOR="Cyan"][B]
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Benim Akrabamındüğünü Var Onun Için Iştende Erken çıkıcam Kusura Bakmayın Seçimlere Gelemicem :(
canın sağolsun efendı baska sefere ınsallah. sonucta bır sosyal faalıyet bu yaptıgımız hepımızı işi cıkabılır.
[COLOR="Cyan"][B]
hakan resim çıkmamış ?
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
bende çıkıyo :S
[COLOR="Cyan"][B]
arkadşlar 18/10/2008 cumartesi günü genel yönetim seçimi vardır.tüm arkadşların iştirak etmesini rica ediyorum...lütfen sadece seçim için 5 dk ayırıp iştirak ediniz.
Arkadaşlar 5 dakikalına bile olsa seçim için herkes katılsın lütfen !...
yer: selekler önü
saat: 19:00
1)hakan07---hakan---yamaha ybr125
2)gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
3)lewo------levent--Honda Beat
4)uniAkrep_07---FaRuK---HondA BeaT
5)tewfik_07-----Gilara Runner
6)nadircan07---NadircaN---Honda Beat
7)Beat_BuLL -- aLy -- Beat'buLL
8)burak07----Burak----Motoran Torro 100
9)darkstrysea---samed---mondial150zc
10)
topic durgun yaa kmseler ykmu beaa
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...
[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:
öenmli olan tanımak değil gelip ordaki ortamı görmek z.l.m üyeleri tanıyıp tanımamak bir bahane değil....sonuçta herkes aday değil 1 veya 2 kişi aday o yüzden gel derim
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
GÜNAYDIN
bu millet nerde voynnnn
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Yarım Saattir Bi Konu Açmaya çalışıyorum Ama Bulamadım Başka Konu Açıcak Olan Varmı Yaaa Yada Bi Youm Yapalım...
Ateşi körükLe fatii
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
ops burdayıs dayı isler yoğun yahu :D
[COLOR="Cyan"][B]
noluyo burda :D
bugünde hava cok güzel ya piyasayamı cıksak acep :D
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)