keşkee antalyada otursamda oranın güzelliklerini görseydimm motor aldıgımda ilk işim antalyaya gelmek ve sizinle geziye katılmak
keşkee antalyada otursamda oranın güzelliklerini görseydimm motor aldıgımda ilk işim antalyaya gelmek ve sizinle geziye katılmak
[COLOR="black"][COLOR="DarkOrange"] ¢hµ¢kÿ¥ [/COLOR][/COLOR]
Bekleriz
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arkadaşlar daha dün antalyadan geldim boluda ikamet etmekteyim antalya benim ikinci memleket inşallah yaza motorumda antalyaya geleceğim ve sizlerle tanışacağım hepinize saygıar ve sevgiler antalya gibi şehirde yaşadığınız için cok şanslısınız bizim burda motor mevsimi max.4ay:(
Bu pazar toroslarda biraz turluyacağız. 09:00 migros karşısı. Biraz enduro ve cros yapalım. Uyarsa takıl.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
davet için teşekkür ederim. cuma günü ankaraya gidiyorum ybr ile. haftasonu da orada lacağım. iyi eğlenceler...
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
bende seni bu forumdan tanıyosam ankaraya kadar ybr ile gidemezsiniz gibime geliyo tabi aksini bir-iki kare foto belirler.
toros iyi günler diler
Ne, Ankarayamı gidecen Ybr İle. Motor Ankaraya giderde sen nasıl gidecen motorun üzerinde. Fotoğraflarını çekte bakalım.
her sene 4-5 sefer gittiğim gibi yine gideceğim. geçtiğimiz yaz ybr ile bir günde 1000 kilometre üzerinde yol yaptığım da oldu. garip bir durum gibi karşılamanıza şaşırdım. siz altınızdaki 600lüklerle bakkala mı gidiyorsunuz?
toros kusura bakma daha önce tanıştığımızı hatırlayamadım.
resim çeker koyarım tabi ama kimseye oralara gittiğimi ispatlamak gibi bir mecburiyetim yok. ankarada sınavlara giriyorum senede 4 kere gitmem gerekiyor. kar olmadığı sürece motosikletle gidiyorum. cuma sabah 6-7 gibi çıkmayı düşünüyorum. gelmek isteyen varsa cep telefonum dahil bütün bilgilerim bu sitede mevcut.
Yok genel de salona koyuyoruz ve seyrediyoruz.Keyifli oluyor,naparsın bizimki de çömezlik işte....
Bizi kesmez resim videoda isteriz..
Birilerine laf ederken genelde onların karakterleri dikkate alınır.Ve saygısızlık edilmez.
Siz benim abilerime laf ederseniz bende size karşı laf ederken hiç bişey düşünmem..
ortada bir yanlış anlaşılma var. bu yüzden konuyu uzatıp daha fazla yanlış anlaşılmaya sebep olmak istemiyorum. abilerinize ve size haftasonu iyi eğlenceler...
Birazdan da bir özel mesaj atarsınız değil mi?? Özür anlamında,,her neyse teşekkürler....
Senin karekterin benide zerre kadar ilgilendirmiyor. Ama forum ortamında motosikletle şuraya gidiyorum dersen İnsan bir kaç fotoğraf, yolculuk hakkında bilgi görmek istiyor. En azından yapmak isteyipte yapamayanlara örnek teşkil etmesi açısından güzel olacağını düşünüyorum. Kendi yaptıklarım bende kalsın diyorsan forum ortamında yayımlamak istemiyorsan, paylaşımın ne anlamı kalır herkes bildiğini yaptığını kendine saklarsa. Sana iyi yolculuklar diliyorum.
Ybr 125 im var ben antalyadan istanbula ordanda vize alabilirsem almanyaya gidiyorum.Resim video felan istemeyin kimseye inanadırmak zorunda degilim inanmayan benimle gelsin.Kimseyede açıklama resim eklemek zorunda degilim.Dedim yaparım giderim okadar.Bana iyi yolculuklar dilemek isteyen var mı ?
Motorize07.com Antalya Team
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)