Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    [/IMG]

Arkadaşlar merhabalar; 2000 yılından beri Antalya'da ikamet ediyorum. Motorum Hyosung GV250cc 2007 model. Merhabalar...

SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/IMG]

Arkadaşlar merhabalar; 2000 yılından beri Antalya'da ikamet ediyorum. Motorum Hyosung GV250cc 2007 model. Merhabalar...

aramıza hoşgeldin selka senide aramızda görmeyi çok isteriz...çok aktif bir grubuz sıkılmıcanı garanti ederimmm...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    aramıza hoşgeldın selka. umarım kalıcı ve aktıf olurusn. motorsıkletınde çok guzel kazasız sürüşler kardeşim

Motosikleti
    honda beat
    Aramıza hoş geldin.

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    hoşgeldin kazasız cezasız sürüşler inşallah
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadşlar 18/10/2008 cumartesi günü genel yönetim seçimi vardır.tüm arkadşların iştirak etmesini rica ediyorum...lütfen sadece seçim için 5 dk ayırıp iştirak ediniz.
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    mondial 150zc
    selam arkadaşlar

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepsiniz teker teker hoşgeldiniz daimi ve katılımcı olmanızı temenni ederim...

pazar günü son derece güzel bir gündü gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

ozan abi aramızdan ayrıldığın için son derece üzgünüm seni aramızda görmek çok hoşumuza gidiyordu ama yapacak birşey yok. herkes kendi hayatını yaşıyor ve sosyal bir ortam için hiç kimse kendi hayatından ödün vermek zorunda değil tabi bizi tamamen unutacağını düşünmüyorum. işallah ilerki tarihlerde aramızda devamlı olarak geri dönersin...

başkanlık seçimleriyle ilgili olarak diğer arakaşlarında söylediği gibi acil bir işimiz olduğunda halledebilecek vs.. konularda sınırı olmayacak bir arkadaş seçmemiz en mantıklı karar olacak adaylığını koyan arkadaş/arkadaşlar cumartesi yapılacak toplantıda demokratik bir oylama sonucu başkan seçilir. oylamada tüm katılımcılar etki altında kalmadan hür iradeleriyle oylarını vermeleri dilekleriyle..

oylama konusunda şöyle bir önerim war tabiki sizde kabul ederseniz. oy verme hakkı daha önce en az 1 kere toplantıya katılan arkadaşlarda olsun en azından yeni gelen arkadaşların böylelikle bilinçsiz ve tanımadıkları kişilere oy vermelerini engellemiş oluruz...

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Selka ARamıza Hoş geldin Kalıcı ve Toplantılarımıza Katılman Dileğiyle
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Sym vs 150
    yanı samedın dedıgı dogru. iş yerıne fazla baglı kalmayan, yada bırşey oldugunda işden ızın alma sorunu olmayan, saygılı , kurallara uyarak ornek olan, ve bence yaş olarakda bıraz olgun olan bırı olmalıkı tecrubesı ve grup ıcınde ıtıbarı saygısı,sözü geçsin.

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Selka kardeşim aramıza hoşgeldin seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.Kazasız belasız sürüşler dilerim...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Aramıza yeni katılan arkadaslarlara hoşgeldin der,bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    Sym vs 150
    Günaydın gençlik

Motosikleti
    Gilara runner
    sanada gunaydın

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    günaydın naber sinz bakem ;)
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    günaydın çılgın gençlik....

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    günaydın millet bu arada tevfik sana hoşgeldin demedım kardeşim bni tanırsın sen faruk bn batının ark.sı
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadşlar cumartesi toplantı var ...konuyu güncel tutalım lütfen...lütfen iştrak edin başkan seçimi olacaktır...

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    arkadşlar 18/10/2008 cumartesi günü genel yönetim seçimi vardır.tüm arkadşların iştirak etmesini rica ediyorum...lütfen sadece seçim için 5 dk ayırıp iştirak ediniz.

Arkadaşlar 5 dakikalına bile olsa seçim için herkes katılsın lütfen !...

1) hakan07---hakan---yamaha ybr125
    2)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8)
    9)
    [COLOR="Cyan"][B]

yaaa arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz cbr 125 r almak ıstıyorum ama onun hakkında kımse bı bılgı vermıyo mtorda sarsıntı oluyormu bana blgı verırmısınız

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    hakan07;1292845]arkadşlar 18/10/2008 cumartesi günü genel yönetim seçimi vardır.tüm arkadşların iştirak etmesini rica ediyorum...lütfen sadece seçim için 5 dk ayırıp iştirak ediniz.

Arkadaşlar 5 dakikalına bile olsa seçim için herkes katılsın lütfen !...

1) hakan07---hakan---yamaha ybr125
    2)gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8)
    9)

Alıntı poyraz_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaaa arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz cbr 125 r almak ıstıyorum ama onun hakkında kımse bı bılgı vermıyo mtorda sarsıntı oluyormu bana blgı verırmısınız
    poyraz sana açıkllma yaptık die düşünüyorum ama şehir içi bir motor almak düşüncesindeysen bence hiç bulaşma al bi ybr bak keyfine her yola gider ama cbr alıpta sonra pişman olma açık sölemek gerekirse eski bi cbr kullanıcısı olark alma derim açık ve net ama sadece şekil yapcam diosan al...

birde arkadşlar şu toplantı için açılan listeleri bundan sonra kırmızı yazalım...siyah değil full kırmızı yapın...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler