Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    italjet dragster 180. gilera runner
    Alıntı tewfik_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lewo ben tevfk trıbunden tanıdın mı?

runner ıcın malossi weya special baga nerden bulabılırım

bundan sonrakı antalya bulusmarında aranızdayım

istanbuldan getirte bilirsin.. antalyada yok biliyorsun antalya mahrumuyet bölgesi. modifiye parça bulmak zor heleki runner için. normalde orjinal parçası zor bulunuyo gerisini sen düşün.. gramına dikkat et ama spariş verirsen normalinden hafif getirt ama çok hafifte olmasın kalkışın biraz daha seri olur tabi motorun cigeri saglam ise..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    wideo süper olmuş lewo Ellerine Sağlık güzeL KareLer Yakalamışsınız süperr
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Arkadaşlar eş durumundan dolayı bundan sonra aranızda bulunamayacağımdan sizlerden özür diliyorum. bu gün itibariyle toplantılara ve gezilere katılamıyorum. iş dolayısıylada nette bulunamayacağımdan dolayı site içerisine de giremeyeceğim. istifamın kabulünü rica ederim.

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    sağlık olsun reis.yinede ziyaretımıze ugrarsan vaktın olunca sevınırız

muhakkak ki lewo sen gazeteci arkadaşla konuşsan da isim düzenlemesini yapsan başkan olarak benim ismimi çıkarsalar güzel olur. şimdiden iyi geziler arkadaşlar şansınız bol olsun tekeriniz yan basmasın.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    sağlık olsun abi napalım yeni baskan seçeriz
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    lewo video süper olmuş....abiden resimleri alalım daha net bir video olur..dah süper olur eline koluna sağlık...

Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhakkak ki lewo sen gazeteci arkadaşla konuşsan da isim düzenlemesini yapsan başkan olarak benim ismimi çıkarsalar güzel olur. şimdiden iyi geziler arkadaşlar şansınız bol olsun tekeriniz yan basmasın.
    arada gelirsin abi o kadar geçmişimiz var...bizi komple bırakcak değilsinya
    işte 24 saat sürcek değil sitede görmek isteriz seni ayrıca aramızdada...başkanlıktan ayrılabilirsin ama aramızdan öle birden çekilme...

düğününede çağırsın dimi abi...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    YAMAHA YBR
    Arkadaşlatr Gelemediğim Için Herkezden özür Dilerim. çok şey Kayıp Etmişim Ama Cumartesi Görüşmek üzere... :(

Motosikleti
    Sym vs 150
    sağlık olsun kardesım başka sefere ınsallah.sonucta herkezın bır pazarı önemlı ısı cıkanlarda olabılır.

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004

Bu iki yeni scooter'ın bu kadar teknolojik olması belkide Suzuki'nin bir kaç yıldır scooter adına bir atılım yapmamasından kaynaklanıyor. Firmanın mühendisleri, sınırları zorlayarak daha önce hiç bir scooterda yapılmayanı yapma gayretinde bulunmuş. Gilera'nın GP800, Honda'nın DN-01 modelleriyle yaptıkları atağa karşılık vermek de sanırız böyle bir şey olsa gerek. Peki bu motorlar ne yapabiliyor?

SD-01 koltuğu yukarı aşağı ayarlanabilen bir mekanizmayla ilk özelliğiyle bile bizleri etkileyebiliyor. Ledli farlar, ledli stoplar ve ledli elcikler de tabi ki scooterda alışılmadık modifikasyonlar olarak karşımıza çıkıyor. Tasarım konusunda sportif çizgilere sahip olan SD-01'de ön kısımda devir, yakıt durumu, hız göstergesi, gidilen mesafe ve diğer bilgisayar sisteminden kontrol edilebilecek özellikler tek bir ekrana entegre edilmiş.

SD-02 ise daha kapsamlı bir scooter. SD-01'e göre daha uysal çizgilere sahip olan SD-02'de ledli farlar, ledli stoplar, iDrive Operating System adı verilen bilgisayar kontrol ünitesi, PDA (Personal Digital Assistant), mp3 player, mp3 dinlemek için kolonlar, immoblizer sistemi, mobil telefon bağlantısı, GPS ve krom jantlar bulunuyor. Bu arada hemen belirtmek gerek; Suzuki, SD-03 için de "Yakında..." ibaresini kullanıyorlar.

Birde SD-01 ve SD-02 için hazırlanmış olan tanıtım videolarını izlemenizi öneriyoruz.

http://video.google.com/videosearch?...01&emb=0&aq=f#

iyi bi makineye benziyo millet bi bakın bakem..
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    YaMaHa ybr 125
    arabayla geleceğime keşke motorumla gelseydim ...katılamadım işte
    SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...

[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:

RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Geç bir yorum oLacak ama.. Hakikaten güzeL bir topLantı oLdu... ResmLer süper.. Ortam süper.. Hepimiz Süperdik MAŞALLAH...!

En Kötü günümüz böyLe oLsun.. Yeni geLenLer HoşgeLdiLer... DevamLı ve katıLımcı oLmanız diLeğiyLe...

MT AntaLya FOREWER...!!

Fatii.. bu seferki ateş büyük... Yangına dnüşecek gibi.. Sönmez Umarım
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı RmzN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geç bir yorum oLacak ama.. Hakikaten güzeL bir topLantı oLdu... ResmLer süper.. Ortam süper.. Hepimiz Süperdik MAŞALLAH...!

En Kötü günümüz böyLe oLsun.. Yeni geLenLer HoşgeLdiLer... DevamLı ve katıLımcı oLmanız diLeğiyLe...

MT AntaLya FOREWER...!!

Fatii.. bu seferki ateş büyük... Yangına dnüşecek gibi.. Sönmez Umarım
    bu sefer gemileri yaktık ramo alev büyük.....

Motosikleti
    Sym vs 150
    şehrimı yakacaksınız voynn

Akşam toplanıyoruz degılmı??

ona göre amcmalara gıdıcem yada gıtmıcem

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    toplanırsak erken toplanalım eğer çok geç toplanacaksak bir kaç gün sonra yapalım hemde herkesin haberi olsun...şimdi siteye giren olur girmeyen olur haberi olan var olmayan var..yinede karar topluluğun

Motosikleti
    Sym vs 150
    çogunluk gelırse toplanalım ozaman
    1) lewo

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı lewo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çogunluk gelırse toplanalım ozaman
    1) lewo
    2)gezgin290(fatih)

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2)gezgin290(fatih)
    beyler benim durumu fatih bilio ben soradan dahil olcam
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    beyler bnm akşam AKM'ye davetiyem var o yüzden gelemiycem...Başka güne inş.
    Bu arada yeni gelen tevfik ve hodge ark.mıza hoşgeldn dıorum.Tevfk zaten bni tanır bnde 07gençlikteym görsen yani...
    Ozamn abi bnce aramızcan ayrılmakla kötü ettin ama yınede sen bilrisn sonuçta yenibi hayat kuracaksın.Keremde öle bak işte neyse.Yinede arada sırada ugrarsın abi yanımza hal hatır sorarsın hepten bırakacak deılsın ya.
    Başkanlık konusunda ise bnce ozan abide bırakmışken yeni adayı seçelim diyelim adaylarda kendilerini yazssınlar veyada ne olmak istediklerini...
    Ben basın-yayın işini alırım bide lewo var 2miz yeteriz kameralar bnden fotolar ondan hesabı;)
    hadi hayırlsı
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler