arkadaşlar ben yoğun soğuktan dolayı arabayla gelmek zorunda kaldım ıspartadan..bu yüzden küba marka motorla gelicez öğretmen arkadaşla..bi arkeolog bir öğretmen kadrosuyla yanınızdayız..
arkadaşlar ben yoğun soğuktan dolayı arabayla gelmek zorunda kaldım ıspartadan..bu yüzden küba marka motorla gelicez öğretmen arkadaşla..bi arkeolog bir öğretmen kadrosuyla yanınızdayız..
SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...
[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:
önemı yok z.l.m motorsıkletle dedıgın gıbı zor olur u havada. amaç bırlıkte olmak zaten.
evetr haklısın levent abı..yarın gorusmek uzere...
MT ANTALYA
ya bı hyosu olan genc bı arkadaş wardı antalya mt de o nerlerde sorması ayıp ?
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
1) lewo ________ Levent ---------- Honda Beat
2) (no name) ____ Muhsin Eryurt --- Honda cbf 150
3) gezgin290 ____ Fatih ----------- Kanuni hussar
4) hakan07 _____ Hakan Keleş ---- Yamaha YBR 125
5) RmzN ________ RamazaN ------ Büyük ihtimaLLe Artçı
6) uniAkrep_07 __ FaruK ---------- HondA BeaT
7) ChİpSEt07 ____ ErdaL ---------- SkippeR 150
8) erfer ________ Muzaffer-------- Mobylette
9) burak07______ Burak----------- Motoran Torro 100
10)nadircan07____ NadircaN------- Honda BeaT
11)oguz _ antalya-OĞUZHAN--------hondan cbr 125 rr
12)darkstrysea-------samed-------mondial150zc
13)efendy093--------ALİ----------YBR 125 (07 AYR 01)
14)FAHRETTİN METİN---fahrettin-----Kıng135
15)özgürcayenne----özgür-----zealsun 150 Chooper (Harleyin küçük gardaşı Siyah
16)
17)
beyler benim arkadaşta gelior...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
diğer isimini yazmayıp gelecek arkadşlarla bi 20 motor olur galiba
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
umarım 30da olur yarına daha çok war
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
arkadaslar 1 aydır siyah cbr 125 bakıyorum sizden ricam bildiğiniz varsa yardımcı olmanız.. lütfen es gecmeyinnn.. 3200 3400 ytl civarı..
temizse 3400 e kadar cıkılabilir..
antalyadaki cbr lerin köküne kibritmi cakıldı??
Bugun sabah toplantıya gelen arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ediyorum...Benzininize sağlık ;) güsel bir basın toplantısı oldu.Yorumlarda yazıalrda güsel.Hele motorlar dahada manyaktı ...Tekrar teşekkürler herkese...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
gelen herkese teşekkür ediyorum ....ayaklarına sağlık
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
güzel bir pazar sabahıydı gerçekden Hepimizin Benzinine sağlık
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
slm.Gelen arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim.haftaya görüşmek üzere.beatfanclup arkadşlarıma teşekkürler???
.....................................
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
gelelere tesekkurler... cumartesı gunlerı aksma 7 de selekler onunde olan toplantılarada bekelrız..resımlerı yarına eklerım basındna alıp.
haftaya cuma çıkıyoruz inşallah
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
haftaya cuma akşam-akdenız ekınde tam sayfa haberımız cıkıcak
tamamdır konu anlaşılmıştır...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)