özlem, efendy ve fahrettin aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...
özlem seni aramızda görmekten ayrıca mutlu olduk bayanların grupta olması farklı bi hava katacaktır ..
olmazmı hiç ya yok yok :D
arkadaşlar bit lazım bi abim istiyorda satıcak olan varsa görüşelim
msn adresimn
lileko@w.cn
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
SLM arkadaşlar ben yarın geliyom.haberiniz olsun
beat biraz zor bulursun.bende arıyom arkadaşa ama yok işte ikinci el
ne oluyo burda coşmuşunuz gene
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
sperdoo_07 cumartesi de beklerız pazarda bni orlarda yalnız bırakmayın beat'le sizide bklıoruz ve ekibinizide...
bu arada pazar gününe bi tane pankart yaptıralım dandik bişi olsun bn hakanla konustum bi onla irtibata geçersenz ii olur... dadnikte olsa yeter sadece açalım görunsun
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Okan abının soracaklar tahmınım; nedne gruplasmayı sectınız trafıkte araçlarla aranız nasıl cart curt.
Amacımız motorsıklete bınen kısılerı grup ortamında hem arkadaşlıkları pekiştırmek hemde bilinçli sürücü oluşumunu arttırmak.trafıkde motorsikletlere yeterı kadar değer verılmıyor,ve 3-5 heyecanlı arkadalar yuzunden butun motorsıklete bınenler ve gonul verenler aynı sanılıyor.amacımız grup ortamında bu sevdaya gonul verenlerı ve yenı başlayanları eğiterek bilinçleştirerek motorsikletçilerin insanların brynınde kazınmış düşüncelerı degıstırmek.
Unutmuyalım kı motorsıklet bir şehrin kültürü, dür.
evett sımdıden pazar gunu yapılacak olan basın toplantısı ıcın gelıceklerın ısımlerı bellı olmaya başlasın bakalım
1) lewo--levent--Honda beat Beat
2) muhsin eryurt--Honda cbf 150
evett sımdıden pazar gunu yapılacak olan basın toplantısı ıcın gelıceklerın ısımlerı bellı olmaya başlasın bakalım
2) muhsin eryurt--Honda cbf 150
3)hakan07--hakan keleş--yamaha ybr 125
4)gezgin290--fatih--kanuni hussar
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
2) muhsin eryurt--Honda cbf 150[/QUOTE]
3)gezgin290--fatih--kanuni hussar(gelirlerse bir kaç büyük motor)
4)hakan07- Hakan KELEŞ---Yamaha YBR 125
5) RmzN - - RamazaN -- Büyük ihtimaLLe Artçı
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
arkadaşlar bu arada rüzgarın kızı lakabıyla bilinen..ayşe şule bilgiç motor yazılarını düzenleyen arkadaşımızada mail attım...uzunca bi yazı ile eğer mailimi ciddiye alıp geri dönerse belki haber yapabilir..bi şekilde ses duyurabiliriz..gazeteye bi köşe yazısı yazssa bile bizimle ilgili o bile yeter...
[img=http://img235.imageshack.us/img235/4273/55207467kl4.jpg]
[img=http://img235.imageshack.us/img235/55207467kl4.jpg/1/w342.png]
ne güldüm ya..zuhhaahhahahahahaha
yanlış link oldu tıklamayın mesajıda değiştiremiyorum..yeniden eklicem
12/10:2008 Pazar Basın Toplantısı...
2) muhsin eryurt--Honda cbf 150[/quote]
3)gezgin290--fatih--kanuni hussar(gelirlerse bir kaç büyük motor)
4)hakan07- Hakan KELEŞ---Yamaha YBR 125
5) RmzN - - RamazaN -- Büyük ihtimaLLe Artçı
6)uniAkrep_07--FaruK--HondA BeaT
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
12/10:2008 Pazar Basın Toplantısı...
1) lewo ________ Levent --------- Honda beat Beat
2) (no name) ____ Muhsin Eryurt --- Honda cbf 150[/quote]
3) gezgin290 ____ Fatih ----------- kanuni hussar(gelirlerse bir kaç büyük motor)
4) hakan07 _____ Hakan Keleş ----- Yamaha YBR 125
5) RmzN ________ RamazaN ------- Büyük ihtimaLLe Artçı
6)uniAkrep_07 ___ FaruK ---------- HondA BeaT
7)ChİpSEt07 ____ ErdaL ----------- skippeR 150
..
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)