MisafirLerimize sataLım bence
MisafirLerimize sataLım bence
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
hakan unutma emo getircen haa sen
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
antalya mt cileri bende varım ..benden daha iyi motor kullanan varsa kızlardan gelsin kapışalım...
SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...
[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:
slm özlem hanım bu ybr sizinmi inşşallah pazar günü görürüm güzel ybr olmuş bizim arkadaş bu motora özenerek mavi ybr almıştııı
antalya mt tüm mt leri geçecek...inşallah..
SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...
[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:
Aha yine aLevLendi MT AntaLya... Bu sefer z.L.m KörükLüyo
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
eyt be ybr li gençlik la ramo daha bu ne olm yakında çokk büücez çooook inşallah ))
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
ahanda kıngciler 135ciler beni yalnız bırakmayın bakam bende warım pazar coşalım bakalım
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Ybr 125 = Mt = Bütün Motorlar
bütün motorlarda yazdımya walla kusura bakmayın kendimi kaptırdım bi anda YBR gençlik diyince MT GRUBU BÜTÜN MOTORCULARA AÇIK XD
topic coştu gene bi alev almış ortalığı....hahahahahaha ramzan bu alev senden çıkmıştır kesin....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
arkadaşlar biliyosunuz ben Özge'msiz çıkmıyorum bi yere ben neyere Özge'm oraya. allah olmayanlara versin
ark. içimizde mobileti olan varmıya fotoda oda çksa nasıl olur ;)
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)