Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Ben de söyLeyeyim.. Gazeteye çıkacaz faLan dersek beLki küçük - büyük bişeyLer getirebilirizz.. Bizim millet meraklıdır böyLe şeyLere
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    kent gazetesi tamamdır beyler bırazdan Antalya ART TV ile görüşmeye gtcem habernz olsn

olmadı bizim pederi çağırcam

Manavgat merkezde hasta yatan kilolu bir hanıma 25-35 yaşları arası engeli olmayan yatılı kalacak bakıcı bir bayan aranıyor.Bilgilerinize...
    İrtibat için Telefon:0242 746 86 55
    Beyler böle iş arayan bir tanıdık filan varsa lütfen bilgim olsun.Olmassa telefon numarasındanda ulaşabilirler...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı RmzN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de söyLeyeyim.. Gazeteye çıkacaz faLan dersek beLki küçük - büyük bişeyLer getirebilirizz.. Bizim millet meraklıdır böyLe şeyLere
    ramazan büyük küçükten kastın ne...büyük ybr küçük ne

Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kent gazetesi tamamdır beyler bırazdan Antalya ART TV ile görüşmeye gtcem habernz olsn

olmadı bizim pederi çağırcam

Manavgat merkezde hasta yatan kilolu bir hanıma 25-35 yaşları arası engeli olmayan yatılı kalacak bakıcı bir bayan aranıyor.Bilgilerinize...
    İrtibat için Telefon:0242 746 86 55
    Beyler böle iş arayan bir tanıdık filan varsa lütfen bilgim olsun.Olmassa telefon numarasındanda ulaşabilirler...
    aklımızda olsun....inş biri bulnur...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    farukkkk şu farlara bakalım lemm

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    farlar manyak oldu haaaa lewo da taktırdı züpperrr züpperrrr
    Bu arada bugun kılıbıkla(kerem) görüştuk adam bundan sonda hiç bir şeyinise gelmem dıor insan bı tel.açar dıor....
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    YK200GY-2 ENDURO
    biz yalan olduk sanırım

fatih abiye biriki yolda durdurup bişiler anlattım ama anlattımı bilmiorm :(

hayat bitti bizim için artıkın
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
    ben - ozo

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı ChİpSEt07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz yalan olduk sanırım

fatih abiye biriki yolda durdurup bişiler anlattım ama anlattımı bilmiorm :(

hayat bitti bizim için artıkın
    ne diin len topic seni kim unuttu ...dayak zmanınmı geldi senin...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    hakkatten süper olmus walla.mükemmel aydınlatıyo yolu faruk hayırlı olsun bu arada...
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    saol saol ;)

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    lan topik hadi bklm xenon lu olraka geserükl artıkın )
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    hadi hayırlı olsun xenonlarınız...

slm arkadaşlar cbr 125 r almayı dusunuyorum sizce nasıl motor birisi ıyı degıl dıyo bırısı cok guzel motor dıyo motorun kullanısı rahatmı yol tutusu saatte ne kadar hız yapıyo bana bılgı verırsenız sevınırım

RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Bu arada bugun kılıbıkla(kerem) görüştuk adam bundan sonda hiç bir şeyinise gelmem dıor insan bı tel.açar dıor....

ÖnceLikLe farLarın HayırLı oLsun...

BU arada Kerem e geLİnce.. Eğer ciddi cidi böyLe düşünüyor ise, yapacak bişeyimiz yok... Bundan önceki herşeyimize geLiyordu zaaten... yoğun katıLımLarından eksik kaLırız.. naapalım.

Alıntı poyraz_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar cbr 125 r almayı dusunuyorum sizce nasıl motor birisi ıyı degıl dıyo bırısı cok guzel motor dıyo motorun kullanısı rahatmı yol tutusu saatte ne kadar hız yapıyo bana bılgı verırsenız sevınırım
    Sana Oğuzhan cevap verecektir.. biLdiğim kdarıyLa iyi motor... Uygun fiyata temizini buLabilirsen aLabiLİrsin... Ama oğuzhanda var CBR 125 o daya ayrıntılı bilgi verecektir.
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

sıfırını alacagım ben zaten yaa ıkıncı el temız bulmak cok zor en ıyısı 5 fazla verıp sıfır almak 1 aya kadar almayı dusunuyorum bılgı verırsenız sevınırım şimdiden cok tşklr

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı poyraz_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfırını alacagım ben zaten yaa ıkıncı el temız bulmak cok zor en ıyısı 5 fazla verıp sıfır almak 1 aya kadar almayı dusunuyorum bılgı verırsenız sevınırım şimdiden cok tşklr
    dostum hoşgeldin aramıza...herhalde son karar olarak cbr düşündün...ben sana kullandığım ve bilidğim kadarını söyliyim..rahatlık konusunda bi scooter kadar bi diğer vitesli motorlar gibi çok rahatlık arama..koltuklar sert köpüktür...sadece o motoru şekil ve şehirdışı ulaşım için kullanabilirsin..şehir içinde çok rahatlık arama...dediğim gibi bir minyatür racing motor...ama yinede motor yani honda...o tip bir motor istiyosan tabikide cbr125bu arada görünüşüne aldanıp hız arama ancak motorunla oynarsan ayar yaparsan hızın artar...

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    walla kardeş cbr güzel motor ama Scooter Tarzı Bişi Düşünüyosan DERBİ GP1 250
    bir bakmanda YArar var en az 160 ı görüyo performans egsozlu olanı var 2. eli 4000-6000 ytl arasında çok güzel bir görünüşüde var vede çok seri bence bir gözat derim
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    poyraz kardes onemlı olan ona bakınca ne hıssettıgındır. aranızda aşk varsa al. ama yoksa oyle alıncak bır motor degıl.racinglerın mınyatur tarzı. bıraz ozentılık gıbı.sankı buyugune param yetmıyoda bende ufagıyla ıdare edıyım der gıbı. bana kalırsa super scooter yada farklı bırşey al. malum fıyatlar suan dusuk. pesın alıcaksan dahada duser. yada 2.el guzel bırşeyler alabılırsın.malum onumuz kış. motor satmak ısteyen çok olucak acele etme derım.

ama onemlı olan dedım ya gonlun nereye kayıyor.ben beat aldım .sonra dedımkı okadar da para edıcek bır motor degıl. sağlam motor ama nede olsa 100 cc.yetmıyor bellı zaman sonra. ayrıca kız arkadaşın varsa 125 rr da rahat etmez yolculukta. yınede senın fıkrın.

aksam arabanın bırı onemden gıdıyo..arkadan benım xenonlar adamı rahatsız ettı anlasılan.sağa cektı hafıf yol verdı bana . dedıgı laf: o farlar ne ole yaaa gozum gıttı... )) ee tınlamayan araçlar ıcın guzel bır cozum. zıfırı karanlık yolda denedım. aydınlatma mukemmel. akçora gıttım bugun akuyu degıstırdım bıtıkdı.sımdı kırpma yapmıyor xenon. ama akçor tayfasındakı eleman akunu yer dedı xenonlar.

Motosikleti
    mondial 150zc
    millet pazar günü bi kız arkadaşımı getiriyorum maksat renkli görünelim ama kız yalnız kalmasın tanıdıklarınız warsa getirin sizde

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı darkstorysea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    millet pazar günü bi kız arkadaşımı getiriyorum maksat renkli görünelim ama kız yalnız kalmasın tanıdıklarınız warsa getirin sizde
    bende kız arkadaşımla gelcem samed renkli olsun sadece erkeklere hitap eden bi grup olmadığımızda anlaşılsın..getirebilcek varsada başka arkadaşlarda kız arkadşlarını getirebilir..

Motosikleti
    mondial 150zc
    fatih bide tişörtler sende harelde gelirken yanında bi kaçtane fazla geitirsen misfirlerimize giydirelim bence

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler