cümlemizin bahtı yolu açık olsun...motorıze07 ÜMMET PERKİTAN ı ağırlamaktan şeref duydu...nice 9.10. 11. türkiye turlarına hatta ortadoğu hatta dünya...
cümlemizin bahtı yolu açık olsun...motorıze07 ÜMMET PERKİTAN ı ağırlamaktan şeref duydu...nice 9.10. 11. türkiye turlarına hatta ortadoğu hatta dünya...
özgün
selam MT ANTALYAAAAAAAAAAAAAAAAA ben izmirden şule kasım başına kadar antalyada misafirim. sizinde rutin buluşmalarınız varsa bende katılıp sizlerle tanışmak istiyorum buluşacaksanız ve beni aranıza kabul ederseniz çok sevinirim hepinize sevgileeeeer
perşembe günleri endüstri meslek lisesi yolundaki barbaros çay bahçesinde buluşmalar oluyor
haftaya burada olursam sizde buluşacak olursanız mutlaka gelirim sizlerle tanışmak istiyorum
Toplantıları yaz başından beridir her perşembe günü uygulama oteli çay bahçesinde yapmaktayız. 26.Ekim de saat 20:30'da bekleriz. Ayrıca 22.Ekimde Antalya zübeyde hanım coçuk esirgeme kurumuna gidilecektir. Toplanma yeri Büyük migros Önü (Konyaaltındaki) Saat 10:00 Gelmek istersen orayada bekleriz.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
oohh oohhh antalya ohh ohh
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
aythakan kesinlikle gelmek isterdim teşekkürler ama ben mesajını biraz geç okudum antalyada bilgisayarım olmadığı için sürekli net e giremiyorum ama perşembe günü kısmet olursa sizlerle olacağım
hepinize sevgiler
bu arada nick im değişti şulearıncı idi şimdi yeni nick im speedygirl şule
Akdeniz Bölgesi İller buluşması için Program aşağıdaki gibidir.
Tarih : 28.10.2006
Buluşma Noktası: Antalya Çıkışındaki İlk Benzin İstasyonu (Shell Hesapçıoğlu)
Hareket Saati : 10:00
aşkolsun antalya mt arkadaşlar barbaros çay bahçesinden geldim şimdi yarım saat bekledim kimsecikler yok yalnız başıma oturdum çaycı arkadaşla konuştum bütün arkadaşları tanıyorum ama bugün kimse gelmedi dedi bende gelen olursa bana haber verirmisin izmirden geldim dedim misafirimizsiniz dedi çay ikram etti çayımı içtim kalktım sizlerle tanışmayı çok istedim ama kısmet olmadı. netten haberleşmiştik ama... neyse artık sizden izmire gelen olursa tanışırız
sevgiler
vayyy beee izmirden antalyalara bir MT li gidiyor ve MT izmir üyesi antalyada çay bahçesinde tek başına kalıyo.....!!!!!! Bizde izmire gelenleri İzmirin girişinde karşılarlar arkadaşlar misafir olan arkadaşlara sorun anlatsınlar... Neyse Şule ninde dediği gibi İzmire bekleriz.. !!
S.a arkdaslar bende yenı katıldım buraya demek toplantılar oluyo oke artık bende gelırım burdakı toplantılarra eger bır mahsuru yoksa
bak şimdi çok üzüldüm bi yalnışlık var çünkü buluşmalrımız Barbros çay bahçesinde değil Falez hotel karşısındaki uygulama otelinin çay bahçesi oluyor.aythakan arkadşımız önceki mesajlarda bunu yazmıştı.üzüldüm gerçekten izmir MT den bir arkadaşımız ağırlayamadık umarım bu perşembe gelebilirsin
Şule hanım düzeltmeyi okuduğu ve cevapladığı halde yanlış adrese gitmekte ısrar ediyorsa yapacak bişey yok Kenan. O yanlış adresteyken antalya grubu herzamanki yerinde toplanmış bulunmaktaydı.
Bu olaya talihsizlik demek daha doğru olur. Antalya grubunun misafirperverliğinden kimsenin şüphesi olmasın.
antalyayı bilmiyorum arkadaşlar bana yazılan bu iki mesajdada bahsedilen yerlerin aynı yerler olduğunu düşündüm aythakan ın mesajında yeri daha detaylı anlatıyor sandım
o yüzden gerginliğe gerek yok konu fazla uzarsa üzülürüm
hepinize sevgiler
iyi akşamlar
yanlış anlaşılma olmuş sanırım
Arkadaşlar nerelerdesiniz. Anamur gezisinden sonra kimseden ses çıkmıyor. Yakında yine büyük bir buluşma için kolları sıvadık.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)