Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    ozgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 lik jınlun
    cümlemizin bahtı yolu açık olsun...motorıze07 ÜMMET PERKİTAN ı ağırlamaktan şeref duydu...nice 9.10. 11. türkiye turlarına hatta ortadoğu hatta dünya...
    özgün

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 125 (inşallah)
    selam MT ANTALYAAAAAAAAAAAAAAAAA ben izmirden şule kasım başına kadar antalyada misafirim. sizinde rutin buluşmalarınız varsa bende katılıp sizlerle tanışmak istiyorum buluşacaksanız ve beni aranıza kabul ederseniz çok sevinirim hepinize sevgileeeeer

perşembe günleri endüstri meslek lisesi yolundaki barbaros çay bahçesinde buluşmalar oluyor

Motosikleti
    Honda CBR 125 (inşallah)
    haftaya burada olursam sizde buluşacak olursanız mutlaka gelirim sizlerle tanışmak istiyorum

Toplantıları yaz başından beridir her perşembe günü uygulama oteli çay bahçesinde yapmaktayız. 26.Ekim de saat 20:30'da bekleriz. Ayrıca 22.Ekimde Antalya zübeyde hanım coçuk esirgeme kurumuna gidilecektir. Toplanma yeri Büyük migros Önü (Konyaaltındaki) Saat 10:00 Gelmek istersen orayada bekleriz.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    oohh oohhh antalya ohh ohh
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aythakan kesinlikle gelmek isterdim teşekkürler ama ben mesajını biraz geç okudum antalyada bilgisayarım olmadığı için sürekli net e giremiyorum ama perşembe günü kısmet olursa sizlerle olacağım
    hepinize sevgiler

bu arada nick im değişti şulearıncı idi şimdi yeni nick im speedygirl şule

Akdeniz Bölgesi İller buluşması için Program aşağıdaki gibidir.

Tarih : 28.10.2006
    Buluşma Noktası: Antalya Çıkışındaki İlk Benzin İstasyonu (Shell Hesapçıoğlu)
    Hareket Saati : 10:00

aşkolsun antalya mt arkadaşlar barbaros çay bahçesinden geldim şimdi yarım saat bekledim kimsecikler yok yalnız başıma oturdum çaycı arkadaşla konuştum bütün arkadaşları tanıyorum ama bugün kimse gelmedi dedi bende gelen olursa bana haber verirmisin izmirden geldim dedim misafirimizsiniz dedi çay ikram etti çayımı içtim kalktım sizlerle tanışmayı çok istedim ama kısmet olmadı. netten haberleşmiştik ama... neyse artık sizden izmire gelen olursa tanışırız
    sevgiler

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    vayyy beee izmirden antalyalara bir MT li gidiyor ve MT izmir üyesi antalyada çay bahçesinde tek başına kalıyo.....!!!!!! Bizde izmire gelenleri İzmirin girişinde karşılarlar arkadaşlar misafir olan arkadaşlara sorun anlatsınlar... Neyse Şule ninde dediği gibi İzmire bekleriz.. !!

S.a arkdaslar bende yenı katıldım buraya demek toplantılar oluyo oke artık bende gelırım burdakı toplantılarra eger bır mahsuru yoksa

Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aşkolsun antalya mt arkadaşlar barbaros çay bahçesinden geldim şimdi yarım saat bekledim kimsecikler yok yalnız başıma oturdum çaycı arkadaşla konuştum bütün arkadaşları tanıyorum ama bugün kimse gelmedi dedi bende gelen olursa bana haber verirmisin izmirden geldim dedim misafirimizsiniz dedi çay ikram etti çayımı içtim kalktım sizlerle tanışmayı çok istedim ama kısmet olmadı. netten haberleşmiştik ama... neyse artık sizden izmire gelen olursa tanışırız
    sevgiler
    sanırım bu hafta toplanılmamış.

Mx150RF
    a.s

hoşgeldin

scorpionayt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z750
    sevgiler
    bak şimdi çok üzüldüm bi yalnışlık var çünkü buluşmalrımız Barbros çay bahçesinde değil Falez hotel karşısındaki uygulama otelinin çay bahçesi oluyor.aythakan arkadşımız önceki mesajlarda bunu yazmıştı.üzüldüm gerçekten izmir MT den bir arkadaşımız ağırlayamadık umarım bu perşembe gelebilirsin

Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayyy beee izmirden antalyalara bir MT li gidiyor ve MT izmir üyesi antalyada çay bahçesinde tek başına kalıyo.....!!!!!! Bizde izmire gelenleri İzmirin girişinde karşılarlar arkadaşlar misafir olan arkadaşlara sorun anlatsınlar... Neyse Şule ninde dediği gibi İzmire bekleriz.. !!
    Şule hanım düzeltmeyi okuduğu ve cevapladığı halde yanlış adrese gitmekte ısrar ediyorsa yapacak bişey yok Kenan. O yanlış adresteyken antalya grubu herzamanki yerinde toplanmış bulunmaktaydı.

Bu olaya talihsizlik demek daha doğru olur. Antalya grubunun misafirperverliğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Alıntı sonix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    perşembe günleri endüstri meslek lisesi yolundaki barbaros çay bahçesinde buluşmalar oluyor
    antalyayı bilmiyorum arkadaşlar bana yazılan bu iki mesajdada bahsedilen yerlerin aynı yerler olduğunu düşündüm aythakan ın mesajında yeri daha detaylı anlatıyor sandım

Alıntı aythakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şule hanım düzeltmeyi okuduğu ve cevapladığı halde yanlış adrese gitmekte ısrar ediyorsa yapacak bişey yok Kenan. O yanlış adresteyken antalya grubu herzamanki yerinde toplanmış bulunmaktaydı.

Bu olaya talihsizlik demek daha doğru olur. Antalya grubunun misafirperverliğinden kimsenin şüphesi olmasın.
    o yüzden gerginliğe gerek yok konu fazla uzarsa üzülürüm
    hepinize sevgiler

Toplantıları yaz başından beridir her perşembe günü uygulama oteli çay bahçesinde yapmaktayız. 26.Ekim de saat 20:30'da bekleriz. Ayrıca 22.Ekimde Antalya zübeyde hanım coçuk esirgeme kurumuna gidilecektir. Toplanma yeri Büyük migros Önü (Konyaaltındaki) Saat 10:00 Gelmek istersen orayada bekleriz.
    iyi akşamlar

yanlış anlaşılma olmuş sanırım

ariassos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB900F
    antalyaya gel ve deneyelim

sevgiler.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İlgi alanları
    Alıntı ariassos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalyaya gel ve deneyelim

sevgiler.
    bencede

sevgilerle...
    Motorize07.com Antalya Team

Arkadaşlar nerelerdesiniz. Anamur gezisinden sonra kimseden ses çıkmıyor. Yakında yine büyük bir buluşma için kolları sıvadık.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Kenan sana cevap yazmıyorum- bu yeterli.

Toplantıları yaz başından beridir her perşembe günü uygulama oteli çay bahçesinde yapmaktayız.
    antalya mt arkadaşlar barbaros çay bahçesinden geldim şimdi yarım saat bekledim
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler