Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    kabul:5
    ret:1

adaş helal sana sağlam yazı valla söyleyecek bişii bulamıorum... bn bu söze alkış tutarım şık..şık...şık..
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadaşlar teşekkür ediyorum..dikkat ederseniz mt nin diğer topiclerinde bazı üyelerin bulunduğu şehire bakıyorum antalya ama antalya mt topicine uğramıyolar..bizim diğer motorculardan eksiğimiz ne anlamış değilim...yada bizmanlar bu topicte bayan veya erkek arkadaşlar vardı en kısa zamanda aranızda olucam die o arkadaşlar nerde lütfen gerçekten motora motor aşkı için binenler üye olsun bu sitelere ortaya bi laf atıpta kaybolanlar değil...bu arada bizim basın yayına çıkmamız söz konusuydu galiba oda bitti...eğer reklam yapılcaksa kendimizi göstermek için onuda yapalım...biz insanlara trafik katili olmayı,bilinçsiz motor kullanmayı tavsiye etmioruz aksine örnek motor kullanıcısı olmayı tavsiye edioruz...ama neden insanlar bunun için bize yanaşmıor anlamıorum...eğer bunun için bir karar alınacaksa veya basın yayın için bi karar alınacaksa bu ölü duruma dur denilecekse yönetimin toplanmasını istiyorum...gerekirse gazetemidir dergimidir ne ise onada para veririz...gerekirse aylık dergide çıkarırız cebimizden veririz...reklamımızı yaparız...kimlerin nerede basın tanıdığı varsa bu işle ilgilensin...aylık dergi çıkacaksada matbacıda tanıdık var reklamcıda maliyeti neyse öğrenir onuda çıkarırız....lütfen istiram ediyorum...biraz uyanalım artık şehrimiz türkiyede en çok motor satılan ve motora binlen şehirlerden biri...ama toplasan 10 kişiyiz...bişiler yapmazsak hala 10 kişi kalıcaz...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    fatıh abı cok ıyı bı dusuncen var haklısın ama apalamadn yurumeye calısmaya gerek yok...zamanla olur hersey ama dedıgın gıbı reklam olmadan olmaz bence...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    ne gerekiyosa yapalım arkadaşlar...bence bırakın saat 6 da toplantı olmuş 7 ye alalım muahbbetinide bir an önce neler yapabiliriz onu düşünelim...topnatı saati çok büyük bi sorun değil..sorunumuz saat olsa keşke
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

fatih yapabileceğimizi zaten yapıyoruz sadece lewo hangi gün saat kaçta getireceğimi söyleyin gazeteciyi getireyim dedi. eğer sorun oysa en kısa zamanda lewoyla konuşup getirtelim ama inan ki eskilerin tekrar gelmesi çok bişey değiştirmeyecek. bikaç toplantıya katılıp tekrar kendi işlerine döneceklerdir. 129. sayfayı bi yere kopyala ileride göreceksin.yeni katılımcılar için se yalım yada varyant tayfasıyla bi yerlere gelinebileceğini düşünüyorsan bence bi kez daha düşün. siz hala ayna kullanıyomusunuz diyen adamlara nasıl motorun bilinçli kullanılması gerektiğini trafiğin aslında çok iyi bir disiplinle geçilmesini öğretip uygulatabilirsin ki.ewet demiyorum ki grubumuz büyümesin. büyüsün tabiikide ama kurallara uymayan adamların oluşturduğu bi topluluğun büyüklüğü içi hava dolu balona benzer. patlayınca elinde bişey kalmaz.

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    tamam abide ben ondan kastım...reklam yapmak sokaktan başkasını toplamak değil...zaten gelen kendi rızasıyla gelio zorla geitrmioruzki...biz elimizden geleni yapıcak gelen gelecek...tv gazetemi dergimi röportajmı ne gerekiosa biz onları yapalım....sokaktan adam toplayalım demiorum....

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Toplantı saatinin 18:00'den 19:00' alınmasına bendende evet

Kabul:6
    Ret:1
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    çok sinir oluyorum o cins cins motor sürenlere ve çok üzülüyorum bunlar yüzünden adımız züppeye serseriye cıkıyo diye
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

malesef ben de bi motor grubuna üyeyim dediğim zaman tek söyledikleri şey ne zaman öleceksiniz oluyo ben de buna çok kızıyorum. ama bi kere beyinlere yerleşmiş hem motorcu hemde grup üyesiysen bişeyler var bu işin içinde diye. değiştirmek kolay mı derseniz bence çok sesliliğin olduğu bir ortamda değiştirmek çok zor. kötüyü örnek vermek çok kolay gelir insana ama iyiler ne kadar da çok olsa örnek dışıdır yada tasnif dışı. maksat bişeyleri öğretmek güzelleştirmek değildir de kötüleyerek engellemektir. yapacaklarımızı zaten yaptığımıza inanıyorum baksanıza buluşmalarda bile selekler önünde millet nasıl bakıyo bizlere. eğer reklamsa bizim yaptıklarımız da reklamdan sayılmaz mı. gazete dergi olayına gelince magazin sayfalarından başka bişey okumayanlar, okuyup da vah vah dedikten 2 dakika sonra unutanlar için söylenecek bişey yok diyorum. ewet ismimizin yer almasına karşı değilim olmalı hatta daha çok olmalı ama lüks gazetelerin popüler sayfalarından birine çıkmak için neler yapılması gerektiğini hepimiz biliyoruz. ya köpeği ısıracaz yada oramızı buramızı açacaz. malum kış geldi diyorum ve fazla çıplaklık iyi değildir diyorum. en güzel günler sizinle olsun arkadaşlar...

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Ozan Abi tmm o siz hala aynamı takıyosunuz diyen kişileri bende kınıyıorum ama yalımda çok dürüst insalarda var lütfen hepsini bir tutmayalım....birde bizde yalıma takılıyoruz oturup sohbet ediyoruz bilmiyorum bence yanlış bir düşüncen var...
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

hakancım doğru adamsa gelsin bizden tarafa ama bizim logomuzu taşırken trafik kural kaidelerini hiçe sayacak adam gelecekse ben o grupta yokum çünkü eğer ben her kurala bilfiil uyuyorsam tüm grup arkadaşlarımın da uymasını isterim çünkü eğer biz belli kurallar çerçevesinde halkı bilinçlendirmek istiyosak sadece grupla beraber yapılan gezilerde değil yalnız yaptığımız ulaşımlarda da kurallara tam uymak zorundayız. uymayacak arkadaşlar da eğer kuralsızlıkta ısrarlıysa ben o gruplaşmayı tasvip etmem

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    ztn geldiler abi de bu şekilde konuşursak ben olsam gelmem bi daha bak dün biz buluştuk farih-faruk-ben-lewo-nadircan-burak falan 3 tane Motorlu genç geldi yanımıza çok dürüst insanlar sor bizim diğer üyelere onlarda yalım varyant takılıyolar çünkü herkes öle yani gitcek baska bi yer yok antalyada genclik oraya takılıyo sonucta yalım tayfasında çok dürüst insanlarda var yani onu dile getirmek istedim....
    [COLOR="Cyan"][B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadaşlar;

07/10/2008 tarihinde saat 19:00 da selekler önünde buluşma vardır..

önemli bir toplantıdır..yönetimdeki herkesin gelmesini rica ediyorum...eksiksiz orda olmanızı bekliyorum..ani karar alınarak yapılacak olan bir toplantıdır..bazı kararlar alınması gerekiyor..ve bu kararları yarın alma düşüncesindeyim...tüm yönetim arkadaşlarımızı ve diğer arkadaşları ısrarla bekliyorum...

1-gezgin290-fatih-kanuni hussar 125
    2-
    3-
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

lütfen geçiştrimeyelim önemle iştirak etmenizi istiyorum duyan duymayan sölesin....duyanda gelmicekse kulağını kessin...

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    arkadaşlar;

önemli bir toplantıdır..yönetimdeki herkesin gelmesini rica ediyorum...eksiksiz orda olmanızı bekliyorum..ani karar alınarak yapılacak olan bir toplantıdır..bazı kararlar alınması gerekiyor..ve bu kararları yarın alma düşüncesindeyim...tüm yönetim arkadaşlarımızı ve diğer arkadaşları ısrarla bekliyorum...

2-hakan07---hakan--yamaha ybr125
    3-
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

lütfen geçiştrimeyelim önemle iştirak etmenizi istiyorum duyan duymayan sölesin....duyanda gelmicekse kulağını kessin...
    [COLOR="Cyan"][B]

RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    [arkadaşlar;

2-hakan07---hakan--yamaha ybr125
    3- RmzN --- RamazaN --- Tabanvay- 10 cc
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    [arkadaşlar;

1-gezgin290
    2-hakan07
    3- RmzN
    4-lewo
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

aksamkı resımlerı facebook grbuna attım

arkadaşlar;

1-gezgin290
    2-hakan07
    3- RmzN
    4-lewo
    5-ozan + özge
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

Motosikleti
    YAMAHA YBR
    [QUOTE=atos0707;1283961]arkadaşlar;

1-gezgin290
    2-hakan07
    3- RmzN
    4-lewo
    5-ozan + özge
    6- EFENDY
    7-
    8-
    9-
    10-

Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. OLAĞAN MT - ANTALYA TOPLANTISI KARARLARI

1- Bu toplantıda seçilen yönetim ocak 2009 a kadar
    görevini icra edecek 2009 yılı ocak ayı Kurucu
    üyeler arasından seçilecek yönetime görevlerini
    devredecektir.

2- Oy verme yetkisine sahip üyeler yönetim üyeleri
    ve kurucu üyeler toplamıdır.

3- 1. olağan MT - ANTALYA toplantısında belirlenmiş
    logo sticker olarak bastırılmış olup t-shirtler de
    belirlenen şekilde baskıya verilecektir.

4- Yönetim her türlü organizasyon, para toplama,
    basın-yayın, halkla ilişkiler ve gezi düzenleme ile
    ilgili çalışacak olup olağan toplantı gününü her
    hafta cumartesi günü 20:00 - 20:30 arası selekler
    çarşısı önü olarak belirlemiştir.

5- Olağanüstü toplantılar için sadece yönetim toplanacak
    alınacak kararlar olağan toplantılarda kurucu üyelerle
    paylaşılacak ve oy çokluğu olan o an için toplantıda
    bulunan kurucu üyelerden yarıdan bir fazla oya ulaşan
    karar uygulamaya geçecektir.

6- Hiçbir Kurucu Üye veya Üye üzerinde MT - ANTALYA t-shirti
    veya stickerı taşırken belirlenen kurallar, trafik kuralları,
    genel ahlak kuralları dışına çıkamaz. Belirtilen kurallar
    dışına çıkan üyeler ilk kural ihlalinde uyarılacak ikincisinde
    üyelikten çıkartılacaktır.

7- Belirlenen Kurallar : Seyir halinde sürücü ve artçı trafik
    kanunlarında belirtilen ekipmanı muhakkak üzerinde taşımak,
    seyir halinde kesinlikle sigara içmemek, seyir öncesi, sırası ve
    sonrasında kesinlikle alkol almamak, geziye başlama sırasının
    belirlenmesinin ardından gezi sırasında yer değiştirmemek,
    belirlenen sırayla geziye başlayıp belirlenen sırayla geziyi
    tamamlamak, gezi öncesi kurucu üyeler tarafından seçilecek gezi
    lideri ve artçısının forumda belirtilmiş kuralları dışında
    hareket etmemek gibi sıralanabilir.

8- Gezi öncesinde, sırasında ve sonrasında görülebilecek
    lüzum üzerine yeni kurallar belirlenebilir.

9- Topic üzerinde belirtilmiş olan toplu sürüş kuralları
    benimsenmiş olup kurallara uyulacaktır.

10-Yönetim ve Kurucu Üyeler en son gerçekleştirilmiş olan
    iki olağan toplantısında mevcut bulunan üyelerden seçilmiş
    olup 2009 yılı ocak ayında bu üyeler arasından yeni yönetim
    seçilecektir.

11-Yönetim ve Kurucu Üyeler aşağıdaki gibidir :

Yönetim

Başkan ......: Ozan Ali DAYIOĞLU
    Baş Yardımcı : Fatih ŞİMŞİR
    Yardımcı ....: Ramazan AKKAŞ ( Yazı İşleri, Muhasip )
    Yardımcı ....: Samed Mideoğlu ( Reklam )
    Yardımcı ....: Levent ( Basın-Yayın, Halkla İlişkiler )

Kurucu Üyeler

Kurucu Üye : Nadircan BEKAR
    Kurucu Üye : Kerem
    Kurucu Üye : Faruk
    Kurucu Üye : Can (erfer)
    Kurucu Üye : Hakan KELEŞ
    Kurucu Üye : Erdal YANIK
    Kurucu Üye : Oğuzhan OKYAY

( Kurucu Üye Sırası her iki toplantıya katılan üye ardından
    öncelikle ilk toplantıya katınan sonrasında ikinci toplantıya
    katılan üyeler olarak sıralanmıştır.)

NOT : Grup t-Shirt'ü belirlenmiş olup adet fiyatı 17 Ytl'dir.
    Edinmek isteyen üyeler Ramazan Akkaş (Rmzn) ile bağlantı
    kurup en geç 21 / 08 / 2008 Perşembe Günü mesai bitimine
    kadar ücreti teslim etmeleri gerekmektedir. Ücret tesliminin
    ardından 3. Olağan Toplantıda T-Shirt'ler teslim edilecektir.
    Teslimin ardından üyeler resmen MT - ANTALYA üyesi olacak
    ve belirtilen kurallara uyacağını kabullenmiş olacaktır.
    bu kuralları uygulamaktan kaçınanlar olacaksa grup anlamını yitirir. bu kuralları ilk toplantıda belirlemiştik hatırlatırım.

Motosikleti
    YaMaHa YBR125

1-gezgin290
    2-hakan07
    3- RmzN
    4-lewo
    5-ozan + özge
    6- EFENDY
    7-FaruK
    8-
    9-
    10-
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler