kabul:5
ret:1
adaş helal sana sağlam yazı valla söyleyecek bişii bulamıorum... bn bu söze alkış tutarım şık..şık...şık..
kabul:5
ret:1
adaş helal sana sağlam yazı valla söyleyecek bişii bulamıorum... bn bu söze alkış tutarım şık..şık...şık..
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
arkadaşlar teşekkür ediyorum..dikkat ederseniz mt nin diğer topiclerinde bazı üyelerin bulunduğu şehire bakıyorum antalya ama antalya mt topicine uğramıyolar..bizim diğer motorculardan eksiğimiz ne anlamış değilim...yada bizmanlar bu topicte bayan veya erkek arkadaşlar vardı en kısa zamanda aranızda olucam die o arkadaşlar nerde lütfen gerçekten motora motor aşkı için binenler üye olsun bu sitelere ortaya bi laf atıpta kaybolanlar değil...bu arada bizim basın yayına çıkmamız söz konusuydu galiba oda bitti...eğer reklam yapılcaksa kendimizi göstermek için onuda yapalım...biz insanlara trafik katili olmayı,bilinçsiz motor kullanmayı tavsiye etmioruz aksine örnek motor kullanıcısı olmayı tavsiye edioruz...ama neden insanlar bunun için bize yanaşmıor anlamıorum...eğer bunun için bir karar alınacaksa veya basın yayın için bi karar alınacaksa bu ölü duruma dur denilecekse yönetimin toplanmasını istiyorum...gerekirse gazetemidir dergimidir ne ise onada para veririz...gerekirse aylık dergide çıkarırız cebimizden veririz...reklamımızı yaparız...kimlerin nerede basın tanıdığı varsa bu işle ilgilensin...aylık dergi çıkacaksada matbacıda tanıdık var reklamcıda maliyeti neyse öğrenir onuda çıkarırız....lütfen istiram ediyorum...biraz uyanalım artık şehrimiz türkiyede en çok motor satılan ve motora binlen şehirlerden biri...ama toplasan 10 kişiyiz...bişiler yapmazsak hala 10 kişi kalıcaz...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
fatıh abı cok ıyı bı dusuncen var haklısın ama apalamadn yurumeye calısmaya gerek yok...zamanla olur hersey ama dedıgın gıbı reklam olmadan olmaz bence...
MT ANTALYA
ne gerekiyosa yapalım arkadaşlar...bence bırakın saat 6 da toplantı olmuş 7 ye alalım muahbbetinide bir an önce neler yapabiliriz onu düşünelim...topnatı saati çok büyük bi sorun değil..sorunumuz saat olsa keşke
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
fatih yapabileceğimizi zaten yapıyoruz sadece lewo hangi gün saat kaçta getireceğimi söyleyin gazeteciyi getireyim dedi. eğer sorun oysa en kısa zamanda lewoyla konuşup getirtelim ama inan ki eskilerin tekrar gelmesi çok bişey değiştirmeyecek. bikaç toplantıya katılıp tekrar kendi işlerine döneceklerdir. 129. sayfayı bi yere kopyala ileride göreceksin.yeni katılımcılar için se yalım yada varyant tayfasıyla bi yerlere gelinebileceğini düşünüyorsan bence bi kez daha düşün. siz hala ayna kullanıyomusunuz diyen adamlara nasıl motorun bilinçli kullanılması gerektiğini trafiğin aslında çok iyi bir disiplinle geçilmesini öğretip uygulatabilirsin ki.ewet demiyorum ki grubumuz büyümesin. büyüsün tabiikide ama kurallara uymayan adamların oluşturduğu bi topluluğun büyüklüğü içi hava dolu balona benzer. patlayınca elinde bişey kalmaz.
tamam abide ben ondan kastım...reklam yapmak sokaktan başkasını toplamak değil...zaten gelen kendi rızasıyla gelio zorla geitrmioruzki...biz elimizden geleni yapıcak gelen gelecek...tv gazetemi dergimi röportajmı ne gerekiosa biz onları yapalım....sokaktan adam toplayalım demiorum....
Toplantı saatinin 18:00'den 19:00' alınmasına bendende evet
Kabul:6
Ret:1
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
çok sinir oluyorum o cins cins motor sürenlere ve çok üzülüyorum bunlar yüzünden adımız züppeye serseriye cıkıyo diye
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
malesef ben de bi motor grubuna üyeyim dediğim zaman tek söyledikleri şey ne zaman öleceksiniz oluyo ben de buna çok kızıyorum. ama bi kere beyinlere yerleşmiş hem motorcu hemde grup üyesiysen bişeyler var bu işin içinde diye. değiştirmek kolay mı derseniz bence çok sesliliğin olduğu bir ortamda değiştirmek çok zor. kötüyü örnek vermek çok kolay gelir insana ama iyiler ne kadar da çok olsa örnek dışıdır yada tasnif dışı. maksat bişeyleri öğretmek güzelleştirmek değildir de kötüleyerek engellemektir. yapacaklarımızı zaten yaptığımıza inanıyorum baksanıza buluşmalarda bile selekler önünde millet nasıl bakıyo bizlere. eğer reklamsa bizim yaptıklarımız da reklamdan sayılmaz mı. gazete dergi olayına gelince magazin sayfalarından başka bişey okumayanlar, okuyup da vah vah dedikten 2 dakika sonra unutanlar için söylenecek bişey yok diyorum. ewet ismimizin yer almasına karşı değilim olmalı hatta daha çok olmalı ama lüks gazetelerin popüler sayfalarından birine çıkmak için neler yapılması gerektiğini hepimiz biliyoruz. ya köpeği ısıracaz yada oramızı buramızı açacaz. malum kış geldi diyorum ve fazla çıplaklık iyi değildir diyorum. en güzel günler sizinle olsun arkadaşlar...
Ozan Abi tmm o siz hala aynamı takıyosunuz diyen kişileri bende kınıyıorum ama yalımda çok dürüst insalarda var lütfen hepsini bir tutmayalım....birde bizde yalıma takılıyoruz oturup sohbet ediyoruz bilmiyorum bence yanlış bir düşüncen var...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
hakancım doğru adamsa gelsin bizden tarafa ama bizim logomuzu taşırken trafik kural kaidelerini hiçe sayacak adam gelecekse ben o grupta yokum çünkü eğer ben her kurala bilfiil uyuyorsam tüm grup arkadaşlarımın da uymasını isterim çünkü eğer biz belli kurallar çerçevesinde halkı bilinçlendirmek istiyosak sadece grupla beraber yapılan gezilerde değil yalnız yaptığımız ulaşımlarda da kurallara tam uymak zorundayız. uymayacak arkadaşlar da eğer kuralsızlıkta ısrarlıysa ben o gruplaşmayı tasvip etmem
ztn geldiler abi de bu şekilde konuşursak ben olsam gelmem bi daha bak dün biz buluştuk farih-faruk-ben-lewo-nadircan-burak falan 3 tane Motorlu genç geldi yanımıza çok dürüst insanlar sor bizim diğer üyelere onlarda yalım varyant takılıyolar çünkü herkes öle yani gitcek baska bi yer yok antalyada genclik oraya takılıyo sonucta yalım tayfasında çok dürüst insanlarda var yani onu dile getirmek istedim....
[COLOR="Cyan"][B]
arkadaşlar;
07/10/2008 tarihinde saat 19:00 da selekler önünde buluşma vardır..
önemli bir toplantıdır..yönetimdeki herkesin gelmesini rica ediyorum...eksiksiz orda olmanızı bekliyorum..ani karar alınarak yapılacak olan bir toplantıdır..bazı kararlar alınması gerekiyor..ve bu kararları yarın alma düşüncesindeyim...tüm yönetim arkadaşlarımızı ve diğer arkadaşları ısrarla bekliyorum...
1-gezgin290-fatih-kanuni hussar 125
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
lütfen geçiştrimeyelim önemle iştirak etmenizi istiyorum duyan duymayan sölesin....duyanda gelmicekse kulağını kessin...
arkadaşlar;
önemli bir toplantıdır..yönetimdeki herkesin gelmesini rica ediyorum...eksiksiz orda olmanızı bekliyorum..ani karar alınarak yapılacak olan bir toplantıdır..bazı kararlar alınması gerekiyor..ve bu kararları yarın alma düşüncesindeyim...tüm yönetim arkadaşlarımızı ve diğer arkadaşları ısrarla bekliyorum...
2-hakan07---hakan--yamaha ybr125
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
lütfen geçiştrimeyelim önemle iştirak etmenizi istiyorum duyan duymayan sölesin....duyanda gelmicekse kulağını kessin...
[COLOR="Cyan"][B]
[arkadaşlar;
2-hakan07---hakan--yamaha ybr125
3- RmzN --- RamazaN --- Tabanvay- 10 cc
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
[arkadaşlar;
1-gezgin290
2-hakan07
3- RmzN
4-lewo
5-
6-
7-
8-
9-
10-
aksamkı resımlerı facebook grbuna attım
arkadaşlar;
1-gezgin290
2-hakan07
3- RmzN
4-lewo
5-ozan + özge
6-
7-
8-
9-
10-
[QUOTE=atos0707;1283961]arkadaşlar;
1-gezgin290
2-hakan07
3- RmzN
4-lewo
5-ozan + özge
6- EFENDY
7-
8-
9-
10-
1-gezgin290
2-hakan07
3- RmzN
4-lewo
5-ozan + özge
6- EFENDY
7-FaruK
8-
9-
10-
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)