Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

arkadaşlar çok büyük bi program değişikliği çıkmazsa sizinle selekler önünde buluşup ordan ayrılma saatinizde biz de sizden ayrılacağız. muhtemelen sizlerle sadece buluşma mekanında birlikte olacağız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    04.10.2008 Cumartesi saat 18:00
    Selekler Çarşı Önü...

Gelenler:
    1-uniAntalya_07--FaruK----ђ๏ภ๔ค ๒єคt
    2-hakan07--------Hakan---YAMAHA YBR 125
    3-burak07--------Burak----Motoran Torro 100
    4-nadircan07---NadircaN---Honda Beat
    5-efendy_093---------ali-------AYR 01 YAMAHA YBR (Saat 7 den sonraa ama :( )
    6-erfer-------
    7-gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
    8-
    9-
    10-
    11-

yalnız bu grup pek kendinden geçmiş gibi geldi...herkes dağılmış gibi nerde bu millet anlamadım....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    aynen fatihcim var bi şeyler herkes gelirim giderim dioda hayırlısı bakalım milletini işi çok heralde :S
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    mondial 150zc
    04.10.2008 Cumartesi saat 18:00
    Selekler Çarşı Önü...

Gelenler:
    1-uniAntalya_07--FaruK----ђ๏ภ๔ค ๒єคt
    2-hakan07--------Hakan---YAMAHA YBR 125
    3-burak07--------Burak----Motoran Torro 100
    4-nadircan07---NadircaN---Honda Beat
    5-efendy_093---------ali-------AYR 01 YAMAHA YBR (Saat 7 den sonraa ama :( )
    6-erfer-------
    7-gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
    8-darkstorysea---samed---mondial150zc(geç gelebilirim ayrıca artçı olabilirimde olanaapilirümde pellu deül )
    9-
    10-
    11-

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    beyler bn gelcem ama fazla durmuyacagım planda ufak deişklik oldu bugun antalyasporun maçı var onun için :( :(
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    yağmur yağarsa iptal edelim toplantıyı haberiniz olsun...bu arada ozan abi izninle akşam bi açıklama yapıcam topicte tüm antalya mt ciler için ve antalyalı oplupta antalya mt ye katılmayanlar için....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    selam herkese antalyalı kardeşlerim bende katılmak istiyorum ama bir türlü buluşma noktanızda ben olamıyorum nedense diğer buluşma noktanızda bende olmak istiyorum sizinle tanışıp muhabbet etmek dost edinmek istiyorum gerçekden umarım böle bir imkanımız olur ben pek forma bakamıyorum sanırım ondan kaçırıyorum genelde fahro7mtn@hotmail.com eklemek isteyen arkadaşlar tanışmak isteyen arkadaşlar eklerse sewinirimumarım bir ara hep beraber buluşuruz hadi bakalım görüşmek üzere
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    ozan abı artık su imzanı degıstırsen dıyorum..mt antalya fotolar nerde....
    MT ANTALYA

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı FAHRETTİN METİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam herkese antalyalı kardeşlerim bende katılmak istiyorum ama bir türlü buluşma noktanızda ben olamıyorum nedense diğer buluşma noktanızda bende olmak istiyorum sizinle tanışıp muhabbet etmek dost edinmek istiyorum gerçekden umarım böle bir imkanımız olur ben pek forma bakamıyorum sanırım ondan kaçırıyorum genelde fahro7mtn@hotmail.com eklemek isteyen arkadaşlar tanışmak isteyen arkadaşlar eklerse sewinirimumarım bir ara hep beraber buluşuruz hadi bakalım görüşmek üzere
    öncelikle aramıza hoşgeldin metin senide aramızda görmek isteriz sen ve senin gibi arkadaşlara ihityacımız var...herkese daima kapımız açık hoşgeldin..

öncelikle antalya mt grubumuzdaki arkadaşları selamlıyorum..
    öncelikle deyinicem konu biz bu ekibi kurduk az çok iyi kötü emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..yalnız şuna değinmek istiyorum...şu an için toplantıya iştirak eden ve aktif olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

peki bu antalya mt bu kadar kişimi diye soranlar olacak tabiki hayır..diğer antalyalılar nerde onları bizde bilmiyoruz...o antalyalı olupta birde mt li olupta antalya mt topiğine uğramayan arkadaşlar bunun sebebi nedir...biliyorum antalyada yüzlerce mt üyesi var...az çok tahmin edebiliyoruz...peki bu arkadaşlar neden aramıza katılmıyorlar..neden birlik olupta antalya mt ekibini büyütmüyoruz..neden o kişiler şimdi aramızda değil bizi küçümsedikleri içinmi,bizim motorlarımız kalitesizmi yoksa ondanmı,motosiklet.net türkiyenin en büyük motosiklet buluşma noktası ve antalya sadece 10 tane antalya mt li olduğunada inanmıyorum...şimdi burda o bizim aramıza katılmayan arkadaşlar mt li olupta bide antalyalı olanlar sadece antalya mt ye sahip çıkın...çok zor bişi değil...emeği geçen ve geçmekte olan antalya mt ekibi bu söylediklerim size değil...mt li olup antalya lıda olup antalya mt ye sahip çıkmayanlara.....

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    fatihimm helal sana..cok güzel konustun
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    Hyo gt250r cooming soon...
    şimdi eski festival çarşısının önünden geçtiniz
    15 motor falan wardı ii toplanmışınız helal olsun...
    kazasız belasız ii yollar dilerim size..
    2 T-K-R SAYGI

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı mr_scream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi eski festival çarşısının önünden geçtiniz
    15 motor falan wardı ii toplanmışınız helal olsun...
    kazasız belasız ii yollar dilerim size..
    herkes evinde arkadasım.ne festival çarşısı bulusma biteli hemen hemen 2-3saat olmuştur o gördüklerin baska bi gruptur
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    Hyo gt250r cooming soon...
    walla olabilir ama ii toplanmışlar walla :D belkide seni ektiler ehhehe
    2 T-K-R SAYGI

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    beyler dün için kusura bakmayın malum maç işte...Keşke gitmeseydım dedim atakım takım deil top oynamıor 4-1 yenildi.eyse sallayın eger akşma ygmur yagmassa eger saat 6-7 gibi yalımda karakaş marketın orda görüşelim...
    0546 877 28 31 yni gelcek olan ark.lar varsa arayabılırler...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

arkadaşlar dün sizden ayrıldıktan tam 17 dakika sonra feci şekilde yağmura yakalandık hemde ne yağmur. allahtan benim üzerimde mont vardı da fazla bişey olmadı. kaskı silmekten (içini dışını) parmaklarım mahfoldu. umarım sizin geziniz iyi geçmiştir.

fatihcim ellerine sağlık çok güzel yazmışsın söylediğinde yerden göğe kadar haklısın MT ANTALYA bence de bu toplandığımız kadar değil ancak senin de zamanında belirttiğin gibi katılımcı olacak eski arkadaşlar zamanında başka siteler ve gruplara üye olarak MT ANTALYA yı unutmuşlar. grubun büyümesini hepimiz istiyoruz.

bu arada samed arkadaşımızın bi ricası var o nu toplantıda dile getiremedik burda oylamaya açıyorum. samed arkadaşımız der ki buluşma saatini 18:00 'dan 19:00 'a alalım 3-4 hafta bu şekilde devam etsin sonra tekrar 18:00 'a geri dönelim. oylama sonucu:

kabul = 1
    ret = 0

RmzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    topLantı saatiyeLe iLgiLi oLArak bencede saat 18:00 erken.. dün tatiLdi geLdik.. ama çaLışırken o saatte çıkabileceğimi sanmıyorum... 19:00 gbi anca...

Kabul: 2
    Ret: 0
    Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Kabul : 3
    Ret : 0

Fatih Arkadaşımıza Katılıyorum Antalyada O kdr çok motor varki hep arkadaş çevresiyle takılıyolar millet ama biraz reklamımız olsa bence insanları bizim grubumuza çekebileceğimizi sanıyorum...bizim amacımız dostluk ve beraberlik içinde bir grup kurmak ve büyüyebildiğimiz kadar büyütmek...Tüm Antalyalılara Tüm Motosiklet kullanıcılarına sesleniyorum...Lütfen Antalya MT mize Sahip Çıkalım Bizim Diğer Gruplardan Eksiğimiz Yoq Fazlamız Var Lütfen Rica Ediorm....
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Kabul : 3
    Ret : 1

ıyı hos ama benım ıcın cumartesı gunu saat 6 ıyıydı 7 gec olabılır...

bence bunları konusmak yerıne bıran once reklam yapmaya baslayalım...
    MT ANTALYA

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle aramıza hoşgeldin metin senide aramızda görmek isteriz sen ve senin gibi arkadaşlara ihityacımız var...herkese daima kapımız açık hoşgeldin..

öncelikle antalya mt grubumuzdaki arkadaşları selamlıyorum..
    öncelikle deyinicem konu biz bu ekibi kurduk az çok iyi kötü emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..yalnız şuna değinmek istiyorum...şu an için toplantıya iştirak eden ve aktif olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

peki bu antalya mt bu kadar kişimi diye soranlar olacak tabiki hayır..diğer antalyalılar nerde onları bizde bilmiyoruz...o antalyalı olupta birde mt li olupta antalya mt topiğine uğramayan arkadaşlar bunun sebebi nedir...biliyorum antalyada yüzlerce mt üyesi var...az çok tahmin edebiliyoruz...peki bu arkadaşlar neden aramıza katılmıyorlar..neden birlik olupta antalya mt ekibini büyütmüyoruz..neden o kişiler şimdi aramızda değil bizi küçümsedikleri içinmi,bizim motorlarımız kalitesizmi yoksa ondanmı,motosiklet.net türkiyenin en büyük motosiklet buluşma noktası ve antalya sadece 10 tane antalya mt li olduğunada inanmıyorum...şimdi burda o bizim aramıza katılmayan arkadaşlar mt li olupta bide antalyalı olanlar sadece antalya mt ye sahip çıkın...çok zor bişi değil...emeği geçen ve geçmekte olan antalya mt ekibi bu söylediklerim size değil...mt li olup antalya lıda olup antalya mt ye sahip çıkmayanlara.....
    saol kardeşim hoşgördük umarım en kısa zamanda görüşme imkanımız olur tekrardan herkezle memnun oldum şimdiden herkesin farı we yolu açık olsun
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    kabul :4
    ret :1
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler