Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar
    arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
    emrınız olur.odemeyıde bız yapalım arzu edersenız....
    MT ANTALYA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar belki biraz aceleci yazdım.sizden ricam bakabilen olursa bana haber versin
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    burası antalya..burda bir tane cbf500 wardı bi aralar.o da 34 plakalı idi.daha sonra istanbula tekrar geri gittigini duydum..yanii artıq yokkk..ama honda bayisinde wardır
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı burak07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burası antalya..burda bir tane cbf500 wardı bi aralar.o da 34 plakalı idi.daha sonra istanbula tekrar geri gittigini duydum..yanii artıq yokkk..ama honda bayisinde wardır
    sağol teşekkür ederim
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Günaydın Mt Antalya.İyi pazarlar
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    akşam oldu la günaydını get yat hadi zingildeme fazla sokalarda...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    YK200GY-2 ENDURO
    Alıntı oğuz-AnTALyA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı ChİpSEt07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb 4 5 gündür giremiordum topice walla okulu bıraktım morelim okadar çokbozukki kardeşiniz erdalın hayattan beklentisi kalmadı gari hiç bişiden zevk almıyo 5 gündürde abimin motor bende skipper hep çıkıyorum geziyorum yol cizgisine baka baka hafiften hızlanmak ve düşünmek iyi gelio

inşallah af çıkar matemetk geo ing den kaldım için sınıfta kalıdmm işimzi affa kaldı ouzda aynen benim gibi geceler bize düşman artık eskisinden dahada beter uyumuyoruzz sıkkınlıktan o 2 sevecen kanka birbiriniz bile düşünemio walla
    halla durumlar aynı hala 3 4 hafta oluyo bu sefer artık alışmaya çalışıozz ouzz ??? :(((

hepinizi çok özledimm :( izinim falan yok bayramda da hep çalışıyorum :( anlamıyo babam biiden topice bile giremiyorum
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
    ben - ozo

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    canavarlar napıyonuzzz özledım ya sızlerı annnem ) geldım artıkım korkutelı faslı bıttı. buluşmalarda fılan mesja atın benden ses cıkmazsa forumda. nadırcan hayırlı olsun motor abisi. plaka b ıle mı baslıyo senınkıde

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    sevgili ,değerli abilerim arkadaşlarım bayram boyunca calışacagım ıcın 6 gun boyunca otelden cıkmıycam hıc o yusden şimdiden hepınızın mübarek bayramını kutluyorum hayırlara vesıle olması dıleğiyle
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    sağol oğuzcum seninde bayramın kutlu olsun...ayrıca tüm antalya mt üyelerinin,hayranlarının,fanatiklerinin,fun clup üyelerinin,bayramını kutluyorum.....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    beyler dün burakla beraberdik saat 2:30da kadar piyasa yaptık yalımdaydı burakın ark.fln vardı onlaral toplandık önce bizim iftar yaptıgımız kepezdeki yere gittik 7 motor sonra ordan topluca bi köfteciye gitttik daha sonrada 100.yıldan travestilere laf ata ata ayrıldık...gecenın en ii süprisi ise bizim kılıbık baktım arkadan kornaya basıor bi baktım altında CBF150lilik ile yanımıza geldi muhabbet ettık yanındada eşi vardı herhal hepinize Slm var
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler dün burakla beraberdik saat 2:30da kadar piyasa yaptık yalımdaydı burakın ark.fln vardı onlaral toplandık önce bizim iftar yaptıgımız kepezdeki yere gittik 7 motor sonra ordan topluca bi köfteciye gitttik daha sonrada 100.yıldan travestilere laf ata ata ayrıldık...gecenın en ii süprisi ise bizim kılıbık baktım arkadan kornaya basıor bi baktım altında CBF150lilik ile yanımıza geldi muhabbet ettık yanındada eşi vardı herhal hepinize Slm var

bende kımse yoktur pıyasada dıye ckmadm.

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    piyasa süperdi waalla yaww

ii eglendik ama dimi faruk rossi ayakları

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    oo rossi manyak kopardı bni yaa hele anlatış tarzı manyaktı adam bi olay anlatıor gülmekten koparsınz valla
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

arkadaşlar bikaç gündür aranızda değilim kusura bakmayın. artık ben de yanlız değilim bi sevdiğim ve ilerisini düşündüğüm var. o da eski bi motorcu ancak 600 rr dan motoru bırakmış. artık benim artçım. en yakın zamanda sizlerle yapacağımız toplantıda tanıştıracam sizlerle. şimdiden sevgiler saygılar

Motosikleti
    2008 asya 125 cdı
    YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
    G.ANTEP MT

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bikaç gündür aranızda değilim kusura bakmayın. artık ben de yanlız değilim bi sevdiğim ve ilerisini düşündüğüm var. o da eski bi motorcu ancak 600 rr dan motoru bırakmış. artık benim artçım. en yakın zamanda sizlerle yapacağımız toplantıda tanıştıracam sizlerle. şimdiden sevgiler saygılar
    ozan abi hayırlı olsun valla çok sevindik zaten bu sesizliğin altında vardı bişiler....yere bakan yürek yakan ozan abi...tekrar hayırlı olsun..

Alıntı sabotaj 27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
    G.ANTEP MT
    sizinde bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz..antalya mt

antalya mt bayramın kutlu olsun...herkese hayırlı olur inş...

Motosikleti
    jawa
    Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
    HIZ VE KIZ HASTASI

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar ....Trakya MT
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler