arkadaşlar belki biraz aceleci yazdım.sizden ricam bakabilen olursa bana haber versin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
burası antalya..burda bir tane cbf500 wardı bi aralar.o da 34 plakalı idi.daha sonra istanbula tekrar geri gittigini duydum..yanii artıq yokkk..ama honda bayisinde wardır
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Günaydın Mt Antalya.İyi pazarlar
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
akşam oldu la günaydını get yat hadi zingildeme fazla sokalarda...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
canavarlar napıyonuzzz özledım ya sızlerı annnem ) geldım artıkım korkutelı faslı bıttı. buluşmalarda fılan mesja atın benden ses cıkmazsa forumda. nadırcan hayırlı olsun motor abisi. plaka b ıle mı baslıyo senınkıde
sevgili ,değerli abilerim arkadaşlarım bayram boyunca calışacagım ıcın 6 gun boyunca otelden cıkmıycam hıc o yusden şimdiden hepınızın mübarek bayramını kutluyorum hayırlara vesıle olması dıleğiyle
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
sağol oğuzcum seninde bayramın kutlu olsun...ayrıca tüm antalya mt üyelerinin,hayranlarının,fanatiklerinin,fun clup üyelerinin,bayramını kutluyorum.....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
beyler dün burakla beraberdik saat 2:30da kadar piyasa yaptık yalımdaydı burakın ark.fln vardı onlaral toplandık önce bizim iftar yaptıgımız kepezdeki yere gittik 7 motor sonra ordan topluca bi köfteciye gitttik daha sonrada 100.yıldan travestilere laf ata ata ayrıldık...gecenın en ii süprisi ise bizim kılıbık baktım arkadan kornaya basıor bi baktım altında CBF150lilik ile yanımıza geldi muhabbet ettık yanındada eşi vardı herhal hepinize Slm var
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
piyasa süperdi waalla yaww
ii eglendik ama dimi faruk rossi ayakları
oo rossi manyak kopardı bni yaa hele anlatış tarzı manyaktı adam bi olay anlatıor gülmekten koparsınz valla
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
arkadaşlar bikaç gündür aranızda değilim kusura bakmayın. artık ben de yanlız değilim bi sevdiğim ve ilerisini düşündüğüm var. o da eski bi motorcu ancak 600 rr dan motoru bırakmış. artık benim artçım. en yakın zamanda sizlerle yapacağımız toplantıda tanıştıracam sizlerle. şimdiden sevgiler saygılar
YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT
ozan abi hayırlı olsun valla çok sevindik zaten bu sesizliğin altında vardı bişiler....yere bakan yürek yakan ozan abi...tekrar hayırlı olsun..
sizinde bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz..antalya mt
antalya mt bayramın kutlu olsun...herkese hayırlı olur inş...
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar ....Trakya MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)