buluşma yeri : selekler önü
buluşma saati : 18:00-18:05
gidilecek yer : henüz belli değil
katılımcılar :
1)hakan07--hakan--Yamaha YBR125
2)uniAkrep_07--FaruK--HondA BeaT
3)nadircan07--NadircaN--Honda BeaT
4)burak07--Burak--Motoran Torro 100
5)
6)
7)
8)
9)
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
beyler ıyıyız hosuzda sımdı oraya gelınmce sap gıbı kalmayalım nereye gıdecegımızı bı kararlastıralım.
buluşma yeri : selekler önü
buluşma saati : 18:00-18:05
gidilecek yer : henüz belli değil
katılımcılar :
1)hakan07--hakan--Yamaha YBR125
2)uniAkrep_07--FaruK--HondA BeaT
3)nadircan07--NadircaN--Honda BeaT
4)burak07--Burak--Motoran Torro 100
5)erfer...
6)
7)
8)
9)
MT ANTALYA
ramo hayırlı olsun voynn...cam kenarı piyasa dolmuşlarda ha olmadı ramo bu şimdi....nese hayırlı olsun inş istediğin motoru en kısa zamnda alırsın
mrb romeo öncelikle aramıza hoşgeldin...motoru inceledim baya iyi gibi gözüküyo....öncelikle sorcak bi kaç şeyim var?motora acilmi bakılcak malum bayrama giriyoz?ikincisi ok alırsan gelip alcakmısın buraya....biz motora saatine buluruz o sorun olmaz....sen kafanı yorma ok
şimdi faruğa katılıyorum abi....insan içine çıkmaya başlayalım bu arada ilk ve son kez diorum....şu ehliyet konusu bidaha açılmasın lütfen işte polis görürse durdurur..işte ceza yazar gibi şeylere gerek yok..birde zaten biz trafik şube müdürne bi ziyaret gerçekleştirecektik neyi bekliyoruz abi...sadce bizim yapacağımız işlemler trafikte şov yapmıcaz göze batmıcaz...gerisi hiç sorun değildir.....kapalı bir mekan arasak iyi olacak havalar soğudu...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
[QUOTE=RoMe0;1273974]saol kardeşim şöyle söyliyim acelem yok motor için ama beyaz ı görünce gözüm boyandı sanki evet motora okey verirseniz oraya gelip motoru almayı düşünüyorum aciliyet yok yani :cat
tamam kardeş ilgilenilecek motor ile..artık bayramdan sonraya kalır..inş hayırlısı olur senin için...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
selam ablalar benim bir sorum olacaktı..
2009 honda cbf 150 ye ne tür benzin katacam?
bu motor ne kadar yakar?
bu motor kaç basar?
bu motor tekere gelirmi?
bu motorla stoopie yapılırmı?
bu motorla buluşmaya gelsem beni aranıza kabul edermisiniz..?
sonunda aldım motorumu
2009 model honda cbf 150 (siyah)
geyik olsun diye sorularıma cevap verin..
Hayırlı Osun Bilader Cbf Güzel Motor Ama Gençe Pek Gelmez Ben Onla Teker Yaptım Ama çok Tuhaf Geliyor Uzun şase Olduğu Için Sanki Uzay Mekine Benziyor Tekerde Yakıt Aynı 95 Koy Hız Olarakta 115-120 Ayapıyor Ama Tork Lu Motor Olduğu Için 3 Viteste Ble Yanlıyacak Alet Nese Tekrardan Hayırlı Olsun Cbf 150 Lin
Nadircan Senin Beat Nasıl Ama Akşam Gelicem Inş. Orada Görürüm
hayırlı olsun mavişim.tekerine taş gelmesin....gözüne toz kaçmasın
olum sen gelmezssin len akşam makşam.....sen git yalımda tek çek..uslan artık olum biras olgun takıl...şaka biyana akşama bekliyoz..yan çzidim çamura girdim tek çekerken aştım gibi mazetler kabul değildir...
selam ablalar benim bir sorum olacaktı..= DİZEL KATABİLİRSİN !...2009 honda cbf 150 ye ne tür benzin katacam?
= 250-550 YKŞ ARASI YAKAR !bu motor ne kadar yakar?
= 299 BİZİM KENDİ TEST ALANIMIZDA TEST EDİLMİŞTİR !...bu motor kaç basar?
= TEKERE GELMEZ ASLANIM HONDA BUbu motor tekere gelirmi?
= NE BU YAPILMAZbu motorla stoopie yapılırmı?
GELME SAKINbu motorla buluşmaya gelsem beni aranıza kabul edermisiniz..?
sonunda aldım motorumu
2009 model honda cbf 150 (siyah)
geyik olsun diye sorularıma cevap verin..
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
bıze sorun yoq ufagız ya ondan dır
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
KEREM BEYİN DİKKATİNE !... STİCKERLERİN HAZIR AKŞAM MUTLAKA GEL BAK YOKSA ÇÖPE ATARIM TMM MI KEREMİM HADİ AKŞAM GELİOSN BAK
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
eyvallah kardeş sende inş buraya gelirsen seni ağırlarız burda antalya mt olarak
slm arkadaşlar
nadircan ve kerem yeni motorlarınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız işallah..
arora(ramo yeni motoruna en kısa sürede kavuşasın işalah toplantıya gelince zaten kalabalık oluyoduk gelmesende önemli diil )))
bu akşamki buluşmada çok büyük ihtimalle aranızda olamayacam saat konusunda problem olduğu için siza şimdiden iyi eğlenceler bayramdon sonraki hafta görüşmek üzere hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum...
hade bklm akşam herkezi bklıoruz haa ona göre...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
selam arkadaşlar
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)