yorumlarınız icin tskler arkadaslar
ozan abi iftar olmasada bi bulusma yapsak aslında bi bayram öncesi iyi olur
tabi arkadaslar ne der bilemem (:
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
......................... ben oguz pardon :D
s.s:cat:
yapalım beyler bıseler...ozan abı olmassa olmaz ama deılmı...
MT ANTALYA
evet evet..ozan abi olmadan olmaz
ozan abi burayaaa ooooooooooooooooooo
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
beni onurlandırdınız arkadaşlar. siz buluşma ayarlayın o zaman gelebilecek olursam inanın gelirim. o zaman buluşmayı ben başlatayım siz devam ettirin. bu arada nadircan hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. mutlu mesut kullan biriciğini.
buluşma yeri : selekler önü
buluşma saati : 18:00-18:05
gidilecek yer : henüz belli değil
katılımcılar :
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
katılımcılar :
1)hakan07--hakan--Yamaha YBR125
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
bu arada hoşgeldin metehan yada oğuz
katılımcılar :
1)hakan07--hakan--Yamaha YBR125
2)uniAkrep_07--FaruK--HondA BeaT
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
Ya ben bişi söliycem aslında ozan abi dururken bna düşmez ama olsun yinede söleyim...Bence artık buluşma yeri aynı olsun ama oturduğumuz yer değişşin derim ben...Sonuçta önümüz kış arada buluşma yaaprsak eğer kapalı mekan olması şart.Mesela hem görüş açısında hemde kapalı mekanlar olrak Işıklar diyorum ben veyada daha başka bi düşüncesi olan varsa eğer onada uyarız.Sadece yer konusunda konuşuyorum ben çnkü artık t-shirtler basıldı söle en işlek caddelerde dolaşşak gündüz vakti akşam vakti farketmez ama mekan derken iyi düşünmemiz lazım derim.Sonuçta burda grubu tanıtım amaçlı gidiyoruz hemn hemn her yere...Sizinde görüşlerinizi alalım bakalım...Ama en son laf ozan abiye düşer...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
demokratik düzenlerde oy çokluğu esastır. bizim grubumuz da demokratik şekilde idare edilmektedir. karar oy çokluğu ne derse o doğrultuda olacaktır. ben de faruk'un söylediklerine katılıyorum. buluşma yeri aynı kalsa da oturup konuşacağımız yerler biraz daha halka açık ama üstü kapalı yerler olmalıdır. yalnız unutulmamalıdır ki ne kadar çok halka yaklaşırsak trafik kontrollerinin o kadar çok artacağı ve ehliyetsiz arkadaşların zorlanacağıdır. onun için uygun bir mekan halka yakın trafik ekiplerine uzak olacak şekilde bilgiler paylaşılabilirse seçim yapmak daha kolay olacaktır. önerilerinizi bekliyorum.
aynen katılıyorummm . . .
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
sizlere katılıyorum buluşma yerimiz güzel ama dediğiniz gibi oturacağımız yeri dehiştirmemiz şart oldu :S güzel bi yer bulalım araştırmaya başlayalım o zmn )
[COLOR="Cyan"][B]
Eweeeet.. Uzun Süren UğraşLar Sonucu,,,, O kadar taLip oLan oLdu... Çok İstediLer ama bir kişi aLdı...
Ve Benim ARORA 26.09.2008 Saat 10:39 itibariyLe SatıLdı...
MotosikLeti oLmayanLArı gruptan atmıyorsanız.. BuLuşmalra katıLabiLdiğim öLçüde geLecek ve sizinLe oLan ArkadaşLaığımızın devamı için eLİmden geLenei yapacağım
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
ne demek o öle herkese kapımızı açık bizimkisi bi tutku toplanmak için bahanemizde motosiklet :D herzaman gel şekerim sensiz olarmı heçç aaa :D ztn biz sana bi ihtimal ybr alcaz inşallahhh :S:S
[COLOR="Cyan"][B]
EywaLLah ciğerim..
Ama Sanırm askerden önce motsikLet aLmak biraz yersiz oLacak... Kasım sonu araLık başı gidicem.. yani 1 - 2 ay var.. kış da geLdi.. en iyisi bankaya atıp askerde keyfime bakmak Asker dönüşü de bakarız artık bi çaresine..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
aynen öyle yap ramo ama bizleri unutma haa motorsuz kaldın diye
Merhabalar ben İstanbul Mt den Arkadaşlar Bi Konuda Yardım ınızı istiyecektim Bir nexus Var Sizin Otaraflarda Bana Yardımcı olabvilecek varmıdır ?
http://www.sahibinden.com/beyaz_gile...XQQdisplayitem
Linki Budur ? Acaba Benim Yerime İlgilenebilecek varmıdır
tabiii motoruda kaptı herkezi bekler artıkın:D :D :D
bu arada herkezin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)