doğum günün kutlu olsun faruk. nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere
doğum günün kutlu olsun faruk. nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere
sonunda geldi site ohh be
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
kazaSIZ belasız kaçak damatım bnm :D hayırlısıyla o motorunla gelirsin artık buluşmalara
[COLOR="Cyan"][B]
hayırlı uğurlu olsun mavişim. tekerin taşa değmez inşallah
bu link e kesinlikle göz atın..
http://www.motosiklet.net/forum/konu...de-olmali.html
doğum günün kulu olsun farukcuğum nice mutlu senelere...
Hepinize teşekkür ederim kardeşlerim...Eeeee artık bı d.günü hesiyesi alırsınız herhal....
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
nice senelere adaşım....benzinin full yolun düz olsun....tühhhhh tüüüühhhh maşşallah büyüdü adam oldu bunlar....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
doum günün kutlu olsun faruk..nice mutlu yıllara kardesim
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Faruka hediye oLarak bi R1 aLaLım mı ? ne dersiniz
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
dogum günün kutlu olsun uniAkrep_07 ... motorunla nice arızasız yıllara.. motorun bozuldugunda seninle fazla ilgilenemedim kusura bakma işim vardı.. yoksa kaçmazdı yapardık hemen.... ...gilera runner....
dogum gunun kutlu olsun yawrucum ...... bence ona bı depo benzın alalım en 97 sınden..
MT ANTALYA
aslında ben bi hediye biliyom da
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
neymiş len hediyen topik söle bakem bi....
resimlerdeki hussara kross kaskı ile binen zibidi kim yafu??
beyler benim aerox a alıcı bulun 1500e satıyok..
maviş farkımız olsun die scooterda cross kask takıoz millet acaip bakıo yollarda
sen o mavişi kime satcan len ilan verdinmi nete bide öle dene bakalım...
şu keremin dediği limkteki kartlar hoşuma gitti hakan bi el atsana kaça maal olur bize bu kartlar....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
evet beyler bende hemen hemen aynısın yaptım ama tek eksiğimiz motosiklet.net in logosu yetkililerden istiycez artık
onuda admin arkadaştan aldık saolsun
[COLOR="Cyan"][B]
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)