erffer al ben veriyim gagteo_07@hotmail.com
adam sabaha kadar online
erffer al ben veriyim gagteo_07@hotmail.com
adam sabaha kadar online
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
neyse ben yatıom..sabah iş war..yogunluk war sabahtan..offfff offfffff
herkese ii geceler..yarın saat 6 da seleklerin orada bulusmak üzere..
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
günaydın millet nasılsınız mı
ya bugün hava kapalı işallah bi aksılık olmaz yağmur yağacak gibi ama sorun olmaz bence...
günaydın millet bu arada hava bozacak gibi hafta sonu yağış var diyolardı...eğer yağış olursa iptal etme durumumuz var....haberiniz olsun
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
acık olumlu olun yaw ıslanalım biras bişi olmaz :D yağmur iidir
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Hep söyLemişimdir...
Ağzımızı hayra açaLım.. MotosikLetimizi bayıra süreLim die
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
abi bencede yağmur olsada bişe olmaz bu havada kış gelmedi daha
Ağzımızı hayra açaLım.. MotosikLetimizi bayıra süreLim
samed ağzını Paris Hilton öpsün
töbe de la oruç ağız mekruh olacak wala oruç
yok oLum.. akşam iftardan sonra. iftara onu da çağırdım... paris dedim.. akşam iftarımız var falan... mırın kırın etti.. samed de gelio diince hiç tereddüt etmeden geliom dedi
Oğuz senin için bi dahaki buLuşmaya AvriL Laginge'yi getircem.. maLum yaşı da sana uygun
hade beyler iftara kaldı 4 saat...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
ramo warya senin hakkını nasıl ödicem walla bilmiyorum ama söz bi hafta ben de senin için hale soygazi yi getirecem
arkadaslar bana hilarry duff ı getirin baska bisi istemiom plssss :D
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
olum ne oldu size böle ramazan ramazan ağzınızın suyunu tutamıyosunuz
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
adaş bun lar bozulmuş ramazan girdi ortam bozuldu önceden ne gusdık abi kardeş.....admlar avril'dan hale'den bahsedior....Gelcek ay altın portakal var bizim otelde konaklıyacak hemn hemn hepsi gecen senede bizim ordalardı size bi kıyak yapayıom bu sene sizin için Sharon Stone getitcem valla
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)