teşekkür ederim oğuzhancığım ama dragstarımı almadan ewlenme gibi bi niyetim yok. ama genede nasip olayı. herkese günaydın bu arada
teşekkür ederim oğuzhancığım ama dragstarımı almadan ewlenme gibi bi niyetim yok. ama genede nasip olayı. herkese günaydın bu arada
günaydın günaydın millet lewo baska motormu bulamadın yaw git 660 XT al 9000 ytl 2. elleri :D
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Selam arkadaşlar toplantılarınza gelemdeim ama bayram sonu aranızda olurum sanırım daha yeni binmeye başladık motorumuza. neden gelemdiğimi bu linki okuyunca anlıcaksınız..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-dusmeyin.html
otos0707
arkadaşımız ziyaret etmiş ve dilekte bulunmuş onada ayrıca teşekür ederim.
Özgürlük = Motor kullanmak
hcoskun kardeş ne zaman geleceğiniz hiç önemli değil arkadaşlarımızdan tek isteğimiz hep beraber konuşulabilecek bazı şeyleri paylaşabileceğimiz bir ortam ve saygı sevgi çerçevesinde toplanmaktır. tabii ki katılımlarınızı isteriz ancak sürdürmekte olduğunuz mücadelenin sizin lehinize sonuçlanarak bindiğiniz motordan zevk alarak bizlerle birlikte olmanızdır. sonuçlanan gelişmelerin lehinizde olması dileğiyle saygılar
suzuki olmasa şu motor tam benlik
http://www.sahibinden.com/12_000_kmd...m?tab=megafoto
abi bence bu motorda çok güzel senin yerinde olsam suzuki weya bunun arasında kalırdım endoro tarszı bence mükemmel ve her türlü ortamada ayak uydurabilir cooper lar biraz fazla tarz satanlar arasındakilerin çoğu tarz değişikliği nedeniyle satıyor motorunu bence bu da önemli bir nokta...
bu arada karnım çok acıktı yarın olsada yemek yesek
samet abi : AÇ İNSAN
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
oğuz hani aslanım san abine halı saha için sölicektin beni bak pas tutmaya başlıcam yakında
bu arada hcoskun aramıza hoş geldin aktif olman dileğiyle..
20 / 09 / 2008 cumartesi olağan kurul toplantısı, yeni katılımcı kabulü, iftar yemeği
yer : selekler çarşısı önü
saat : 18:00 - 18:30 arası
katılımcılar :
1-) atos0707-------OZAN----- Yamaha Ybr 125
2-) uniAkrep_07----FARUK----- Honda BeaT
3-) hakan07--------HAKAN---- YAMAHA YBR 125
4-) burak07--------BURAK----- Motoran Torro 100
5-) ChİpSEt07------ERDAL----- Skipper 150 (nasip para durumlarına bağlı)
6-)darkstroysea----SAMED-----Mondial 150zc
7-)erfer 51 vs
buluşmayı selekler önünde yapıp daha sonra iftara geçilecektir. ilgililerin bilgilerine rica olunur.
OooOoo.. Samet de geLiyomuş o zaman benim de gelmem lazım
(Not: Tişörtümü aLıp, yemeğimi yiip önceden söz verdiğim bi davete daha katıLıcam .. fazLa kaLamıcam ama yine de beraber iftar yapmak için orda oLucam....)
20 / 09 / 2008 cumartesi olağan kurul toplantısı, yeni katılımcı kabulü, iftar yemeği
yer : selekler çarşısı önü
saat : 18:00 - 18:30 arası
katılımcılar :
1-) atos0707-------OZAN----- Yamaha Ybr 125
2-) uniAkrep_07----FARUK----- Honda BeaT
3-) hakan07--------HAKAN---- YAMAHA YBR 125
4-) burak07--------BURAK----- Motoran Torro 100
5-) ChİpSEt07------ERDAL----- Skipper 150 (nasip para durumlarına bağlı)
6-)darkstroysea----SAMED-----Mondial 150zc
7-)erfer 51 vs
8-) RmzN --- RamazaN --- Arora KS 150
buluşmayı selekler önünde yapıp daha sonra iftara geçilecektir. ilgililerin bilgilerine rica olunur.
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
ramo sen geliyosan ben gelmiyim kardeş fazla kalabalık olur
tmm ben senin yerine de yerim samedçim rahat oL :D
siz gelıorsanız bn heçç gelmıorum
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
samet abi senın hafızan biraz :D
dedım ya onlar adam bulmuslar dıye abiciğim benim
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
nörüyonuz voynnn antalya mt boş bırakmışsınız topiği bakıyomda yine diplerde geziyoz...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
beyler yarın herkes t shırlerıyle gelsın yanı. artık reklam yapmanın vaktı geldı..ıns sorun cıkmazda gelırım ya...
MT ANTALYA
fatii.. sen yaşıon mu la msjını gören cennetLik
ii geceler arkadaslar
mekanda yerimiz ayarlandı ;) antalyaya 0,5 km uzaklıkta ve manzaralı masamız hazır
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
ıyı bakalm yarın bulusmak uzere............
MT ANTALYA
fatih nerdesin loo? yasıonmu sen ? bi msn acsana
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
burak senın msnı banma versene ya....
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)