arkadaşlar herhangi bir değişiklik olmadı oylamada
sonuç cumartesi saat 18:00-18:30 arası selekler önü
sonuç cuma = 3 kişi
cumartesi = 4 kişi
arkadaşlar herhangi bir değişiklik olmadı oylamada
sonuç cumartesi saat 18:00-18:30 arası selekler önü
sonuç cuma = 3 kişi
cumartesi = 4 kişi
demokratik bir oylama oldu
ei tmm anadık cuma yapmıyos size iyi toplantılar şimdiden ;)
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Herşeyimiz tamam.. bi tek demokrasimiz yoktu zaten.. o da geLdi tam oLduk )
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
t-shirtleri aldık beyler yarın toplantıda parayı veren kişilere t-shirtleri verilecektir.
ÖN KISIM
[img=http://img161.imageshack.us/img161/7135/img0576sv7.th.jpg]
ARKA KISIM
[img=http://img98.imageshack.us/img98/5275/img0577ep1.th.jpg]
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
cumartesi toplantı kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir.oturum kapanmıştır.karaambarcılar motorcular derneği....
tişörtler yarın toplantıda verilecektir...bilgilerinize...akşam üstü 18:00 ile 18:30 da selekler önünde toplanıyoruz....faruk bu arada hakanın tişörtünü yarın gündüz ulaştıralım.hakan toplantıya katılamıcak o yüzden biz götürcez...keşke tişörtleri sana vermeden alsaydım hakanınkini yarın 2 iş olacak nese yarın haberleşelim..faruk yada sen ver hakanın tişörtünü...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
fatiim ben aldım tisortlerimi faruktan sen canını sıkma :D bis bulustuk onla
[COLOR="Cyan"][B]
bisss buluştuk hakanımla baktım önünmden bı tane gri kafalı hergele gidıor yanaştım yanına yavrum kaç para dedım hemn çekti sağa okdar polis var raya göturdu bni
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
selam arkadaşlar. hem siteye hem yazan arkadaşlara yabancıyım. kle 500 üm var. etkinliklerinize katılmak isterim. alanyadayım sizce sorun olmazsa aranıza katılmak isterim . teşekkürler.
Hoşgeldın ejder aramıza. Altad2000 e takılıyormusun?
nasıl tısortler bakıyım?? yuzumu kara cıkarmamıstır ınsallah teyzeoglunu matbaacısı renkler canlımı
fena gozukmuyor fatıh ama arkaya bızı farkedın fln yazamamısınız...yarın toplantıda gorusmek uzere arkadaslr..a fatuh yarın gelırken benım stıckerlerı ve o camurluk ıcın sıyah kaplamayı unutma..Allah a emanet olunm..
MT ANTALYA
günaydın millet nasılsıns bugüünnn
[COLOR="Cyan"][B]
günaydın hakan ben iyiyimde 12den sonra kötü olcam :D is yogunlugundan :D
neyse ben cıkıom..düldülümü yıkıcam.karnını doyurcam
aksama görüsmek üzere...
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
13 Eylül 2008 Cumartesi Saat:18.00-18.30
Yer:Selekler çarşısı önü
Gelecekler
1)uniAkrep_07---FaruK---Honda BeaT
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
.
.
.
Lütfenb kopya yaparak isimleri yazdıralım...
13 Eylül 2008 Cumartesi Saat:18.00-18.30
Gelecekler
2)darkstorysea---samed---mondial150zc(kanımca bu toplantıda artçı olacam:(
3)
4)
5)
6)
7)
8)
hade kardeşim yokmu arttıran yahuuu nerde bu adalet nerde bu millet nerde bu MT Antalya
slm arkadaslarr bir kaç gündür giremiorumm bnm otor işi yattı beaa para bulamadk valaa bide ben gelemiomm bizim şirketin yemegi varr ora gidicez abimler filan size ii eylencelerr
[QUOTE=darkstorysea;1252501]13 Eylül 2008 Cumartesi Saat:18.00-18.30
Gelecekler
2)darkstorysea---samed---mondial150zc(kanımca bu toplantıda artçı olacam:(
3)Lewo---Honda BeaT
4)
5)
6)
7)
8)
ee nolo yaw hadin millet kimse gitmicekmi :S
[COLOR="Cyan"][B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)