len oğuz gebertirim seni haa :D olumlu ol verdik baskıya çıkcak inş bi ara
len oğuz gebertirim seni haa :D olumlu ol verdik baskıya çıkcak inş bi ara
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
oğuz sana tişört yok...
sen kazana düştün
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
hakanım bnde şimdi geldim askerlik şubesinden tecil ettrdm bnde bı kagıt verdım geldim
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
faruk seninki ne zamana kadar tecilli
ozan abi 2 yıl tecil ettirdim eger 2 yıl kalırsam sınıfta doğru askere
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
bide ben tecil için gidebilsem..ahhh ahhhhh :D
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
mrb 4 5 gündür giremiordum topice walla okulu bıraktım morelim okadar çokbozukki kardeşiniz erdalın hayattan beklentisi kalmadı gari hiç bişiden zevk almıyo 5 gündürde abimin motor bende skipper hep çıkıyorum geziyorum yol cizgisine baka baka hafiften hızlanmak ve düşünmek iyi gelio
inşallah af çıkar matemetk geo ing den kaldım için sınıfta kalıdmm işimzi affa kaldı ouzda aynen benim gibi geceler bize düşman artık eskisinden dahada beter uyumuyoruzz sıkkınlıktan o 2 sevecen kanka birbiriniz bile düşünemio walla
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
oğuz - erdal sıkmayın canınızı bu memlekette aftan bol bişey çıkmaz zaten
burak sende yoklama olayını kaçırma kaçırırsan yoklama kaçağı durumuna düşersin. yakalanırsan da en yakın dönemde askere çağırırlar. tecil ettiremezsin. askere gitmezsen de asker kaçağı durumuna düşersin. yakalanırsan önce dava açılır hakkında asker kaçağı olmak yüzünden sonra askere gönderilirsin inzibatlar nezaretinde. sakıncalı bi durum yani.
faruk sende geçebiliyosan derslerinden geçmeye bak yada üst üste iki sefer sınıfta kalma yoksa seni de anında yoklamaya çağırabilirler.
günaydın..ozan abi yorumlar için soal abimiz oldun burdan belli oluyo :D seni seviorm
[COLOR="Cyan"][B]
günaydın arkadaslar
yorumun icin tsk ederim ozan abi.yarın ilk isim askerlik subesine gitcem
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
askerdeyken asker kaçakları yoklama kaçaklarıyla uğraştığım için biliyorum. yoklama kaçağı pek sorun çıkartmıyo ama asker kaçağı olunca hiç affı yok. yakalanır yakalanmaz önce askerlik şubesine sonra mahkemeye ordan ceza evine (6 aydan başlıyo asker kaçağı olmak) cezanı doldurunca da inzibatlar ile görev yapacağın askeri kışlaya
Olağanüstü YÖNETİM BULUŞMASI
Saat 18:00-18:30 ARasında Selekler ÇArşısı Önü Gelebilen Kesin GElsin ÖNEMLİ ARKADAŞLAR...
hakan07--hakan
atos0707--ozan
[COLOR="Cyan"][B]
Olağanüstü YÖNETİM BULUŞMASI
Saat 18:00-18:30 ARasında Selekler ÇArşısı Önü Gelebilen Kesin GElsin ÖNEMLİ ARKADAŞLAR...
1) hakan07--hakan
2) atos0707--ozan
3) RmzN -- Ramazan (yetişebilirsem geLicem.. yetişemessem ararım )
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
şimcik yarın yönetim toplantısımı war ? yoksa genel olagan toplantısımı ? anlayamadım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)