günaydın hakan.. iiz saoL.. sen nasıLsın.. bıcı bıcısını yaptırdın mı motorun
günaydın hakan.. iiz saoL.. sen nasıLsın.. bıcı bıcısını yaptırdın mı motorun
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ebilir-mi.html
şu adrese bi bakın arkadaşlar nasıl olmuş sizce
arkadaşlar içinizde elmalılı olan varmı
lifan 100
tetikçi hoşgeldin aramıza. ben antalya merkez'denim
iyidir saol ramazan eet bıcıbıcı yaptım dün motora parladı ya :D
ozan abi nettin sen allahaşkına ybr nin max taşıma kapasitesi 210 kg zaten sen 270 koydun o arka amortisor ler gider sölim o kdr yükleme bence
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
baba adamlar brezilyadan 210 kilo sadece yükle geliyolar daha motor yükü kendi yükleri yok. ben sadece nasıl duracak çok zorda kalırsam en fazla ne kadar yükleyebilirim diye merak ettim sadece. bu kadar yükle bi yere gideceğim felan yok. sırf zevk olsun diye önce bende motorumu bi güzel yıkadım iyice kurumasını bekledim sonra gelinlik kızlar gibi süsledim püsledim bu hale geldi. en fazla 1 km yol gitmişimdir zaten nasıl olur yükte sürüşte bi dengesizlik varmı diye. diğer zamanlarda hep iki ayak üzeri kaldı motor
yaw ozan abi nettin sen yaa
sınırları zorlamıs hata asmıssın sen abi ya
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
allah bnm motorumu böle yüklerden korusun :D
AMİNNN... CümLemizinkini inşaLLah
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
yaw arkadaşlar madem katıra biniyorum bakalım katır kadar yük taşıyabilecek mi. elin brezilyalıları sadece 210 kilo yükle brezilyadan yola çıktılar şimdi nerdeler allah bilir de. bi de motorun kendi yükü bide sürücü yükü. benim motorum onlarınki kadar yük taşıyamayacak mı da. millet taaaaaa allahın brezilyasından dünya turuna çıkıyo ybr ile ben en uzak kemer / kiriş e gittim daha. bakalım hayırlısı ile bi hatun bulabilirsek basar giderim cehennemin köküne kadar
olm topic içinde sallamıyorsunuz adamı yazmıcam bidaha..
walla ben arkadasla bayramdan önce olmpos dağ evleri ordan adrasan kaş yapcaz allahın izniyle acık tatil yapalım büük ihtimal 3 motor gitcez ağaç evlerde fln kalcaz gezces döncessss soradaaa
[COLOR="Cyan"][B]
hakan ne zaman kim kim gitmeyi planlıyosunuz olympos a
mavişim ayrıca seni sallamicaz da kimi sallicaz bizzzzz
abi walla bayramdan önce gitcez...ekimin 27 veye 28 inde çıkcas 29 u aksamı dönces 2 veye 1 gece kalcaz işte gezcez tozcaz fln :D
[COLOR="Cyan"][B]
hakan kankim eger 27 28 giderseniz ben gelemem çünkü bnm kıs 23 ekimde ameliyat olcak ya onun yanında olucam o yüsden kusura bakma ok :(
okey kanka sorun diil :S sağlık önemli
[COLOR="Cyan"][B]
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)