Aythakan / toros / Ahmetusta / Hamzaorveg adlı üyeden alıntı
Aythakan / toros / Ahmetusta / Hamzaorveg adlı üyeden alıntı
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Yolunuz açık olsun kazasız belasız sürüşler size
gelince uzun yola devam sizlerle
ERASER WİLL COME BACK
Beyler şu başlık gözden kaçtı heralde yoksa yardımcı olursunuz heralde, hadi bakim
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18926
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Selam arkadaşlar.. bende alanyadan... yeni aldıgım bi GT 250R ile katılabilirim.. ama rodajı bitsin diye bekliyorum... böle sizler gibi arkadaşlarla takılmıycaksak ne anlamı var ki değilmi ama .. ;)
[B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]
Hoşgeldin arkadaşım. Konya draglarına gidip geleli çok oldu. Ama her hafta bir organizasyonumuz var aşağı yukarı. Ayda birde 500-600 kilometrelik geziler yapıyoruz. Yeni uzun menzilli gezimizi de buradan takip edebilirsin. her Perşembe akşamları 20:30 dan sonra Antalya Merkezde Uygulama oteli cafesinde toplantımız olmaktadır. Tekrar hoşgeldin.
hakan bak çanakkale sözün vardı bu ay için aslanım ellerim kaşınıyo ha.
toros iyi günler diler
XT 600 alınca Çanakkale'nin arkasından bide Karadeniz yaparız dimi.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
YA ARKADASLAR LUTFEN YARDIM EDIN
abım askere gitti ve bi R1 kaldı bana ama kullanamıyorum VIDESLI MOTOR normal rahat kullnıyorum ama vıdeslı kullanamıyorum yani denemedım size katılmak isterım ama motor sorun oluyo R1 E BAKTIKCA İÇİM GİDİO LUTFEN YARDIM EDIN!!!!
PARDON VIDESLI KULLANAMIYORUM VITESLIYI KULLANIYORUM
ağbinden izin aldın mı aslanım?
toros iyi günler diler
selamlar antalya mt kardeşler konya mt den selamlar saygılar ben ismim mehmet 26 yasındayım bilgisayar firmasında calışıyorum hatta orda (antalya) da bayiimiz var (gen elektronik) konyada ki drag yarışları olduğu hafta yıllık izinimdeydim maalesef orda bulunamadım mt tişörtleriy karşılamak tanısmak isterdim gelen arkadaşla ama kısmet deilmiş eğer konyaya tekrar yolunuz düşerse haber vermeniz yeterli semacan@entegre.com.tr msn adresim tanısabiliriz (biraz geç oldu ama kusra bakmayın)
Allah kazadan beladan cevirmelerden korusun.
kazasız günler konya mt den selamlar.
bu sitede uzun zamndır dolaşıyordum (motorum yok ama çok yakın da ) hiç il gruplarına bakmak aklıma gelmedi sohbet edeilim kaynaşalım arkadaşlar
chylack
abin askere giderken sana öğretmediyse ve sana vermediyse motora dokunmasan ii edersin.. hem senın saglıgın açısından hem abinin askerden geldiği zaman motorunu nasıl buldugunda o anki ruh saglıgı açısından... bence sen o motora dokunma şimdilik... R1 diyoruz değilmi... race kullanmadıgın için onun nasıl bi makina oldugunu ve videoları gözden gecirmeni tavsiye ederim.. yeni bi GT 250R sahibi olarak.. aman dikkat...!!!!
PARDON VIDESLI KULLANAMIYORUM VITESLIYI KULLANIYORUM
bu dediğinide hiç anlamış değilim açıkçası... :d
[B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]
alanya da biesürü motosiklet var hiç kimse yok bu sitede yaw bizden hadi alanyalılar gelin gariiiiiii
HERKESE MERHABA.ARKADAŞLAR BEN FİNİKE'DEN M.ALİ ERKOL.ZAMAN ZAMAN MOTORLA GEZİYE ÇIKMIŞ GURUPLAR GÖRÜYODUK YOLLARDA VE ARKALARINDAN BAKIYODUK SADECE.4-5 MOTORCU GÖRDÜĞÜMÜZDE HEMNE YANAŞIP NEREYE GİTTİKLERİNİ FİLNA SORUYODUK.TABİ O ZMANLAR MOTORUMUZ YOK TU ONLARA KATILAMIYORDUK.ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR Bİ MOTORUM VAR VE BU TİP GEZİLERE KATILABİLİCEM.YANLIZ ŞÇLE Bİ SORUN VAR ANTALYA GRUBUNUN YAPTIĞI YADA YAPACAK OLDUĞU GEZİLERDEN HABERDAR OLAMIYORUZ.BU ORGANİZASYONLARDAN HABERDAR OLABİLMEMİZ İÇİN NE YAPABİLİRİZ...FİNİKEDEN ŞU ANDA 5-6 MOTOR KATILABİLİR BU TİP GEZİLERE AMA DEDİĞİM GİBİ HABERİMİZ OLMUYOR...
BU KONUYA Bİ ÇARE BULSAK HEP BERABER....
elleri kırılsın,
anlamsızca yaşayan, bilinçsiz insanların topluluğu bugün faaliyetteydi.
bugün terör mersindeydi.
pozcu kushimato sokağının ilk sola sapağı olan şok marketin sokağına bomba konulmuş. ağır parça tesirli bir bomba çöp kutusunun içine konulup şarapnel amacıyla kullanmışlar çöp kutusunu. binaların camları inmiş.
işn kötü tarafı çöp kutusunun 3 metre arkasında gençlerin gittiği bir internet cafe var. bombanın muğdat ve adese nin oradan bile duyulumuş.
ölü durumu henüz ulaşmadı ama yaralılar var .
allahım hepimizi ve tüm sevdiklerimizi esirgesin.
kendinize dikkat edin.
kendinize dikkat edin.
Büyük geçmiş olsun kardeşler dediğin gibi elleri kırılsın ağustos bitiyor yaa onların mevsimi de bitiyor artık artık bu sene için son kozlarını gösteriyorlar Allah insaf merhamet versin onun bunun dediklerine göre iş yapıyorlar bilmiyorlar elleri mahkum cahil insanlar üzülüyorum valla
hep beraber sıkıntısız günlere ins.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)