puahahah deseydin suzuki an125 dandik hondanın motoru iidir deseydin :D
puahahah deseydin suzuki an125 dandik hondanın motoru iidir deseydin :D
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
kings arkadaşım öncelikle MT ANTALYA grubuna hoşgeldin sonra soruna gelince Antalyada motor ve koruma giyisileri satan çok fazla bi yer yok olanların da kendilerine has siteleri yok ama
http://www.ozenmotor.com.tr/
sitesinden beğendiğin parçaları satış noktaları ikonunu tıklayarak Antalyanın neresinde satıldığını öğrenip alışverişini yapabilirsin
saygılar
op sesiniz solunuz çıkmıyo napions millet bakem ;)
[COLOR="Cyan"][B]
napalım gezemıyoz evdeyız sureklı.beyler bencede ıftar ayarlayalım sahur zor ve katılım az olur...ıyıce konusmak lagzım..
MT ANTALYA
bnm için farketmez valla
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
banada uyar....iftar veya sahur hiç farkemez zaten antalya mt keyfe keder yaşar bu hayatı.....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
bakk sen yaşarmı bu hayatı
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
şöyle yardımcı olmaya çalışayım
M.C.A Motor-Antalya adı bu
Atatürk Bulvarı, Arapsuyu Mah, Nil Apt. No:57/1 ANTALYA ~ Tel : 0 242 229 60 61 / Fax : 0 242 229 60 62
adres bu
sitesini de veriyim
www.antalyamca.com sanırım aradığın şeyleri burada bulursun
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Hem kaliteli hemde fiyatlarıda uçuk kaçıkta değil
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
allah için öle dir ha hiç uçuk kaçık diil fiyatlar mca da :Ç komiksinizzzz :D
[COLOR="Cyan"][B]
Malum istanbul gıbı burda aksesar potansıyelı olmadıgı ıcın halıyle oraya gore daha pahalı edınıyoruz parçaları.
Halbukı Türkıyede ençok motorsıklet satısı antalyada olmasına ragmen verılere en pahalı parçayı yıne bız satın alıyoruz. nasıl iş anlamıyorum ya
1) oguz motor
2) orun motor ( 5m mıgros ptt yanı.)
3) honda akçor ( herşey mevcut)
4)exen (nebıoglu yanı)
5) suzukı satan yer var nebıoglullarına gelmeden.)
6) nerse.sanayı karakolu cıvarında hıc gıtmedım.
7)oguz u gecınce piaggio-aprilla-vespa yetkılı satcısı mehmet abı.(fiyatlar uçuk+ urun sayılı
eeeeeeeeeeeeeee nedirbu motor muhabbeti yaf :D
birazcıkında makara edelim yokmu boş makara
birazcıkın ip saralımmmm
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
Günaydın MT Antalya Nasılsınıs Bgn
[COLOR="Cyan"][B]
yess :D ona göre muamele etcem size
[COLOR="Cyan"][B]
arkadşlar işten çıkıorum yani bi şekilde çııartılıyorum ama iş bulmadım...ne yapcam bilmiom herkes bi şeklide yardımcı olmaya çalışıyo ama ne zamana bulnur bi iş belirsiz....ve şu lanet yerden bi an önce çıkmak istiyorum....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Neydi meslek? nelerden anlarsın? yardımcı olayım elımden geldıgınce. bende cıkıcam walla bend ebakıyom
hadi ya üzüldüm :S neydi meslek ? bisde bakalım gerçi bende memnun diilim durumumdan ama işte :S
[COLOR="Cyan"][B]
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)