ewet hakanın arkadsıyımm motorum 2 zamanlı fakat bu aralar yatıştaa çünkü alt takozlar kırıldıı parca istanbuldan gelcek 150 ytl yee ondan sonra tekrar yollardaa toplantılara elimden geldiği kadar gelmeye çalışırımm
ewet hakanın arkadsıyımm motorum 2 zamanlı fakat bu aralar yatıştaa çünkü alt takozlar kırıldıı parca istanbuldan gelcek 150 ytl yee ondan sonra tekrar yollardaa toplantılara elimden geldiği kadar gelmeye çalışırımm
kalkın haydiiiii böhöhöytttt sahur vakti geliyooo
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
skipper aramıza hoşgeldin keşke senin motorda arıza olmasaydı da sende bizimle cennet kıyılarına şöyle bi gezintiye çıksaydın. memleket cennet huriler mevcut ama olaylar tam cehennemlik
Günaydın Mt Antalya
Bembeyaz yagan bir karin, ne yasanmissa yasansin, gecmisin tüm hatalarini örtügü gibi Ramazan ayinin da sizin tüm hatalarinizi örterek hayirli yeni bir gelecek umud dolu yeni bir baslangica vesile olmasini dilerim ....
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
hulen evlendik gurup coşmaya basladı bune yha..
ans hittim yeriinde bana yapılırmı len bu dragger dragger dedik trafikte yarışıyoz bune yha ne gezilere nede buluşmalara katılabiliyoz olmasa birgün sefkiyat var diyip kaçıcam evden zati aramaz sormaz oldunuz ihneliketmeyin bea adam arada sırada bi selam cakar topic içinde sallamaz oldunuz hea len gurubun kurucusu benim bea adam bizide sallamıyosanız püü size boyunuz devrilsin
ehehe evlenınce oyle oluyor ıste bend ırekten dondum rahatım walla ohhbe dıyorum.
selam arkadaşlar bende gelmek isterdim kemer yolunu çok seviyorum o virajlar falan mükemmelll. heleki sahil kenerından gezince yolamı bakcez hatunlaramı şaşırıyor insannnn
06bluedragger;1233272]hulen evlendik gurup coşmaya basladı bune yha..
ans hittim yeriinde bana yapılırmı len bu dragger dragger dedik trafikte yarışıyoz bune yha ne gezilere nede buluşmalara katılabiliyoz olmasa birgün sefkiyat var diyip kaçıcam evden zati aramaz sormaz oldunuz ihneliketmeyin bea adam arada sırada bi selam cakar topic içinde sallamaz oldunuz hea len gurubun kurucusu benim bea adam bizide sallamıyosanız püü size boyunuz devrilsin
evlilik yaramadı mavişim sana
07skipper07;1232611]ewet hakanın arkadsıyımm motorum 2 zamanlı fakat bu aralar yatıştaa çünkü alt takozlar kırıldıı parca istanbuldan gelcek 150 ytl yee ondan sonra tekrar yollardaa toplantılara elimden geldiği kadar gelmeye çalışırımm
aramıza hoşgeldin skipper07 inş en yakın zmanda senide aramızda görürürüz..
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
lewo bunlar senin cariyeler mi ))))))))
RESIMLERIN GERISI FACEBOOK GURUBUNDA ARKADAŞLAR. facebook grup ''MT Antalya''
elinize sağlık çok güzel bi geziymiş kıskandım
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)