hmmm konyaaltı biraz uzak sayılır çokta değil aslında konyaaltında doğugarajı yaparsın ordan dümdüz gittin mi tedaşa vardın demektir. Keşke artçım olmasaydı da seni alsaydım
hmmm konyaaltı biraz uzak sayılır çokta değil aslında konyaaltında doğugarajı yaparsın ordan dümdüz gittin mi tedaşa vardın demektir. Keşke artçım olmasaydı da seni alsaydım
keşke orveg bende isterdim.
birde birşey soracağım motor çevirmeleri antalyada fazla oluyormu
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
şimdi olmuo desek nerden bilicez şans
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kaskın warsa ve motorda abrtı egzoz yoksa pek fazla cevirme olmaz ;)can_dosay adlı üyeden alıntı
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
motorunla mı geliosun ki,,e neden artçı oluosun
orasıda öyle tabi ya ben nasıl gelecem :( :( :(
motorlu gelemiyorum o yüzden böyle sıkıntı içindeyim.bizimkiler o motorla antalya'ya varamazsın diyorlar o yüzden bana otobüs yolları gözüktü.antalyadan motor kiralarım belkide bakalım
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
walla hevesını kırmak gibi olmasın ama bence cokda gusel gelır bizim grubtan bi arkadaş mondial 150 ile ankaraya gitti ve geldi 2 gün içinde ;)
AB RH (+)
selam arkadaslar ben mt ızmırden levent sıdeye geldım gezmeye bana uygun fıyata motor kıralayacagım ve kalabılecegım uygun fıyatlı bı pansıyon solersenız cok sevınırım
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
hoşgeldin dostum sidede fiyatları bilmiyorum ama manavgat merkezde daha uyguna hem pansiyon hemde motosiklet bulabilirsin hepsi bi yerde zaten 1saatte ikisinide halledersin
unutmadan pazar günü köprülü kanyon rafting gezimize bekleriz ayrıntılar duyurular kısmında eger gelmek ıstersen saat 10.30 11.00gibi antalya alanya yolu - beşkonak sapağında buluşabiliriz ;)
AB RH (+)
levent abi gelirsen süper bir gün yaşayacaksın garanti veriyorum
hayır mı arkadaş kapıda yol geçer hanı mı yazıo
aleykum selam dostum antalyadan mı?rockner adlı üyeden alıntı
AB RH (+)
arkadaslar yer ve motor ısını ayarladım ama pazar gezısı ıcın cok gec haberım oldu yok sa gelırdım nasıp degılmıs ınsallah bır dahakı sefer sızlerle beraber olmayı cok ısterım kendınıze ıyı bakın salı aksamına kadar buralardayım sıde manavgat yakınlarında toplantınız falan olursa gelebılırım kazasız belasız gunler dılerım...
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
selam arkadaslar gezi olaylarına girerseniz manavgat taraflarına çolaklıyada beklerim ANTİK BARa mekan sizindir mekan geniş hepimize yeter
nazik teklifin için çok teşekkürler dostum yolumuz düşerse neden olmasın aynı şekilde seninde antalya ya yolun düşerse bizde beklerizyuksell07 adlı üyeden alıntı
AB RH (+)
Arkadaşlar 30 TEMMUZ pazar günü Konyada yapılacak Drag yarışlarına 4 motosiklet Antalya MT motoize07 grubu olarak katılacağız. Katılmak isteyen Arkadaşlara hareket saati ile bilgiler daha sonra verilecektir.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
kim kim gidilecek?Arkadaşlar 30 TEMMUZ pazar günü Konyada yapılacak Drag yarışlarına 4 motosiklet Antalya MT motoize07 grubu olarak katılacağız. Katılmak isteyen Arkadaşlara hareket saati ile bilgiler daha sonra verilecektir.
Antalya da olsayda hevesimizi alırdık
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)