GÜNAYDIN HAYIRLI,SİHHATLİ,BOL BEREKETLİ Bİ CUMA OLSUN CÜMLEMİZE.
GÜNAYDIN HAYIRLI,SİHHATLİ,BOL BEREKETLİ Bİ CUMA OLSUN CÜMLEMİZE.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
EVET CANLAR YİNE BİR ORGANİZASYON 16/EKİM2016 PAZA GÜNÜ MOLADA (MERSİN TARAFI) BULUŞUP NARLIKUYU YÖNÜNE GİDİLECEK SAAT9,00 DA BULUŞUP 9,30 DA YOLA ÇIKILACAK DUYURULUR.ÖPÜLDÜNÜZ.
GÜNAYDIN CAN DOSTLAR.YİNE BİR ETKİNLİK HABERİ.ÇARŞAMBA TOPLANTISINDA ALINAN KARAR DOGRULTUSUNDA 22/10/16 CUMARTESİ SABAH 9 DA MERSİN MOLADA TOPLANIP 9,30 DA HAREKETLE KAPUZBAŞI ŞELLALELERİNE GİDİLECEK OTEL KİŞİBAŞI 65,00 TL AKŞAM YEMEGİ VE SABAH KAHVALTISI DAHİL.GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR GÜRSEL KARDEŞİME BUGUN SAAT 13,00 E KADAR BİLDİRSİN ÇÜNKÜ OTELDEN YER AYIRTILACAK.DUYURULUR.DUYURULUR.
GÜNAYDIN MOTOR SEVDALILARI. YİNE BİR ETKİNLİK.PAZAR GÜNÜ İSKENDERUN SOGUKOLUGA GİDİLECEK SABAH 9 DA TOPLANIP 9,30 DA HAREKET BULUŞMA YERİ CEHAN TARAFI MOLA DUYURULUR
As Memnun oldum gardaş.
Benim gibi güneşli günleri bekleyenleri görebilirmiyim
YENİ MOTOR ALIYORUM ADANADA MOTOR GRUPLARI VARMI VARSA NASIL ULAŞABİLİRİM.
Mersinden hepinize selamlar.. İlk baharda (Nisan - Mayıs ) Mersin grubu olarak sizler ile birlikte bir etkinlik düzenleyelim mi ne dersiniz?
Öncelikle Hayırlı Olsun Chopper grubu var ancak diğer tarz motorlar için henüz denk gelmedim.
www.Motosiklet.net
teşekkür ederim inşallah enduro tarzı veya benzer motorlar için bir grup bulabiliriz.
Selamın aleyküm tüm iki teker sevdalılarına selam olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Merhaba Uğur bey inşallah güzel bir etkinlik düzenleyip beraber teker çeviririz inşallah saygılar
EVET CAN DOSTLAR BU ÇARŞAMBANIN KARARINI AÇIKLIYORUM ADANA MT GENE İPLERİ KOPARTTI.CUMARTESİ SABAH SAAT 8,00 de MERSİN TARAFI MOLADA TOPLANIP 8,30 da HAREKETLE ALANYAYA GİDİLECEK TİR.AKŞAM ORADA YATIP PAZAR GÜNÜ DÖNÜLECEKTİR.GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIN BU GÜN AKŞAMA KADAR GÜRSEL KARDEŞİMİZE HABER VERMESİ ÖNEMLE DUYURULUR.OTEL REZERVASYONU İÇİN ALLAHA EMANET OLUNUZ ÖPÜLDÜNÜZ.
GÜNAYDIN ADANA MT nin NEZİH MOTORCULARI ÇARŞAMBA TOPLANTISININ KARARINI AÇIKLIYORUM.MUT TARAFINA ET YEMEYE GİDİLECEK KATILMAK İSTEYEN DOSTLARA DUYURULUR.19/02/2017 PAZAR GÜNÜ SABAH 9,00 DA BATI MOLADA BULUŞUP 9,30 DA YOLA ÇIKILACAK.GELMEK İSTEYENLER,UYUMIYALIM ÖPÜLDÜNÜZ. — sevgi dolu hissediyor.
GÜNAYDIN CANLAR BU ÇARŞAMBA TOPLANTI SONUCU ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA CUMARTESİ PAZAR YAZA MERHABA KAMPI YAPILACAGINDAN BU HAFTA KISA BİR GEZİ YAPACAGIZ.05/03/17 PAZAR GÜNÜ SAAT 11,00 de FUAR ALANI ÖNÜNDE BULUŞUP 11,30 da HAREKETLE ALMAN KÖPRÜSÜNE GİDİLECEK KATILMAK İSTEYEN DOSTLARA DUYURULUR KALIN SAGLICAKLA.
Selam dostlar uzun zamandır siteye işlerimden dolayı katılımcı olamıyordum.Konuya geleyim 2017 Nisan Kampı 21-22 ve 23 Nisan 2017 günlerinde Yumurtalık Zeytinbeli Plajında yapılacaktır.Tüm Kampsever,motosikletçi ve diğer dost ve arkadaşlarımızı belirtilen tarihlerde aramızda görmeyi çok isteriz kamp alanında su ve tuvalet mevcuttur.Yeme içme merkez yakın olduğundan sorun olmayacaktır.Çadırlarınızı alın gelin
GÜNAYDIN DOSTLAR.BU ÇARŞAMBANIN SONUNDA ALINAN KARARLA PAZAR GÜNÜ SABAH SAAT.9 DA MERSİN TARAFI MOLADA BULUŞUP 9,30 DA HAREKETLE ÇAMARDINA GİDİLECEK .KATILMAK,YOL YAPMAK İSTEYEN DOSTLARA DUYURULUR.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)