bize gelirsen yardımcı oluruz umut.
bize gelirsen yardımcı oluruz umut.
Tamam abi gelicem.motolastik.comdan aldim ellerinde kalmamis ayin 20 sinde kargolayacaklarmis.elime ulastiginda gelirim rahatsiz ederim abi.sagolasin yardimin icin
tamam bekleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
günaydın dostlarım,akşama görüşmek üzere
Gunaydin 3 gün yagmur.
Akşama görüşmek üzere
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
Bir toplantıya gelelim dedik yağmur yağdı. Kısmetse haftaya inşallah
günaydın millet.akşam tatlılar için,caner ve barbaros kardeşlerimize teşekkür ediyor kazasız belasız yeni motorlarına binmelerini diliyorum.
Günaydın dostlar caner ve bahadırın motorları hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin akşam tatlandırdılar keselerine bereket olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Benim saat dilimim 11 gösteriyor şu an saat 09:20
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
Günaydın ekip. İyi dilekleriniz için teşekkürler. İnşallah daha iyileri sizlerin olur. Bahadır kardesiminde yeni motosikleti tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Slm arkadaşlar ben solak lı da oturuyorum yanlış değil sem geçen pazar Karataş a gitti niz bende sizi aramaya çıktım ama bulamadım
günaydın dostlar.
Gunaydin arkadaşlar . Haftasonumuz bol güneşli olsun
ıı aksamllar dostlar . gezıler turlar kamplar planlar huzur sağlık eğlence hep bızlerle olsun.
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
hayırlı geceler Gaziantep ten selamlar
herkese günaydın,iyi haftalar olsun.
Sa herkese sağlık ve bol güneşli haftalar dilerim.Caner ve Bahadır motorlarınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin kardeşlerim güle güle keyifli sürüşler dilerim
günaydın millet.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)