Selamın aleyküm herkese hayırlı cumalar hayırlı günler olsun.
Selamın aleyküm herkese hayırlı cumalar hayırlı günler olsun.
günaydın,pırıl pırıl bir hafta sonu bizi bekliyor.
Günaydın ekip
farkındayım kayboldum yine toplantilara gelemiyorum bir kaç haftadır. Hatta yarın ki geziyede katilamicam sehirdisinda olmam sebebiyle. Herkese iyi eğlenceler güzel sürüş ler şimdiden. Lastiginizin sıcak olması dileğiyle
My bike, my world, my rules. . .
Tünaydın AdanaMT. Kpss çilesinin sonuçlarıda açıklandı. Herkes için hayırlısı olsun inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Yağmur başladı Abdullah ım sen nabıyun
Buluşma yeri, gişelere giderken ki mola tesislerimi?.. Çamlıyayla ya gelemiyeceğim ama buluşma yerine kısa sürelide olsa tanışma amaçlı olarak gelmeyi düşünüyorum.. Selamlar.. (yağmur devam etmez ve program iptal olmaz ise..)
Günaydın. Gezi ekibine keyifli sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Gezi ekibinden bir ses veren olsa keşke
iyi akşamlar adana mt
çamlıyayla gezimiz güzel ve sorunsuz geçti
Cok sukur sag salim geldik gezi fotograflarini bora abim en yakin zamnda yukleyecek tir ahmet kardesim sen niye gelmedin farkinda isencc ayirmiyoruz
Eywallah. Biliyorum cc ayrımı olmadığını. Lakin son kazadan sonra motosikleti sattım. Pek hayırlı gelmedi bana o motor Servis mevzusundan sonra kaza tuzu biberi oldu Anlıyacağın şuan 0 cc elde var 0 cc Bakalım sınavı da bitirdik. İş başı yaptıktan sonra patlatırım bitane
günaydın,iyi haftalar dostlar.gezi fotoları buradaaaa http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3462809
Günaydın AdanaMt. İyi bir hafta geçirmeniz dileği ile
O değilde sıkıntıdan patlıyoruz kardiş. Motosiklet yapmak lazım. Ufaktan başlıcaz bakalım bir iş ayarlayıp
Aleykum selam nuri
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Abdullah'ım daha uykun gelmedi mi seninde
günaydın dostlar.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)