DUYURU BU AKŞAM TOPLANTI YERİMİZ KAPALI KARŞISINDA ÇAMLIK KAFEDE TOPLANILACAK DUYURULUR.
DUYURU BU AKŞAM TOPLANTI YERİMİZ KAPALI KARŞISINDA ÇAMLIK KAFEDE TOPLANILACAK DUYURULUR.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın dostlar.akşamki toplantımız yine oldukça katılımlı ve eğlenceliydi.alınan karar sonucu,bu pazar günü,eşlerle beraber,mersin AYVAGEDİĞİ'ne gidilip,sucuk yiyeceğiz.sucuk pişirmek için evlerimizdeki ızgaraları almayı unutmayın.gürsel arkadaşımız sucukları ayarlayacak.
BULUŞMA YERİ:batı mola tesisleri
BULUŞMA SAATİ:09.30
KESİN HAREKET SAATİ:10.00
Selam dostlar. Keyfiniz bol olsun , tekerinize daş değmesin
selamın aleyküm arkadaşlar kısmetse pazartesi adana ya göç etmeyi düşünüyorum gürsel abi pazar günü bensiz sucuk yiyecen demek bogazında kalır bak beni düşün hakkımı ayır ona göre saglıcakla kalın şimdiden iyi pazarlar gepinizi cok özledim kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşcakalın...
slm arkadaşlar. honda cb125e aldim ikinci el 3300 e inşallah pahalı almamisimdi ne dersiniz.tesekurler.
günaydın dostlar.
Selamun aleykum. Hayr lı Cumalar olsun herkese
Selamın Aleyküm cumanız hayırlara vesile olur inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
cc sınırımız yok amaç dostluk,arkadaşlık ve beraberlik senide aramızda görmekten mutluluk duyarız cuma_01
evet cc.sınırı yok.barbaros'un da dediği gibi amaç dostluk ve beraberlik.ancak,ehliyetsiz/kasksız/tehlikeli motor kullananlara aramızda yer yoktur.
Bisiklet sürerken bile kask takiyorum. Bisiklet ve diga yuruyuslerinden gurup psikolojisini ve disiplini iyi biliyorum tehlikeli arac kullanılan yerde benim de isim olmaz. Sadece ehliyet le ilgili eksiği var A2 icin haftaya direksiyon sınavına gireceğim inş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Teşekkur ederim. Bu ay içerisinde B ye ilave olarak A2 icin direksiyon sinavina gireceğim. Inşallah sonrasinda turlariniza katılmaktan mutluluk duyarım.
günaydın dostlar.iyi bir hafta sonu olsun.
günaydın dostlar,iyi bir hafta olsun.
eveeet gezi fotoları http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3437805
Günaydın Adana MT. Herkese saglıklı ve bol kazanclı bir hafta olması dileği ile
Arkadaşlar selamlar herkese, ben foruma yeni katıldım. hemşehrilerimin il içerisinde organizasyonları olursa haberdar olup, gelmek isterim..
Güzel ve eğlenceli bir gezi oldu. Üstüne o kadar sucuktan sonraki tatlılar harika oldu :D
Merhaba Adana-MT optimum avm kapalı otoparkı motosikletlere kapatmış! Bildiğiniz üzere o bölge hırsızların mekanı. Avm nin dışında motosiklet koyacak bir yer var fakat başında bekleyen güvenlik görevlisi yok. Yani allaha emanet. Yakın zamanda yağmurlar başlayınca ne olacak? Yaptıkları iş mi bunların? Bu durumu şikayet edebileceğimiz bir yer bilen var mı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)