Günaydın gençler
Herkese Günaydınlar Arkadaşlar...
Babam için dilemiş olduğunuz şifa dileklerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Allah tüm hastalarımız için sabır ve şifalar versin diyorum...
Selam dostlar;
Erhan usta ve Hüseyin dayının kayın pederine Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Merhumların mekanı cennet olsun.
Emre, baban inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Kendisine şimdiden geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum.
Siteye eskisi kadar giremediğimden bazen yazılanları geç okuyorum kusuruma bakmayın.
günaydın dostlar.
Günaydın arkadaşlar.
Çarşamba günü uzun bir aradan sonra sizleri görmek sesinizi duymak çok güzeldi
Erhan ustamizin dunyasini degistirdigi haberini de dun ogrendim. Tanıdığım kadariyla iyi niyetli tatli bir insandı. Ogrenince kendi kendime neden? Dedim. Şaşırdım ve üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Gunahlarini bagislasin mekani cennet olsun...
Huseyin dayim sizinde başınız sağolsun ayni dileklerim kayinpederiniz icinde gecerli..
Allah geride kalanlara sabir versin sağlıklı hayırlı uzun ömür versin. Kalın sağlıcakla.
My bike, my world, my rules. . .
günaydın,iyi hafta sonları.
günaydın,hepimize iyi bir hafta olsun dostlar.
Günaydın ekip, haftaniz güzel geçsin
My bike, my world, my rules. . .
günaydın dostlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Yaz boyu çalıştım para biriktirdim ve bir motor beğendim, çin malı bir cross 125 cc anlaştık ve kaporasını ödedim.İlk defa araç alıyorum merakımı bağışlayın birkaç sorum olacak. Bütçem kısıtlı yapacağım işlemlerin tutarlarını yazarsanız çok sevinirim
1-Neler yapmam gerek?(götürebileceğim önereceğiniz bir usta var mı)
2-Sahibi trafik sigortasını yaptırmamış bu benim için bir sorun yaratır mı?
3- 18 yaşımı doldurmadım ruhsatı kimin üzerine yaptırsam daha iyi olur(sigorta bakımından) ?
4-Önerebileceğiniz bir sigorta acentesi var mı? (kendi üstüme yaptırırsam ne kadar tutar ? babamın üstüne yaptırırsam ne kadar tutar tahmini?)
5-Devir işlemleri dahil bütün masraflar ne kadar tutar?
6-Son olarak bindiğim motorla çevirmeye rahatça girebilmem için nelerin tam olduğuna bakmam gerekir?
Abilerim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim başınızı ağrıttığım için özür dilerim
Arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım. Adana'dan pcx kullanıcısıyım
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.
TheAwesome kardeş,noter ve siğorta işlemi için 200-250 tl.gider.noterde imza atılıncaya kadarki olan bütün ödeme ve sorumluluklar satıcıya aittir.tr.sigortası için babanın adına yaptır.çevirmede,sigorta,muayene ve ehliyete bakılır.
hkncntr kardeş,hoş geldin.
Günaydın millet
Aksama gelimde bir gezi programi yapalim
kara murat benim FUAT KOŞAK
günaydın dostlar.
TheAwesome kardeş,leman kültürün sırasında ismail usta var.SPECİAL MOTOR
Bu kacinci ornek oldu unuttum bir motor begeniyorum sahibine su fiyata dusunursen ciddi aliciyim goruselim motora baktiralim temizse hemen satisini alayim diyorum once sahipleri o fiyata vermem dun sunu verdiler vermedim gibi kimse kusura bakmasin ama coguda kendini begenmis sekilde cvplar vdriyorlar sonra 1 ay geciyor msj geliyor bana "kardes su su sebeplerden dolayi satmam gerek hala dusunur musun diye soruyor" hevesim kaciyor sonra sanki ben alinca elimde patlayacak gibi hissediyorum.
günaydın ADANA MT.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)